facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde

Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde

Info

Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde

Geschiedenis

Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde biedt u een breed scala aan mogelijkheden, variërend van groepslessen (Insanity, Zumba, Steps, BBB), tot bewegingsbanken, Better Belly, Fitness, zonnebank en Vacustep.



"Sporten en bewegen in een gemoedelijke sfeer. Kleinschalige sportschool met mogelijkheid voor fitness, cardio, slenderen/bewegingsbanken, better belly, vacu step en groepslessen zoals bbb, zumba, jumping fitness en spinning.Let op: in de zomermaanden hebben wij beperkte openingstijden."
Adres: Landschapslaan 1, 7921EC Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0627870889
Stad: Zuidwolde
Route: Landschapslaan 1
Postcode: 7921EC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Mik van Eijck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrossFit RFL CrossFit RFL 516 meter Leuke plek om te sporten, gezellig leuk team! En sporters
Basic Sport Basic Sport 605 meter Toffe gym, leuk personeel, heerlijk om te trainen
TC Suthwalda TC Suthwalda 699 meter Leuke gezellige en nette club!
Mtb Routes Zuidwolde Mtb Routes Zuidwolde 877 meter Op deze pagina is het wel en wee van de beide mtb routes te volgen, de routes leiden ...
Recensies
Ik volg nu sinds een aantal maanden Fitness Jumping. Ontzettend leuk om te doen. Altijd een leuke en gezellige sfeer !
Een jaar geleden hier binnen gelopen voor informatie om daar te sporten maar toen we weer buiten kwamen meteen al een abonnement afgesloten hadden. Aangezien het goed voelde bij deze sportschool. Gezellige sfeer en goeie begeleiding. Better belly erg handig en de slender apparaten zeker een aanrader voor jong en oud. Zeker geen spijt dat ik hier ben ga sporten.
Helemaal goed. Leuke begeleiding en goede adviezen. Je kunt er van alles doen, sporten en hulp bij bewegingsbanken. Ook is er iemand voor 1 op 1 om gewicht te verliezen.
Na mijn operatie tijdelijk gestopt met voetbal en de zomerstop was er , wou wat gaan doen en kwam hier, meteen wist ik ja hier ga ik de komende tijd sporten, eerst bewegingsbanken en toen de groepslessen ontdekt! een aanrader, er word aandacht aan je besteed , werd ook even teruggefloten wat ik nodig had, een hele dikke aanrader om hier na toe te gaan. Een fijne sfeer, alle soorten mensen vind je er , aardige mensen die er werken. Dik tevreden jammer dat ik jullie niet eerder ontdekt had, tot de winterstop!
Gemoedelijke sportschool met leuke vriendelijke medewerkers. Volg zelf graag de Zumba lessen. Deze worden altijd met veel enthousiasme gegeven.
Prettige en toegankelijke sportschool met veel mogelijkheden zoals Better Belly, Bewegingsbanken Slender you de Vacu Step en natuurlijk de gewone sportmogelijkheden. Hier voel je je op je gemak.
Prettige sfeer hier en veel mogelijkheden om te sporten. Zelf gebruik ik de bewegingsbanken. Perfect voor mensen zoals ik, met lichamelijke ongemakken, zoals bv artrose.
Gewoon een paar keer per week lekker in het zweet werken voor je conditie
Keurig op/in orde. Vriendelijke ontvangst!
Hele fijne sportschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid