facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bevrijdingsfestival Almere

Info

Deze pagina wordt niet gebruikt, ga naar Bevrijdingsfestival Flevoland!

Geschiedenis

Tijdens het festival zijn er 4 podia met een gevarieerd aanbod.
De artiesten die op het hoofdpodium zullen optreden tijdens de 20ste editie zijn:

Op het hoofdpodium op de Esplanade in Almere Centrum zal in ieder geval worden opgetreden door:

Alain Clark met band. Alain CLark is de "Ambassadeur van de Vrijheid" en sluit zijn helicoptertour in Almere af met een extra lange show. Hij had grote hits als "This Ain't Gonna Work", "Love Is Everywhere" en "Father and Friend". Zijn live-cd met het Metropole Orkerst is net uit. ZIjn nieuwe album is in april klaar, de verwachting is dan ook dat zijn nieuwe single rond 5 mei een dikke hit is. Het is voor het eerst dat Alain Clark in op een gratis festival in Flevoland zal spelen. Een waardige afsluiter dus.

Gers Pardoel. Op dit moment met 3 hits in de top 40 (o.a. “Ik neem je mee”) en uitgeroepen tot artiest van het jaar.

Charly Luske met live band. Absoluut de beste deelnemer van The Voice Of Holland en een naam die we óók volgend jaar nog vaak zullen horen.

Postman. Nederlands meest succesvolle reggae/rock/rap formatie ooit. Door de programmeurs van festivals en podia geroemd om de zeer energieke live-show.

Di-Rect. Nu weer hoog in de hitlijsten en altijd garant voor een rockende show. Inmiddels een volwassen rock-monster.

Ali B. Op Volle Toeren. Een bijzonder concert van Ali B., zijn live-band, 3 bekende rappers en 2 bekende “oldies” die meedoen in de populaire tv-show.

The Tropical Allstars. Een speciale non-stop show met de “Tropische Toppers” Trafassi, Oscar Harris, Massada, Dutch Rhyhtm & Steel Band en The Soca Boys. Stilstaan onmogelijk!

Op het Sena Talent Stage zullen de volgende artiesten optreden:

Samora. Aanstormend talent van Flevolandse bodem. Inmiddels velen wedstrijden gewonnen en op 5 mei laten zien waarom dat zo is!

Joris Linssen en Caramba. Bekend van Hello Goodbye op tv en meer komen zij Mexicaanse melodiën in het Nederlands opvoeren.

Fabulous Shack Shakers (USA). Regelrecht vanuit Amerika om voor ons op de dag van de bevrijding te vieren.

SKA3. Geen K3, maar een groep die wel 'volwassen' parodies maakt op liederen van de Belgse vrouwen en andere bands. Bijvoorbeeld kusjesdag van K3 met 1 letter veranderen en je hebt de smaak te pakken van deze groep.

Bevrijdingsfestival Flevoland is sinds vele jaren het best bezocht festival van de regio, ook komende editie wordt gerekend op in totaal ruim 100.000 bezoekers. Naast de artiesten is een breed programma aan activiteiten die aansluiten bij het thema “Vrijheid geef je door”



"Stichting Bevrijdingsfestival Flevoland heeft als doel om jaarlijks op 5 mei een bevrijdingsfestival te organiseren in de provincie Flevoland.Hiermee willen we samenhang aangeven tussen verleden, heden en toekomst, door op zeer toegankelijke wijze idealen als vrijheid, gelijkheid en democratie aan de orde te stellen."
Adres: Esplanade, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Stad
Route: Esplanade



op zoek naar gerelateerd: bevrijdingsfestival almere esplanade, bevrijdingsfestival almere artiesten, bevrijdingsfestival almere buiten, bevrijdingsfestival almere foto's, line up bevrijdingsfestival almere 2018, bevrijdingsfestival almere live, bevrijdingsfestival almere ronnie flex, bevrijdingsfestival lelystad 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindertraktaties Kindertraktaties 559 meter Is uw kind binnenkort jarig en geen tijd om een traktatie te maken ? Geen stress ! Wi...
Delinkshandigenwinkel.nl Delinkshandigenwinkel.nl 2 km Super mooie site voor linkshandigen, in mijn kindertijd werd je nog gedwongen om met ...
Miss & Mister INDOnesisch Miss & Mister INDOnesisch 4 km Een cultureel platform voor jongeren die trots zijn op hun Ambonese, Indisch-Nederlan...
Royal Party & Events Royal Party & Events 4 km Royal Party & Events Wij verzorgen al uw bruiloften, feesten, bijeenkomsten en alle ...
Recensies
Was heel leuk maar toen we met 2 kinderen het terrein wilden verlaten werden we bijna verdrukt. Hadden ze echt anders moeten doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid