facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betuws Buren

Betuws Buren

Info

De laatste zondag van juni kunt u kennismaken met BetuwsBuren, een sfeervolle, klein opgezette markt welke in het teken staat van Betuws fruit en streekproducten uit de wijde omgeving zowel food als non-food en oude ambachten.

Geschiedenis

De laatste zondag van juni kunt u kennismaken met BetuwsBuren, een sfeervolle, klein opgezette markt welke in het teken staat van Betuws fruit, Betuwse streekproducten en antiek & curiosa uit de Betuwe.

Op het Kerkplein in Buren zullen op zondagmiddag van 13 uur tot 17 uur verschillende soorten vers fruit, heerlijke jams en chutneys, vruchtensappen, wijnen en bakmixen van de molen verkrijgbaar zijn. Maar ook prachtige houten producten gemaakt van fruitbomen, kruiden en plantjes en nog veel meer (h)eerlijke streekproducten van eigen Betuwse bodem.

Dit jaar zal er ook voor het eerst antiek & curiosa worden aangeboden. Uiteraard is er een groot terras voor een heerlijke kop koffie met wat lekkers. Ook zal er een activiteit voor de jongere bezoekers worden georganiseerd. Dit alles binnen de muren van het pittoreske Oranjestadje Buren.

Meer op: www.betuwsburen.nl



"Wijngaard Wijngaardterras Wijnwinkel Wijngaardevenementen Vergaderlocatie Trouwlocatie Nederlandse Cider door Firma Bruis"
Adres: Markt, 4116BE Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 06 174 375 93
Stad: Buren
Route: Markt
Postcode: 4116BE



op zoek naar gerelateerd: BurenStad, Buren Oranjestad, Braderie Buren, Halloween in Buren, Tentfeest Buren, Buren in Gelderland, Buren centrum, Bezoek Buren
Recensies
Prachtige wijngaard voor een gezellige zomerse middag. Aanrader!
Wat een mooie wijngaard! Je kunt wandelen over het terrein en door middel van borden met uitleg leer je meer over het proces van wijn maken. We hebben een proeverij gedaan, hierbij kregen we steeds uitleg over de wijn. Na afloop kon je je favoriete wijn ook in het winkeltje kopen. Er zijn veel plekken om lekker te zitten en te genieten. De sfeer was ook heel relaxed.
Wat een hartelijke, ontspannen en interessante middag hebben we hier gehad met een proeverij onder de gezellige luifel van het domein en binnen zag het er al even leuk uit. Mooie verschillende wijnen waar je tussendoor aan tafel uitleg over krijgt. Zelf geen wijndrinker maar dat doe je hier vanzelf wel.
Zeer gezellig en geslaagde middag gehad met heerlijke wijnen en lokale lekkernijen. De borrelplank is een aanrader.
wij hebben vandaag met z'n 5en brunch gehad bij de Wijndomein. Wat en fantastische manier om de corna misère even te vergeten. De smaken, de geuren van uit de wijngaard, natuur om je heen, Tosca die snuffelend je aandacht vraagt, het is bijna onwerkelijk mooi. Alles straalt professionalitet uit, maar dat mag ook wel - je kunt zien dat er hard werk en passie ligt aan de fundament van deze organisatie. Wij hebben uitleg gehad over de wijnen -de zoveelste uitleg vandaag, en toch verteld als wij de eerste gasten waren vandaag . Je voelt je meteen welkom. Wij komen hier zeker terug, en ik raad iedereen aan om daar langs te gaan voor een glaasje wijn , voor een goed gesprek en voor een wandeling.
Heerlijk genoten van de wijn proeverij, ook goede uitleg over de wijnen, en super leuk om zelf door de wijngaard te lopen en van de druiven te mogen proeven
Super mooie locatie, ook de wijn is goed. Voor de wijnproeverij had ik een extra plankje met lekkers verwacht. We kregen immers zes Wijnen te proeven maar erg gezellig?
Prachtig domein, hopelijk binnenkort weer geopend 21 april? voor bezoekers ivm de Corona Pandemie. Vorige week gesproken met de eigenaresse, je kan hier binnenkort picknicken in het domein waar ze grote picknicktafels hebben of gaan plaatsten. Tevens kan je hier prachtig wandelen! #WandelroutesBetuwe Ook hebben ze een nieuwe koffiemachine, waar ik eerdaags een bakkie van ga proberen. Hopelijk goed druivenweer dit jaar. #BetuwsWijndomein
Het is zeker een aanrader om de lekkere betuwse wijn te leren kennen
Erg leuke ervaring om in de wijnvelden een wijntje te drinken! Personeel is enthousiast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid