facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beweeg Wijs

Beweeg Wijs

Info

Geschiedenis

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs is een uniek en compleet interventieprogramma om bewegen en spelen een kwaliteitsimpuls te geven gedurende de schooldag van 08.15 uur tot 17.30 uur op een (brede) school. Het doel van de interventie is het tegengaan van bewegingsarmoede door het bevorderen van lichamelijke activiteit (frequentie, intensiteit en tijdsduur) van kinderen, zodat zij de beweegnorm halen en actief zijn in school en op het schoolplein. Essentieel is de duurzame verankering van de Beweeg Wijsmethodiek in de school.

Dit doel kan worden gehaald d.m.v. interventies voor, tijdens en na schooltijd. Het betreft verandering m.b.t. het beweeg- en speelgedrag door:

- extra speelinstructie;

- speelbegeleiding in de vrije tijd;

- het creëren van een veilige, bewegingsvriendelijke en gezôneerde omgeving .

Dit is een veelbelovende strategie om lichamelijke activiteit te bevorderen. Spelen is tenslotte de belangrijkste beweegactiviteit van kinderen.

Adres: Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede
Telefoonnummer: 0545296858
Stad: Neede
Route: Bedrijvenweg 2a
Postcode: 7161 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beweegwijs vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IVT IVT 660 meter IVT staat voor Integratieve Veranderings Trajecten! Ons uitgangspunt is, dat je als m...
Plear Iezers Plear Iezers 820 meter De groep, de plear iezers, is ontstaan uit een vriendengroep van 6 jongens die het id...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid