facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beudeker Makelaars

Beudeker Makelaars

Info

Wij zijn makelaars, taxateurs en veel gevraagde consultants voor zakelijk vastgoed

Geschiedenis

MAKELAARDIJ
U wilt zakelijk kopen, huren, verkopen of verhuren. Wij weten waar de vraag vandaan komt en waar prospects te vinden zijn. Het is een kwestie van adequaat reageren en zien waar de kansen liggen.

TAXATIES
Wij zijn gecertificeerde en beëdigde taxateurs in zakelijk vastgoed. Onze taxaties voldoen aan de hoogste banknormen. Ook voor herbouwwaarde taxatie artikel 7:960 BW staan we voor u klaar.

CONSULTANCY
Complexe vastgoed vragen behandelen is ons dagelijks werk. Wij begeleiden interne en externe vragen, wij zijn kritisch en scherp bij het opstellen van contracten en denken met u mee.

ONTEIGENING
Als uw grond, befrijfsgebouw of huis moet wijken door overheidsplannen, zijn wij de deskundige om dit proces te begeleiden. Onteigening is een zeer complexe materie. Laat geen kansen liggen.

VASTGOED MANAGEMENT
Wij beheren verhuurd vastgoed van klein en groot en doen dit met een proactieve houding. Wij ontzorgen en streven naar continuïteit voor particuliere beleggers en kleinere instellingen.

ADMINISTRATIE VVE'S
Bedrijfsverzamelgebouwen met een Vereniging Van Eigenaren moeten aan de wettelijke eisen voldoen. Wij nemen deze taken op ons.

Adres: Hoogstraat 19C, 1541KW Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 075-6217722
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Hoogstraat 19C
Postcode: 1541KW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs 2 meter Brent heeft zowel de aan als de verkoop van de woning zeer goed geregeld. AJ vd Moeze...
Imperio Vastgoed Imperio Vastgoed 126 meter Imperio Vastgoed is een fijne partij om zaken mee te doen. Geen 'mooie' verhalen, maa...
Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan 1 km Super aardige en kundige mensen werken er bij Saen. Roerige tijden op de markt maar z...
Recensies
Kundige makelaar, heeft me altijd snel en goed geholpen
Veel kennis en ze denken met je mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid