facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beumer Schoenmode

Beumer Schoenmode

Info

In onze prettige winkel, met een modieuze en afwisselende collectie, zult u altijd slagen voor een paar goedpassende schoenen.

Adres: Walderstraat 23, 7241 BH Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-25 16 31
Stad: Lochem
Route: Walderstraat 23
Postcode: 7241 BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beumer Lochem openingstijden, Stijl Mode Lochem, Xsensible sale, Xsensible Outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Style Mode & Schoenen Style Mode & Schoenen 286 meter Een stijl in mode die je elke dag draagt. De vrouw van nu heeft oog voor kwaliteit en...
Recensies
Wat een super service!! . Eind 2022 heb ik Waldlaufer sportieve schoenen gekocht bij Beumer schoenwinkel in Lochem. Na ongeveer 4 maanden waren de hakken echt versleten en ook de zolen waren erg dun. Probeerde het adres van Waldlaufer op te zoeken, maar helaas. Belde schoenwinkel Beumer en deze vond dat de slijtage wel erg snel was en bood aan zelf contact met Waldlaufer op te nemen. Mij werd beloofd dat ik hiervan zou horen en dat hij me zelf zou bellen. Tot mijn verbazing was dat binnen 2 weken en met een ,voor mij, super fijn bericht. De helft van de aankoop werd vergoed, eigenlijk via een nieuwe aankoop maar aangezien wij in Hilversum wonen zou het geld op onze rekening worden overgemaakt. Super! Binnen een paar dagen stond het geld op onze rekening! Super wat een service!! . Komen wij in de buurt gaan wij zeker terug.
Deskundige begeleiding, en zeer vriendelijke mensen. Goed geholpen en tevreden naar huis met 2 paar schoenen. Tot een volgende keer weer.
Mooi assortiment en persoonlijke service. Precies de aandacht die nodig is. Juist nu. Ik koop lokaal
Heel goede schoenenzaak. Ook voor moeilijke voeten en handicaps. Ze hebben een grote voorraad en verstand van zaken. Betere merken schoenen. Geen winkel voor goedkope modeschoentjes.
Mooie complete collectie schoenen. Van wandelschoenen en slippers tot pumps en gympen. Bijzonder goede service. We mochten 3 schoenen mee om te passen thuis. Dat dit nog kan in deze tijd!! Super.
Zoek je een kwaliteitschoen dan moet je bij beumer zijn!je word er goed geholpen door hun persoonlijke en fijne service!!ik loop er graag heen!!!!!
Mooie winkel met de tijd professioneel advies. Het opmeten van de voeten wordt zeer serieus genomen. Nabestellen van een andere kleur is ook geen probleem. Erg blij met mijn wandelschoenen.
Prettig geholpen, goed geadviseerd door vakmanschap, geen pijn meer aan m'n voeten !
Deskundige verkoop. Vriendelijk en hulpvaardig. Goed geslaagd.
Geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid