facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeterMensch Fysiotherapie SportMassage PersonalTraining Valkenswaard

BeterMensch Fysiotherapie SportMassage  PersonalTraining Valkenswaard

Info

Fysiotherapeut | Sportmasseur | Personal Trainer | Valkenswaard
Alles in huis om (weer) gezond & fit klachtenvrij te worden én te blijven!

Geschiedenis

Fysiotherapie | Sportmassage | Personal Training | Valkenswaard
Je voelt je weer Mens bij Beter Mensch!
Alles in huis om weer fit en klachtenvrij te worden én blijven.


Heb je klachten en/of blessures waar je maar niet van af komt?
Neem contact op voor gratis advies over een behandeling die wél voor je werkt! https://betermensch.nu/contact/



"Heb je fysieke klachten waar je maar niet van af komt?Wil je eindelijk weer pijnvrij en fit genieten van je werk, je gezin, je hobby, je nachtrust ofwel je leven?Ben je op zoek naar snel resultaat door een behandeling die wél voor je werkt?Wat je fysieke klachten ook zijn; Je voelt je gegarandeerd weer mens bij Beter Mensch.Bij Beter Mensch kun je snel terecht en rekenen op persoonlijke aandacht, vakkundigheid en een effectieve behandeling op maat. Zodat jij in korte tijd weer fit en klachtenvrij bent met optimaal én blijvend resultaat.Blijf niet onnodig lopen met pijn en de vervelende klachten als gevolg!Je kunt vrijwel meteen terecht! Bel 06 - 51 50 65 69 voor het maken van een afspraak of plan je afspraak direct per email."
Adres: Klimoppad 3, 5555 Valkenswaard
Telefoonnummer: 06-51506569
Stad: Valkenswaard
Route: Klimoppad 3
Postcode: 5555


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agnes Integratieve Massage Agnes Integratieve Massage 712 meter Bij een Integratieve Massage vloeien drie vormen van massage samen tot een geheel. Je...
Manon Lammers Massagoloog Manon Lammers Massagoloog 715 meter Heerlijke massages! Manon voelt goed aan wat mijn lichaam nodig heeft en gebruikt fij...
Praktijk Dommelen Praktijk Dommelen 2 km Ik ben hier heel goed geholpen! Snel aan de beurt, weten wat ze doen. Kortom top prak...
Massagepraktijk de Berck Massagepraktijk de Berck 7 km Massagepraktijk De Berck
Recensies
Na meerdere matige ervaringen met fysiotherapie en aanhoudende klachten ben ik via via bij Roel terecht gekomen. Roel werkt anders dan conventionele fysio behandelingen. Hij kijkt naar het grote plaatje om het lichaam weer in balans te brengen. D.m.v. gerichte behandelingen per spiergroep, oefeningen op maat en aandacht voor het probleem zijn mijn klachten verdwenen. Roel is professioneel en deskundig, geeft advies over leefstijl en werk gerelateerde klachten door gerichte vragen en is fijn in de omgang. Loop je rond met lichamelijke klachten? Een bezoek aan Roel is zeker de moeite waard!
al 2/3 jaar ga ik naar Roel voor behandelingen. Dit i.v.m. onverklaarbare klachten. Voordat ik bij Roel kwam heb ik verscheidene fysio's gehad. Met de een had ik geen klik en bij de ander had ik geen baat bij de behandelingen en voelde ik me niet gehoord. alle bovengenoemde punten zijn totaal niet van toepassing op Roel. Roel is een hele fijne gezellige man waar ik meteen een klik mee had en voor mij het belangrijkste; ik voelde me gehoord en werd serieus genomen. Voor mij reden genoeg om ook na mijn verhuizing nog een ritje te maken van 40min enkel voor 2 behandelingen per week. Roel is recht door zee en zal er niet omheen draaien als hij van mening is dat hij niks meer voor je kan betekenen. Dit heeft hij enkele keren bij mij aangegeven omdat de behandelingen op een gegeven moment niet meer hielpen. Elke keer weer heeft Roel zich flink zitten verdiepen over mijn klachten en dan had die weer een andere vorm van behandeling gevonden die wel weer aansloeg. Ik weet dan ook zeker dat ik Roel flink wat hoofdpijn heb bezorgd. Vanuit mijn perspectief maakt dit Roel ook een hele goede therapeut. Hij is begaan met zijn cliënt en staat eigenlijk altijd wel open om bij te leren en indien nodig zijn behandelwijze aan te passen. Na het gehele behandeltraject heeft Roel ervoor gezorgd dat ik na +/- 4 jaar klachten weer voor ruim 90% klachtenvrij ben. Roel bedankt alles en ik vermoed dat we elkaar snel weer zien!! Voor degene die twijfelen over fysio bij Roel ben je op de juiste plek!
Roel heeft mij enkele behandelingen gegeven voor mijn heup en onderrug. De klachten zijn nagenoeg verholpen. Roel is vakkundig en oprecht geïnteresseerd, zelfs tussen de behandelingen door informeert hij hoe het gaat met de vorderingen en met de oefeningen voor thuis. Roel denkt met je mee en heeft het belang van zijn cliënt op nummer 1 staan. Beter Mensch is een aanrader!
Jarenlang heb ik gedacht dat ik moest leren leven met mijn chronische gewrichtsklachten, maar sinds ik bij Roel onder behandeling ben voor fysiotherapie weet ik dat dat niet zo is. Ik heb veel minder pijnklachten. Ik ben van 2x per week behandelen bij mijn vorige fysio naar 1x in de 2 à 3 weken toe gegaan in de praktijk van Roel. En mogelijk kan ik binnenkort nog wat langer tussen 2 behandelingen in laten. Jarenlang ben ik behandeld geweest door een andere fysio. Na de behandeling vroeg ik me steeds vaker af of het me eigenlijk wel wat bracht. Al eens geswitcht van behandelaar binnen dezelfde praktijk, maar het gewenste resultaat bleef uit. Totdat ik terecht kwam in de praktijk bij Roel. Na de eerste behandeling had ik direct resultaat. Ondertussen ben ik wat behandelingen verder en gaat het stukken beter met mijn gestel. Roel doet niet aan symptoombestrijding maar gaat echt op zoek naar de oorzaak van de pijnklachten. Hij behandelt soms spiergroepen waar je je als leek misschien van afvraagt waarom, omdat de pijn ergens anders zit. Maar als je de behandeltafel afstapt voelt het meteen stukken beter. Beter Mensch werkt niet met contracten bij zorgverzekeringen. Iets waar je je niet door af moet laten schrikken, met de juiste zorgverzekering krijg je dit ook gewoon vergoed. En het allerfijnste aan dat contractloos werken is dat Roel zelf bepaald hoe hij behandeld. Soms brengt een nét iets langer consult je zoveel meer, omdat iets dan ook echt goed behandeld kan worden. En omdat er minder papieren rompslomp is, is er meer aandacht voor jou als patiënt. Daar rij ik graag een stuk voor om!
Uitermate onplezierige ervaring met deze fysiotherapeut. Absoluut te vermijden. Genoeg andere mogelijkheden in de regio.
Ik ben nu een tijdje in behandeling bij Roel. Hij is zeer professioneel en de behandeling heeft veel meer effect dan bij mijn vorige fysio. Wat ik prettig vind is dat hij niet continue op de klok kijkt: als je een paar minuten extra nodig hebt, krijg je die zonder problemen. Compliment! De behandelruimte is volledig nieuw en keurig ingericht met nieuwe apparatuur, bureau, etc. Ik raad je aan om Roel sowieso te bellen en langs te gaan.
Roel heeft mijn klacht verholpen en oefeningen en tips gegeven om volgende klachten te voorkomen.
Roel behandelt niet alleen de klacht, maar gaat ook op zoek naar de oorzaak van je klacht. Hij pakt alles aan. Geeft goede, bruikbare tips mee voor thuis en neemt de tijd. Top!
Na 2 zware operaties aan mijn been, waardoor ik beperkt werd qua lopen, nu weer zover dat de rolstoel en de krukken niet meer gebruikt hoeven te worden. Zeer kundige en fijne fysiotherapeut. 3 maanden bezig nu, en de vooruitzichten zijn goed. Thanks Roel voor de goede begeleiding.
Heel fijne fysiotherapeut die net zolang bezig blijft met kijken waar je klachten vandaan komen tot ze weg zijn. Dank je wel Roel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid