facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beulen & Van den Heuvel Advocaten

Beulen & Van den Heuvel Advocaten

Info

Beulen & Van den Heuvel Advocaten, de advocaten voor betaalbare rechtsbijstand voor iedereen.

Geschiedenis

Ons kantoor vroeger en nu

Ons advocatenkantoor werd in 1981 geopend, destijds nog gevestigd aan de Kerkstraat te Ubach over Worms. In eerste instantie was het kantoor een dependance van een Maastrichts advocatenkantoor, maar reeds in enkele jaren groeiden wij uit tot een zelfstandige vestiging en in 1987 werd de band met het Maastrichtse kantoor blijvend verbroken.

Destijds was mr. G.J.A.F. Beulen de enige op het kantoor gevestigde advocaat, maar in de loop van de jaren die volgden zijn er meerdere advocaten aan het kantoor verbonden geweest. Vele jonge juristen zijn in het kader van hun opleiding voor korte of langere tijd op ons kantoor werkzaam geweest, ofwel als stagiair vanuit hun (universitaire) opleiding, of daarna als advocaat-stagiair in het kader van de opleiding tot advocaat. Het is na al die jaren leuk om te zien waar zij allemaal terecht zijn gekomen: advocatuur, universitair onderwijs, rechterlijke macht, bedrijfsleven etc. Zelfs tot in het buitenland toe!

Per 1 januari 2012 is het kantoor een nieuwe fase ingegaan omdat de mrs. Beulen & Van den Heuvel samen een maatschap zijn aangegaan. Uiteraard is de kantoornaam daarop aangepast en heten wij sindsdien Beulen & Van den Heuvel Advocaten.

Adres: Eygelshovenerweg 2N, 6374 KC Landgraaf
Telefoonnummer: 045-532.13.00
Stad: Landgraaf
Route: Eygelshovenerweg 2N
Postcode: 6374 KC



op zoek naar gerelateerd: Van den Heuvel advocaat Roosendaal, Jennifer van den Heuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wassen MLC BV Wassen MLC BV 3 km Wassen MLC is gespecialiseerd in MKB advisering op het gebied van arbeidsrecht, huurr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid