facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betting Banden Breda

Betting Banden Breda
"Caravan onderhoudsbeurten. Aanhanger: assen; wielen; koppelingen; verlichting; enz.Industrie-; landbouw-; tuinbouw-; en trailer-banden."
Adres: Zustersveld 25 , Breda 4816 JA, NL
Telefoonnummer: 076 587 0700
Stad: Breda
Route: Zustersveld 25
Postcode: 4816 JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KwikFit KwikFit 450 meter
Euromaster Breda Euromaster Breda 987 meter Top en mega snelle service, binnen no time uit de brand geholpen tegen een hele eerli...
Ligtvoet Autobanden Ligtvoet Autobanden 2 km Heeft mij supersnel geholpen, ook al had hij de banden niet op voorraad, binnen een u...
KwikFit KwikFit 3 km
KwikFit KwikFit 4 km
Recensies
Gastvrije ontvangst van eigenaar Wil Betting. Ik kwam voor vervanging van 4 banden van mijn tandemasser Ondanks dat hij het druk had nam hij de tijd voor mij en heeft zelfs tot na sluitingstijd doorgewerkt zodat ik mijn aanhanger dezelfde avond nog weer kon ophalen. Wil heeft tijdens de bandenwissel ook enkele zaken o.a. wiellagers van mijn aanhanger nagekeken waar ik niet specifiek om gevraagd had, Dit was service vd zaak. Ik was daar aangenaam door verrast en door de rekening trouwens ook. Ook heeft hij alles voor je aanhanger op eigen voorraad. Eigenaar Wil denkt met je mee, is ter zake zeer kundig en ik merkte dat hij weet waar hij het over heeft. Kortom, super service van Betting Banden Breda. Zou ik hier weer terug komen? Zeer zeker.
Top service stond met pech lekker band en ze hadden met minnen 15 minuten geholpen
Oude zaak maar deskundige monteur
Direct geholpen met een nieuwe band. Bedankt.
zeer oude zaak maar met zeer goed advies en raad. en niet te duur zeer vriendelijk
2x de APK laten doen bij deze garage en een aantal reparaties. Men is zeer klantvriendelijk en uiterst vakkundig. Ik vertrouw deze garage volledig op basis van eigen ervaringen.
Vakkundig geholpen met onderhoud aan vouwwagen. Schappelijke prijzen, vriendelijke en zeer hulpvaardige eigenaar. Prima bedrijf en kom zeker weer ns terug.
Zeer slecht! 4 nieuwe zomerbanden waar 5 uur over gedaan is. Daarbij ruim 100 euro meer betaald dan van te voren afgesproken. Ook zaten de voorbanden verkeerd om. En dat naar eigen zegen met 50 jaar ervaring.... Kortom, wij komen er nooit meer terug!
Onze caravan is hier voor een service beurt. Weet zeker dat het hier vakkundig en goed gebeurt!!!
Goede Garage,Speciaal voor autobanden.Ruime parkeerplaats en ernaast de kringloop VINCE in Breda.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid