facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beth-Shalom Nijverdal

Beth-Shalom Nijverdal

Info

Beth-Shalom is een eigentijdse en dynamische kerk in Nijverdal

Geschiedenis

Beth-Shalom is een eigentijdse en dynamische kerk die functioneert vanuit haar identiteit als het lichaam van Jezus Christus in deze tijd. Wij zijn een kerk met een missie en een heldere visie die luidt:

Jezus Christus kennen en Hem bekend maken doen we met passie, met bewogenheid voor mensen om ons heen en op een liefdevolle manier.

Deze visie in ontleend aan de opdracht die Jezus Christus aan alle christenen en kerken heeft gegeven. In de bijbel is dat te lezen in Mattheus 28:18-20.

Alles wat Beth-Shalom onderneemt en wat zij wil zijn vindt zijn oorsprong in deze identiteit.

Kennis maken met Beth-Shalom betekent:

"Of ik in een warm bad terecht ben gekomen"

"Het is net of ik eindelijk thuis kom"

"Dat had ik nodig, gewoon begrip en persoonlijke aandacht"

Beth-Shalom heeft medio april 2011 ongeveer 500 gemeenteleden. We zijn een stabiele kerk die een geleidelijke groei doormaakt in alle opzichten. De gemiddelde leeftijd is vergeleken met andere kerken laag. We hebben een omvangrijk kinderwerk dat we de Shalomkidzz noemen. Tieners- en jeugdigen trekken met elkaar op in verschillende groepen. Site-10 is de naam van de tieners en de jeugdigen treden naar buiten als Connected.

Over Shalomkidzz, Site-10 en Connected is op deze website meer informatie te vinden. Onder Beth-Shalom vallen ook de tweemaandelijkse jongerenhappenings die we Big-Nights noemen.

We zijn een kerk in beweging. Alle gemeenteleden maken deel uit van een kleinere kring. Beth-Shalom heeft vele soorten kringen waarover op deze website meer informatie te vinden. Klik hier voor meer informatie.

Om kennis te maken met Beth-Shalom bent u welkom in een samenkomst. na iedere samenkomsten is er ruim voldoende gelegenheid om nader kennis te maken met de leiding van Beth-Shalom en om met gemeenteleden kennis te maken. Na afloop van iedere dienst is er ook altijd gelegenheid voor persoonlijk gebed.

Adres: Maasstraat 2, 7442 EJ Nijverdal
Stad: Nijverdal
Route: Maasstraat 2
Postcode: 7442 EJ



op zoek naar gerelateerd: Facebook Beth Shalom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dienstencentrum Nijverdal Dienstencentrum Nijverdal 1 km Het Dienstencentrum Nijverdal maakt deel uit van het Kerkgenootschap Leger des Heils....
PG Nijverdal PG Nijverdal 1 km Een levendige geloofsgemeenschap die haar geloof beleeft en deelt rond verbinden - ve...
Gereformeerde Kerk de Regenboog Gereformeerde Kerk de Regenboog 1 km Mooie kerk en fijne kerkgemeenschap.
Women Arise Women Arise 1 km Women Arise is een organisatie die één keer in de maand een samenkomst organiseert vo...
Kleine Kapel Noetsele-Nijverdal Kleine Kapel Noetsele-Nijverdal 1 km Wil jij ook even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Ben je op zoek na...
Evangelische Gemeente Ezra Nijverdal Evangelische Gemeente Ezra Nijverdal 2 km Evangelische Gemeente Ezra in Nijverdal is een gemoedelijke gemeente waar onze Here J...
Recensies
Openhartig en vriendelijke broeders en zusters.
Gezellige kerk
Fijne kerk. Ik kom er graag
Hele fijne kerk
Bijzonder fijne geloofsgemeente in Nijverdal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid