facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeterinBewegen/BAG Winschoten

BeterinBewegen/BAG Winschoten

Info

Opgezet volgens de moderne inzichten binnen fysiotherapie, een effectieve benadering van de klacht staat centraal. Ook voor lang bestaande klachten.

Geschiedenis

Samen met de patiënt, resultaatgericht zoeken naar de oplossing van het probleem, is met de verworven kennis en vaardigheden binnen onze praktijk, een enorme uitdaging.

We hebben hierbij binnen onze praktijk, technieken ontwikkeld, die ons in staat stellen, ook moeilijk behandelbare en vaak al heel lang bestaande blessures en aandoeningen, met succes te behandelen.

Tevens is de praktijk sinds 1 januari 2004 aangesloten bij B.A.G.
Dit staat voor Bureau voor Arbeid en Gezondheid. BAG is gespecialiseerd in het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van mensen met (arbeidsgerelateerde) psychische, lichamelijke en/of psychosomatische klachten.

Adres: Morigerweg 1, 9697SN Blijham, Groningen, Netherlands
Stad: Blijham
Route: Morigerweg 1
Postcode: 9697SN


Recensies
Zijn oplichters. Je bent nog geen uur binnen, er worden je 5 vragen gesteld en er wordt 78 euro "screeningskosten" in rekening gebracht. Vervolgens ook nog 38 euro voor de zogenaamde behandeling. Zo ben je in nog geen uur tijd 120 euro armer. Daarbij is de fysio niet persoonsgericht, want ze zijn met meerdere klanten tegelijk bezig, waardoor ze uiteindelijk nog geen tien minuten met je bezig zijn. Ik vind het echt asociaal.
De behandelingen van Andre hadden snel resultaat. Goede begeleiding ook voor oefeningen thuis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid