facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beuk Horeca

Beuk Horeca

Info

Beuk Horeca, uw totaalleverancier voor horeca apparatuur & inrichting!
Het grootste keukenapparatuur assortiment
De goedkoopste horeca apparatuur occasions

Geschiedenis

Voorwaarden deelname aan acties:
Bij Beuk Horeca BV maakt iedere deelnemer evenveel kans op prijzen. Deelnemers die een interactie op de berichten maken spelen automatisch mee. Einde van de actie worden de berichten verzameld en wordt op basis van willekeurige loting een prijs gewonnen.

Afhankelijk van de prijs kan het zijn dat er minimaal een leeftijd is van 18 of 21 jaar is om te mogen winnen. Soms wordt er een spelelement toegevoegd waardoor anders verloot wordt of op basis van inschrijving van een nieuwsbrief.

- De win kans valt niet te beïnvloeden met het geven van bepaalde reacties. Zoals eerder vermeld, iedereen maakt evenveel kans om te winnen.
- De gewonnen gratis prijzen zijn uitsluitend bestemd voor de persoon die heeft deelgenomen aan de actie. Prijzen zijn bij Beuk Horeca BV niet in te wisselen in ruil voor contact geld.
- Deelname aan acties voor gratis prijzen is uitsluitend voor personen vanaf 18 jaar en ouder.
- Na bekendmaking van de winnaar/winnares, dient de winnaar/winnares zelf contact op te nemen met Beuk Horeca BV. Dat kan door middel van een privé bericht via de Beuk Horeca BV Facebook pagina met daarin de NAW-gegevens en het email-adres.
- Verder gelden de regels die vermeld staan bij de desbetreffende actie.
- Facebook is niet aansprakelijk voor de acties die vertoond zijn op deze pagina.

Gedragsregels Beuk Horeca BV Facebook pagina:
- Fans en bezoekers zullen elkaar en anderen respecteren door geen scheld- of vloekwoorden en nodeloos kwetsende tekst(en) te gebruiken.
- Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen zijn niet toegestaan.
- Beuk Horeca BV behoudt zich het recht voor om naar eigen interpretatie en goeddunken fans en bezoekers te waarschuwen en hun bijdragen in te korten, te censureren en/of te verwijderen.
- Op verzoek kunnen gegevens van gebruikers bij ernstige overtredingen van de gedragsregels aan Justitie en in uitzonderlijke gevallen aan derden worden verstrekt.
- Het is fans en bezoekers niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privé-adressen) van anderen in bijdragen te vermelden.
- Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen op de pagina of allerlei commerciële of non-commerciële bedrijven te promoten al dan niet door gebruik te maken van hyperlinks naar websites.

Onze taak

BEUK HORECA is specialist op het gebied van horeca-apparatuur, koeltechniek en grootkeukentechniek. Specialist wil ook zeggen: iemand die thuis is in uw markt, in uw specifieke problemen. Iemand die op de hoogte is van de eisen die u stelt en weet wat voor u belangrijk is. Wij stellen dus niet onze producten maar onze klanten centraal. Meedenken, inleven en passende oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Onze medewerkers worden erop getraind, onze apparatuur is erop gebouwd. Vandaar dat u niet alleen standaard apparatuur in ons assortiment tegenkomt. We bouwen ook maatwerk, producten die in onze eigen RVS fabriek geheel op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Of die wensen nu van logistieke of budgettaire aard zijn of gewoon met smaak te maken hebben.

Met behulp van de meest moderne technieken creëren onze adviseurs oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen. Wij houden hierbij rekening met o.a. de beschikbaar gestelde bouwkundige situatie, de werkwijze van uw personeel, ergonomie, HACCP-eisen, ARBO-eisen, perfect op elkaar afgestemde gebruiksvriendelijke apparatuur, milieu eisen, handige routing, beperking aan energiekosten, schoonmaakgemak en uiteraard uw budget. Het ontwerpen van een goede keuken is als het maken van een puzzel waarbij elk stukje de juiste plek moet vinden om één harmonieus geheel te vormen. Tot zover de theorie van ons verhaal. Wilt u in de praktijk ondervinden wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek daarvoor de ideale gelegenheid.

Producten

Kook apparatuur
Kookapparatuur
Grillen en bakken
Frontcooking units
Buffet apparatuur
Steamers, ovens & magnetrons
Combi-steamers
Cook & Hold ovens
Convectie-/ heteluchtovens
Smokers
Houtskool grillovens
Pizzaovens
Magnetrons
Rijskasten
Koel & vriesapparatuur
Koelkasten
Vrieskasten
Koel-/vrieswerkbanken
Koel-/vrieslades
IJsblokjesmachines
Blastchillers / snelkoelers
Koelkisten
IJs, schepijs, sorbetiëres
Vrieskisten
Wijnkasten
Medicijnkoelkasten DIN 58345
Koelvitrines / toonbanken
Uitgifte buffet koelingen
Dry aged kasten
Koel-/ vriescombinaties
Saladebars
Wandkoel-/vriesmeubels
Koel-/ vriescellen
Wijn koelers / Champagne shockfreezers
Ice Teppanyaki
Vaatwasapparatuur
Voorlader glazenspoelmachines
Bistrovaatwasmachines
Voorlader vaatwasmachines
Doorschuifvaatwasmachines
Gereedschappen-/ pannenwasmachines
Voorwasmachines
Korventransportmachines
Omgekeerde osmose installaties
Waterontharders
Doseersystemen
Droogplateaus
Poleermachines
Toebehoren / accessoires vaatwasmachines
Transport & RVS meubilair
Cocktail bars
Transport
Voedselbezorging
Transportwagens
Kasten
Werktafels
Aan & afvoertafels
Spoeltafels
Onderstellen
Sorteer & tussentafels
Buffetbladen
Overig RVS meubilair
Keuken apparatuur
Vacuummachines
Snijmachines
Slagroommachines
Cutters-/ en groentesnijders
Meng-/ kneedmachines / planeetmengers
Keukenapparatuur
Voorbereiding
Drank & beverage
Warmhoudapparatuur
Worstenwarmers & Hot Dog apparaten
Weeg-/ en meetapparatuur
Overige keukenapparatuur
Luchtbehandeling
Kleinmateriaal
Stoep-/wandborden
Houten tafelpresentatie
Glazenophangrekken
Hotelware
Bestek, serveergerei en tafelgerei
Frituur accessoires
Buffetgerei
Flambeer & industriebranders
Folierolhouders
IJsblokjesemmers
IJshoornstandaards
IJsportioneerlepels
IJsportioneerlepelbakken
Keukengerei
Keukentextiel
Kruidenschappen
Ophangrekjes & beugels
Melamine
Porselein
Pizza accessoires
Potten, pannen & schalen
Service, presentatie & decoratie
Serveertangen
Slagroomapparaten
Taartstandaards
Vacuumzakken
Voedsel & GN bakken
Neutrale vitrines
Reiniging & onderhoud
Vaatwasmiddelen
Vaatwaskorven
Kranen / putten
Spoel-/ handenwasbakken
Reinigingsmiddelen steamer / oven
Handendrogers
Afvalbakken / pedaalemmers
Insectenverdelging
Dweildroogwagens
Linnenzakwagens
Koperpoets
Emmers
Kamer-/ servicewagens
Borstels / bezems / vloertrekkers
Rekwerk & stellingen
REA Gastro stellingen
REA Gastro hoekstellingen
REA verrijdbare wagens
REA recrea
REA voorbereidingstafels
REA bakken-, schalen- en afruimwagens
Fermostock hygiënische stellingen
Fermostock hygiënische rekwagens
Wijnrekken
Overige rekwerken
REA Euro stellingen



"Professionele horeca inrichtingBeuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeuken gereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleimaterialen en food service equipement voor horeca-instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.Het grootste keukenapparatuur assortimentBeuk Horeca biedt u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Voor kwaliteitsproducten en de beste keukenoplossing, gaat u naar Beuk Horeca."
Adres: Atoomweg 68, 3452AB Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2410666
ln.acerohkueb@ofni
Stad: Utrecht
Route: Atoomweg 68
Postcode: 3452AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: beuk horeca tweedehands, beuk horeca storingsdienst, beuk horeca catalogus, horeca apparatuur gebruikt, beuk horeca vacatures, horeca keuken outlet, beuk horeca curacao, beuk horeca openingstijden
Recensies
De keuken van Hotel De Schildkamp was deze keer toe aan een nieuwe snijmachine. Via David Enkelaar contact gezocht en stuurde direct wat voorbeelden van nieuwe en gebruikte exemplaren. Met de chef-kok even gekeken en onze keus viel op een gereviseerde Berkel 834 S. Gelijk aan David doorgegeven dat die het moest worden en dezelfde middag nog afgeleverd. Ook nog een redelijke prijs terug gekregen voor onze oude machine. Wij zijn zeer tevreden over de goede service van Beuk. Super!
De verkopers bij Beuk waar ik contact mee heb gehad bij aankoop van de koelkast en vriezer voor mijn deli waren erg vriendelijk en deskundig. Ze beantwoordden al mijn vragen over de technische eigenschappen van verschillende apparaten, en hielpen een duurzame afweging te maken, waarbij ze rekening hielden met mijn situatie als startende ondernemer. Daarnaast adviseerden ze uitgebreid over goed gebruik en onderhoud. Blij met de twee jaar garantie die Beuk biedt. Snelle levertijd en de levering ging soepel. Erg vriendelijk personeel, zowel de verkopers als de installateurs. Iedereen communiceert helder en met alle geduld. Fijn om met dit bedrijf samen te werken!
David had een lastige taak ons te begeleiden bij de aanschaf ter vervanging van een ruim 30 jaar oude braadslede voor het kinderhuis in Polen. In eerste instantie ging het om een 2e hands, maar de wijsheid van iemand die er meer verstand van heeft dan wij, heeft geresulteerd in de aanschaf van een nieuwe. Meerdere onderdelen waren nodig dus een deel daarvan heeft hij ons ook kunnen leveren. Later dit jaar hopen wij de rest te kunnen aanschaffen.. Dank voor de tijd en het beantwoorden van mails geschreven door onkundigen, die je vast soms tot wanhoop gedreven heeft,
Heb kort geleden een telefonisch onderhoud gehad met Dhr. Raffy Jansen. Een zeer positief gesprek en Raffy had vrij snel door wat ik nodig had. Hij reageerde snel op mijn vraag en ik kon dezelfde middag mijn spullen ophalen bij EMGA in Mijdrecht. Heb dit alles als zeer positief ervaren. Mensen die met je meedenken , daar hou ik van. Complimenten voor Raffy en zijn snelle denken. Top.
Super ervaring! Wij hebben een MKN friteuse occasion gekocht. De MKN werd als nieuw afgeleverd voor een schappelijke prijs!
Topzaak, al meerdere dingen hier besteld en altijd super geholpen door Raffy en de levering is altijd super goed geleverd en geïnstalleerd door de buitendienst,kan deze zaak zeeeeer aanbevelen!
Goed bedrijf. Onze robot coupe staafmixer is top! Bedankt voor het regelen en fungeren als tussenpersoon.
goede snelle service en schappelijke prijzen ook wordt de bestelde apparatuur en onderdelen snel en netjes geleverd
Onze vaatwasser ging onverwacht stuk en binnen een week hadden wij een nieuwe staan. Goed advies en snelle levering.
Perfect geholpen door David. Top geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe afwasmachine en binnen een half uur alles geregeld.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Beuk Horeca.

Utrecht horecagroothandel

openingstijden, locatie, vervoer. Atoomweg 68 utrecht koel- en vriesdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Beuk Horeca adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Beuk Horeca. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Beuk Horeca delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rational-webshop.nl Rational-webshop.nl 30 meter Voor al uw Rational producten van reinigingsmiddelen tot combi-steamer. Voor Lease en...
Rhima-webshop Rhima-webshop 30 meter De webshop voor al uw Rhima producten.
Henkelman-webshop Henkelman-webshop 30 meter Henkelman Nederlands: https://www.henkelman-webshop.nl/nl Henkelman English: https://...
Wijnkoelkast.nl Wijnkoelkast.nl 30 meter Wijnkoelkast.nl DE webshop voor de aankoop van uw wijnbewaarkast / wijnklimaatkast.
Kitchen Panda Kitchen Panda 2 km Super lekker eten. Veel eten voor relatief lage prijs. Super service en snel klaar K...
Tabletmenukaart.nl Tabletmenukaart.nl 2 km Leuke manier van bestellen! Gaat lekker snel en werkt makkelijk.
Thermomix Nederland Thermomix Nederland 2 km Een hele goede demonstratie van Paula bij ons thuis gekregen. Zijn helemaal verkocht!...
Trai Vegan Trai Vegan 2 km Super leerzame en gezellige workshop Vegan Surinaams koken, met vakkundige begeleidin...
Artic Keukens Artic Keukens 3 km Zeer tevreden. Denken mee in de persoonlijke situatie. Geen actieve verkooppraatjes, ...
Enka Keukens Enka Keukens 3 km Extreem slechte service betreffende een nalevering. Terugbelverzoeken worden genegeer...
Pier24 Pier24 3 km PIER24 is de eerste Utrechtse visgroothandel voor de horeca. Wij bieden een ruim asso...
John's Galley John's Galley 4 km Hier verkopen we de newste, leukste en meest handigste keuken accessoires. Klaar om i...
greek foodtales greek foodtales 5 km Goede prijs kwaliteit verhouding, uitstekende service wat betreft het zelf bezorgen i...
Vegan ACU Eetcafé Vegan ACU Eetcafé 5 km We mochten met de Japan Fans en klein feestje geven bij ACU, voor de opening van onze...
Kookidee.nl Kookidee.nl 5 km Volg Kookidee.nl en krijg dagelijks een makkelijk en lekker recept met verse ingredië...
Carrier Airconditioning Benelux BV Carrier Airconditioning Benelux BV 6 km Zeer weinig info over particulieren airco systemen te vinden , en modelen die men ver...
Hinkelman Hinkelman 6 km Fijne koffie, fijne mensen, fijn wandeldoel
Vuurbak Vuurbak 6 km Snelle afhandeling, prettig persoonlijk contact en keurige aflevering. En ook nog een...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid