facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beuker Wielersport

Beuker Wielersport

Info

Beuker Wielersport

Geschiedenis

Beuker Wielersport is opgericht door Jordy Beuker. Jordy stamt uit een echte wielerfamilie waarin zowel broer, vader en oom hebben gefietst. Vader Marcel Beuker, de stuwende kracht in de onderneming, is van jongs af aan al wielrenner. Hij was een talentvolle nieuweling maar is niet verder gegroeid dan een respectabele amateur. Zijn broer René Beuker is daarintegen wel op het hoogst haalbare niveau gekomen in de wielersport, namelijk Profesional! René heeft in zijn loopbaan 2x de Tour de France gereden en 5x de Vuelta van Spanje.

Jordy is dus in het wielerwereldje opgegroeid en is op 7 jarige leeftijd begonnen met de sport. Al snel oogsten hij succes! Op 8 jarige leeftijd werd hij Nederlands Kampioen in het veld. Op zijn 16e won hij wederom het NK maar dit keer zowel in het veld als op de weg!

Tegenwoordig rijdt Jordy bij wielervereniging Eemland te Amersfoort, in de catogorie Elite.

Adres: Holleblok 14, 1273 EG Huizen
Telefoonnummer: 0355259620
Stad: Huizen
Route: Holleblok 14
Postcode: 1273 EG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Holleblok 16 Huizen, Holleblok 18 huizen, Fietsenwinkel Huizen, Tweedehands fietsen Huizen, Fietsenwinkel lindenlaan Huizen, Gazelle Huizen, Westereng Huizen, Beukers fiets
Recensies
Super winkel! Vriendelijk en meedenkend personeel. Goede service. Prachtige fietsen. Aanrader!
VAKLUI. Heel fijn en kundig geholpen. Echt een aanrader en een aanwinst voor Huizen en verre omgeving. Ik ben niet voor niets uit Krimpen aan de Lek gekomen
Top zaak! Jordy en Marcel weten vakinhoudelijk waar ze het over hebben. Goede duidelijke adviezen, perfecte service en onderhoud. Daarnaast is er, buiten de huidige corona beperkingen, altijd tijd voor een bakkie koffie en/of een praatje.
Voor de 1e keer onze Specialized mountainbikes gebracht. Ergens anders in Huizen gekocht maar daar zeer slechte service en absurde prijzen. Hier vriendelijk ontvangen, vertellen dat ze altijd even bellen bij bijzonderheden. Voor een zeer nette prijs beide fietsen weer in topconditie. Gisteren even wezen testen op de Braamberg. Helemaal geweldig. Ik kan Beuker iedereen aanraden en ga daar zeker vaker komen .
Dit familiebedrijf kan ik iedereen aanraden. Een vriendelijke ontvangst, verstand van zaken en een prima product voor een alleszins redelijke prijs zijn hun kenmerk. Gisteren haalde ik mijn nieuwe achterwiel op en was aangenaam verrast door de kwaliteit van het spaken van het wiel. Keurig strak en niet teveel of te weinig spanning.
Zeer goede fietsen winkel ,wordt zeer vakkundig geholpen en hebben alle tijd voor je vragen, Race en mountainbike fietsen en Gaint E - Bike fietsen. Reparatie alle merken fietsen ook stads en kinder fietsen
Ik ben zeer tevreden over deze fietsenwinkel. Duidelijke afspraken over kosten en reparatie tijd. Kortom kundige en vriendelijke mensen. Kom zeker weer terug.
Zonder twijfel de beste fietsenwinkel op het gebied van wielersport in Huizen. Jordy weet je precies te vertellen welke racefiets bij jou past en ook reparaties worden vakkundig uitgevoerd!
Top ! twee wielerzaak Beukers in Huizen Er word door Vader en Zoon een goede uitleg gegeven over alles wat met fietsen te maken heeft hun service staat voor mijn op nummer een HOUDEN ZO !!. Mvgr Rene's Garage Huizen
Vakmannen met bijzonder veel kunde en kennis. Reparatie altijd in overleg en er worden verschillende mogelijkheden geboden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beuker Wielersport met het openbaar vervoer


Huizen, Mark 320 meter
100
Huizen, Mark 330 meter
100
N32
Huizen, Delta 350 meter
100
Huizen, Delta 470 meter
100
N32

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid