facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betervoorbereid.nl

Betervoorbereid.nl

Info

Grootste veiligheidswinkel van Nederland. Producten die de veiligheid op het werk, onderweg en thuis bevorderen.

Geschiedenis

BeterVoorbereid is onderdeel van Bhv-Specialist.nl V.O.F., opgericht in 2006. BeterVoorbereid biedt een breed assortiment producten die bijdragen aan een veilige woon- en werkomgeving. Onze doelgroep bestaat uit bedrijven en consumenten.

Adres:
Telefoonnummer: +31113820819
Stad: Goes


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EHBO materialen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JB Nautic Safety JB Nautic Safety 147 meter Officieel gecertificeert bedrijf in Life Saving-Equipment!
Brandweer Goes Brandweer Goes 2 km twitter: @brandweergoes
Recensies
Er was bij het depot iets misgegaan met het pakketje en de bezorgservice had mijn pakketje kwijt geraakt. Ik kreeg vrijwel direct reactie op mijn mail en alles is netjes afgehandeld. Ik had al snel een tweede levering ontvangen. Goeie service en vriendelijk personeel. Aanrader!
Wij bestellen altijd onze bhv & ehbo producten bij Betervoorbereid en we zijn zeer tevreden. Als we vragen hebben krijgen we altijd deskundig advies van de mannen van Betervoorbereid!
Professionele service, snelle levering, hier ga ik zeker vaker bestellen!
Mijn bestelling snel thuis ontvangen en tevreden met de kwaliteit van mijn producten.
Had m'n bestelling dubbel gedaan waarop ze netjes contact op hebben genomen voor de zekerheid en had volgende dag alles al binnen. top service!
Bezorgd op het verkeerde adres. 2e pakje wel aangekomen maar plus extra factuur. Moest zelf betalen om een van de pakjes terug te sturen. Onprofessioneel dit
Zeer professionele club welke indien nodig deskundig kan adviseren en snel levert. Ruim assortiment en meer dan bereid om bij "specialities" welke niet in het standaard leveringsprogramma zitten, de markt op te gaan teneinde wel te kunnen leveren. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook bij eenieder aan.
Bestelling gedaan bij dit bedrijf. door DHL werd gezegd dat het pakket is afgeleverd. Helaas is het pakket nooit aangekomen. Betervoorbereid.nl stuurt mij naar DHL toe en DHL stuurt mij naar Betervoorbereid.nl toe. Slechte service. Ik koop hier nooit meer. 1 keer nooit meer.
Snel en professioneel. Je kan merken dat er niet 'zomaar' veiligheidsproducten verkocht worden, maar je hebt te maken met specialisten. Met passie voor hun vak. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid