facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BetoLinQ aannemers B.V.

BetoLinQ aannemers B.V.

Geschiedenis

HET FUNDAMENT ONDER UW BOUWPLANNEN

Wij zijn een aannemingsbedrijf wat gespecialiseerd is in betonwerken.

Onze specialiteit is betonwerk in de meest specialistisch vormen. Bijvoorbeeld extreem hoge wanden, ronde wanden, afzinkkelders, colorcrete (gekleurde beton), zelfverdichtende beton, schoonwerkbeton, brugdekken, viaducten, bedrijfsvloeren, funderingswerk en zelfs
3D-gemodelleerde vormen. Wij maken hierbij onderscheid in Utiliteitsbouw, Woningbouw, Agrarische bouw, Industriële bouw, Civiele Bouw en Afzinkkelders.

Flexibel werken, snel schakelen.

Wij hebben diverse bekistingssystemen in eigen beheer. Hierdoor zijn wij altijd flexibel in onze werkzaamheden en we kunnen altijd snel schakelen als dat nodig is. Onze ervaren medewerkers realiseren alle mogelijke betonvormen en we hebben de beschikking over een eigen knip- en buigafdeling. Hierdoor is het mogelijk om snel wapening te kunnen leveren.
Wij bouwen ook complete betonnen casco’s. Door de kwaliteit die we leveren, de jarenlange ervaring en de uitstekende begeleiding ontzorgen we onze opdrachtgever.

BetoLinQ is het fundament onder uw bouwplannen!

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.



"HET FUNDAMENT ONDER UW BOUWPLANNENWij zijn een aannemingsbedrijf wat gespecialiseerd is in betonwerken.Onze specialiteit is betonwerk in de meest specialistisch vormen. Bijvoorbeeld extreem hoge wanden, ronde wanden, afzinkkelders, colorcrete gekleurde beton, zelfverdichtende beton, schoonwerkbeton, brugdekken, viaducten, bedrijfsvloeren, funderingswerk en zelfs3D-gemodelleerde vormen. Wij maken hierbij onderscheid in Utiliteitsbouw, Woningbouw, Agrarische bouw, Industriële bouw, Civiele Bouw en Afzinkkelders.Flexibel werken, snel schakelen.Wij hebben diverse bekistingssystemen in eigen beheer. Hierdoor zijn wij altijd flexibel in onze werkzaamheden en we kunnen altijd snel schakelen als dat nodig is."
Adres: Bosschebaan 37, 5384VX Heesch
Telefoonnummer: 0412 745 052
Stad: Heesch
Route: Bosschebaan 37
Postcode: 5384VX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Gerealiseerde projecten, Voordelen afzinkkelder
Recensies
Mooi bedrijf met hardwerkende mensen die mooi werk maken. Goeie afspraken mee te maken.
Keurig mooi bedrijf.
Guter bedrijf en chef
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid