facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bever

Bever
Adres: Nijmeegseweg 4 b, 5916 PT Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 858885088
Stad: Venlo
Route: Nijmeegseweg 4 b
Postcode: 5916 PT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bever kortingscode, Bever openingstijden, Bever Wandelschoenen, De Bever Nijmegen, Bever Steenwijk openingstijden, Openingstijden Bever Almere, Openingstijden Bever Hoofddorp, Openingstijden Bever Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1000vliegen.nl 1000vliegen.nl 4 km Goede levering naar België en altijd in orde, top prijzen ook
Recensies
Hele fijne en grote winkel. Wij komen hier vaker voor goede kwaliteit producten en voor de uitgebreide uitleg/voorlichting. Deze week weer eea aangeschaft voor de skireis en hele goede service gehad. Prettige medewerkers en duidelijke communicatie en meedenken om van een klein probleem tot een goede oplossing te komen. Super service!
Winkel ligt op wat weg gestopte plaats. Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben ontevreden. Meindl wandelschoenen gekocht waten toch niet helemaal naar wens, geen probleem bestellen we in het centraal magazijn andere, er zijn 3paar op voorraad. In tijdbestek van 14 dagen is het niet gelukt op deze in de winkel ter plaatse te krijgen. Personeel begrijpt dat ik niet tevreden ben, ik krijg mijn geld retour, maar moet op zoek naar andere winkel. Ben boos, 14 dagen nieuwe schoenen niet kunnen gebruiken en nu op zoeken naar andere leverancier van de Meindl schoenen.
Heerlijke winkel om doorheen te struinen. En heel fijn geholpen bij mijn keuze.
Super fijne winkel waar je deskundig advies krijgt. Personeel is altijd enthousiast en opracht, als ze het niet weten zeggen ze het ook eerlijk. Groot assortiment met goede kwaliteitsproducten
Klimschoenen gekocht nog geen 2 maanden geleden. Eenmalig gedragen op de klimclub, toen meegenomen op vakantie en liet de lijmlaag los over de hele schoenen. Ze moeten ze opsturen, duurt minimaal 6 weken. In de tussentijd kan ik dus weinig. Jammer, zijn ook andere oplossingen lijkt mij.
Ruime keuze en leuke hebbedingetjes voor reizigers. Wel een hogere prijsklasse over het algemeen.
Een hele fijne winkel met alles voor je outdoor vakantie.
Zaterdag middag gingen echtgenote en ik in venlo bij u finiaal binnen ,en werden door een vriendelijke verkoopster naar de afdeling gewezen en begeleid door deze aardige persoon,maar al is deze persoon nog zo vriendelijk als de koelbox er niet bij staat, De box was er niet meer,. Was uitverkocht, en dan komt dat achterlijke internet om de hoek kijken ,ik moet zien wat Ik koop basta punt. Zijn daarna bij van heuts enkele meters verder naar binnen gegaan ,en prima geslaagd ,svp zorg wat beter voor u klanten ,u personeel is ok.
Slechtste campingwinkel van Nederland! Niet te geloven. Alleen paar dure tenten en rugzakken en nog wat veel te duur onnodig spul zoals bijvoorbeeld camping wijnglazen uit plastic. Ik wilde een camping gaskachel kopen. Hebben ze niet. Dus bij een Nederlandse webshop gekocht. Maar de gas cartridge die ik van de Action had past niet. Dus even met dat ding naar Bever, want dit deskundig personeel moet het wel weten. NIET! Ze wilde me zelfs nog vertellen dat de gas cartridge die ik bij de Action gekocht heb in Nederland helemaal verboden is. Nooit meer Bever! Je betaald met de dure prijzen alleen hun dure TV reclame.
Winkel met een zeer uitgebreid assortiment camping en outdoor artikelen. Kwaliteit en normale prijzen. Medewerker heeft ons professioneel en met kennis van zaken vriendelijk geholpen. De zaak is goed bereikbaar voor rolstoel, rollator en kinderwagen. Parkeren direkt bij de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid