facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beweging op elk niveau, Esther van der Salm

Beweging op elk niveau, Esther van der Salm

Info

'Beweging op elk niveau' = Bewegen zonder prestatiedruk met gebruik van de ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Durf beter te worden !

Geschiedenis

'Beweging op elk niveau' = Bewegen zonder prestatiedruk met gebruik van de ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Investeer in jezelf !



"COACHING VOOR WERKNEMERS:Verzuim betekent voor veel bedrijven een fors probleem: Directe uitval, het organiseren van vervangende inzet, problemen met kennisoverdracht, kwaliteitsverlies en de toenemende werkdruk. Bovendien kost het veel geld: per dag al gauw 300,- en op jaarbasis per medewerker gemiddeld 75K. Met mijn bedrijf Beweging op elk niveau helpen wij het MKB om een burn-out bij hun medewerkers te voorkomen of het herstel hiervan door middel van een 3-maanden traject. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld, de medewerker wordt ook productiever en blijft langer in dienst. Win-win-win. Voorkomen is dus beter dan genezen! Wij werken door heel Nederland. Voor meer informatie en werkwijze zie de website."
Adres: Waterlandse Zeedijk 1, 1141 LC Monnickendam
Telefoonnummer: 0640093007
Stad: Monnickendam
Route: Waterlandse Zeedijk 1
Postcode: 1141 LC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 11:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Haring Race Jan Haring Race 856 meter Het begrip “Jan Haring Weekend” staat voor gezelligheid, ontspanning en vermaak voor...
Klooster op het water Klooster op het water 934 meter Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze hun eigen energie optima...
Robbert Miedema Personal Training / RMPT Healthcenter Robbert Miedema Personal Training / RMPT Hea... 940 meter Robbert weet waar hij het over heeft en de private gym is fantastisch.
Maitewetters.com Maitewetters.com 962 meter
Inner Leader. Fearlessly be yourself Inner Leader. Fearlessly be yourself 968 meter ❤ Inner Leader faciliteert momenten van ultieme rust, ruimte, avontuur, zonder afleid...
Knowboundaries Coaching and Training Knowboundaries Coaching and Training 1 km effective communication both on and offline http://www.knowboundaries.nl
Recensies
Ik heb Esther benaderd om een burn out te voorkomen . We zijn een traject in gegaan waarbij Esther mij handvaten heeft aangereikt waar ik dagelijks, en voor langere tijd, gebruik van kan maken. Deze hebben mij meer balans gegeven voor evenwicht tussen loslaten, communiceren, voelen en denken. Hierdoor sta ik nu in mijn kracht en kan ik goed in het moment leven . Waarbij de onrust voor wat er komen gaat en geweest is op de plaats blijven waar ze waren en gaan komen . Dit is voor mij een reden om Esther aan te raden om weer tot jezelf te komen . “En niet terug te gaan naar hoe je was.”
Onlangs heb ik mijn coachingstraject bij Esther afgerond. Na een hectisch jaar, op meerdere vlakken, was ik mezelf kwijtgeraakt. Met behulp van Esther, heb ik mezelf, mijn passies en dromen herontdekt. Haar methodieken hebben me geholpen om in rust en met liefde voor mezelf andere keuzes te maken, anders naar situaties te kijken en bovenal met een brede glimlach trots op mezelf te zijn. Dank je wel voor alles!
Waar zal ik beginnen met het vertellen over mijn fantastische ervaring en avontuur met Esther, dat is het eerste wat in mijn opkomt. Avontuur! Voor mij zijn er zoveel andere perspectieven voor ogen gekomen. … ik ben bij Esther terecht gekomen tijdens nu schijnt een burn-out. Degene die mijn goed kennen weten dat ik aan deze term niet veel waarde hechte.. Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden in een veel zwaardere burn-out gezeten en daar heeft Esther haar ook helemaal uitgetrokken. Sterker nog, mijn vrouw is daar dusdanig krachtiger uitgekomen, waardoor ze nu ook veel zelfverzekerder door het leven gaat. Ikzelf denk nu elke dag aan onze gesprekken, uitdagingen en de andere inzichten die Esther mij bood. Mijn gedachte’s zijn nu veranderend. Meer loslatend en relativerend. Samengevat ben ik gewoon heel erg blij dat Esther in mijn leven is gekomen en dat ze mijn leven heeft verrijkt. Daar ben en blijf ik haar heel erg dankbaar voor. Dank je wel voor alles, Paul stönner.
Nu een ruime maand geleden mijn laatste sessie gehad nadat ik een aantal maanden daarvoor mijzelf was tegengekomen. En daardoor in contact ben gekomen met Esther. In de 3 maanden die wij doorlopen hebben heeft Esther mij een goede spiegel voorgehouden. Dit resulteerde erin dat ik mijzelf weer heb terug gevonden en dat ik dingen nu veel anders aanpak. De zin "werk en prive gescheiden houden" is tegenwoordig weer helemaal van toepassing. Het actief zijn en werken aan jezelf in de buitenlucht vond ik erg fijn. En iedere sessie verraste Esther mij weer met nieuwe opdrachten die mij steeds weer een andere kijk op het leven gaven. Conclusie die ik kan trekken van al mijn sessies is dat de manier hoe Esther mensen leest en begrijpt je volledig naar een ander niveau kan brengen. Zonder dat je je daar zelf aan het begin van je coaching van bewust bent.
Een jaar geleden heb ik mij aangemeld bij Esther, ik voelde mij gespannen, ik liep op mijn tenen, werkte hard en veel en stond voor iedereen klaar. Ik vergat mijzelf in het leven wat ik leidde. Als een kaars die aan beide kanten aangestoken was. Ik merkte aan alles dat ik op een burn-out afstevende. Esther heeft mij met waardevolle sessies in de buitenlucht, sommige fijner als andere, heel subtiel weer met mijzelf kennis laten maken. Wie was ik?, wie wilde ik zijn?, wat belangrijk voor mij was, mijn doelen, mijn valkuilen, mijn waardes...ik kon er in het begin maar moeilijk antwoorden voor vinden, en als je mij zou zien in het dagelijks leven? Een zelfstandige vrolijke vrouw die nergens haar hand voor omdraaide.... Ik kreeg van Esther lessen en heel veel tips en tools om mijn vast geroeste patroon te doorbreken. Ik heb van mijn fijne werkgever alle tijd en mogelijkheden gekregen in mijn reis. Vandaag was mijn laatste afspraak, wat een fijn gevoel om samen terug te kijken en te zien waar ik vandaan kom en waar sta ik nu! Ik ben trots op mijzelf dat ik dit traject ben aangegaan, en wat een fijne doortastende coach is Esther. Ik ga nu verder zonder haar, ik kan het. Tuurlijk daagt het leven mij uit en liggen mijn valkuilen op de loer naast mijn nieuw gekozen pad, das niet erg. Ik heb alle sessies op papier, kan alles terug lezen en mijn eigen brein verteld mij vaak genoeg, he? gingen we dit niet anders doen? En dat is zo fijn.. Bedankt Esther, voor de waardevolle sessies. Lieve groet van een dankbaar persoon, en dan te bedenken dat ik vorig jaar echt niet wist waar ik dankbaar voor was.... klad ik nu zo een blaadje vol! Monique
Ik heb een paar maanden geleden een 5-weekse cursus Mindful walk bij Esther van der Salm gevolgd. Psychisch en lichamelijk ging het niet goed met mij. Deze cursus leek mij de manier om aan mezelf te gaan werken op een manier die mij het meest ligt: met ontspanning, rust, beweging en bewustwording. Esther is een fantastisch mens die met haar enthousiasme en begrip op de juiste knoppen weet te drukken. Het is mij zo goed bevallen dat ik nu een individueel traject bij haar volg. Ik ben heel blij dat Esther op mijn pad is gekomen en heb er alle vertrouwen in dat ik met haar steun, begrip en enthousiasme mijn doelen ga behalen. Esther, je bent een topper! Van maart tot juli 2018 heb ik een individueel coachingstraject bij Esther gevolgd. Tijdens het intakegesprek keken we samen naar de doelen die ik voor ogen had en hoe we die konden bereiken. Ik wilde me graag energieker en ontspannener voelen en op persoonlijk gebied wilde ik aan de slag met acceptatie en vertrouwen. De 9 sessies met Esther hebben me ontzettend veel gebracht. Ik werd mentaal en fysiek sterker en heb veel meer inzicht gekregen in wat ik wel en niet wil. Esther begeleidde het proces, maar ik had zelf de regie. We hebben veel gefietst en gewandeld en ik kreeg weer meer oog voor het moois en de rust die de natuur en in mijn geval vooral water me kan brengen. Ze heeft me zelfs aan het hardlopen gekregen, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden! Esther, ik was en ben ontzettend blij met je!
Wij, Fatiha en Rick, hebben via onze werkgever mogen genieten van deze mooie coaching. Doordat Esther zeer empathisch is, voelt zij de oorzaak van dieperliggende pijn en pakt deze aan bij de wortel. De coaching kan uiteindelijk als leidraad op het hele leven worden toegepast; niet alleen in de werksfeer, maar ook in privé. Je hebt echt veel aan Esther. Samen zijn wij erg blij dat wij hebben mogen deelnemen aan de coaching! Esther, heeft onze kwaliteit van leven verhoogd: De beste investering die u kunt doen, is investeren in uzelf, omdat u het waard bent.
Vorige week een geweldig individueel traject van 6 keer 2 uur afgerond. Wat fijn om samen met Esther in de natuur te zijn en samen met haar het programma te doorlopen. Nadat ik de 5-weekse mindful run had gedaan wilde ik graag met haar verder in een individueel traject. En wat was dat geweldig en vaak een echte eye opener. Esther is open, vriendelijk, eerlijk en heerlijk to-the-point. Haar no nonsens aanpak was heel verfrissend en paste enorm goed bij mij. Zit je even niet lekker in je vel, voel je je niet zeker van jezelf of welke klachten je ook hebt. Ik kan je een traject bij Esther zeker aanraden.
Ik heb een mooi traject bij Esther mogen volgen en dit als een mooie reis ervaren! Esther oordeelt niet, maar houdt je een spiegel voor. Daardoor werd ik mijzelf bewust van bepaalde patronen die ik mijzelf door de jaren heen had aangeleerd en nu samen met haar wist te doorbreken. Ik ervaarde haar als een zeer prettig persoon met de juiste empathie, maar die met de juiste ervaring goed door je heen weet te prikken. Ik beveel haar dan ook zeker aan!!
Ik ga, na een leerzame, effectieve Mindful Walk cursus nog regelmatig met Esther aan de wandel. Zo heerlijk! Esther is een topcoach! Ik zit altijd weer boordevol energie en inspiratie als ik haar gezien/gesproken heb. Ik heb bij Esther altijd het idee dat ze haar hart en ziel in jouw traject stopt, ze gaat het traject echt samen met jou aan. Persoonlijke aandacht en iemand echt vooruit willen helpen in het kwadraat. Ze voelt je feilloos aan en komt met de voor jou beste aanpak voor dat moment! Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid