facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beterfietsen

Beterfietsen
Adres: Arent Krijtsstraat 22 , Diemen 1111 AM, NL
Telefoonnummer: 020 690 5879
Stad: Diemen
Route: Arent Krijtsstraat 22
Postcode: 1111 AM


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-12:30
Dinsdag: 13:00-18:00
Woensdag: 09:00-12:30
Woensdag: 13:00-18:00
Donderdag: 09:00-12:30
Donderdag: 13:00-18:00
Vrijdag: 09:00-12:30


op zoek naar gerelateerd: www beterfietsen nl, fietsenmaker diemen zuid campus, kroonenberg 2wielers diemen, fietsenwinkel diemerplein, fietsenwinkel diemen centrum, fietsenmaker diemen centrum, fietsenmaker diemen, rijwielreus diemen
Recensies
Ik had een lekke band en die is voor een prima prijs vervangen, nadat hij niet meer te redden bleek. Toen ik wegfietste, merkte dat mijn ketting vrij los hing. Ik ben teruggegaan en ze hebben mijn ketting ingekort, spaken strakker gesteld en een probleem met mijn stuur opgelost. Allemaal voor niets! Vriendelijk personeel en ze maken snel tijd voor je. Ik heb nog nooit zo goed gefietst, aanrader!
Eerlijke en goeie fietsenmaker. Ik ging hierheen met een kapotte kettingkast en idem voorlicht. Ze hebben de reparatie goed en snel uitgevoerd tegen een goeie prijs €15,- slechts, de fietsenmaker in Amsterdam oostpoort wilde er €65,- voor hebben. Mijn fiets fietst weer perfect en met goeie verlichting. Mocht het nodig zijn, ik kom zeker terug !
Een hele fijne fietsenwinkel. Heb hier een tweedehands fiets gekocht. Binnen de garantieperiode bleek dat er nog een reparatie nodig was. Dat is gelijk gefixt en met een glimlach. Echt super die gasten daar. Ik heb mn vaste fietsenwinkel wel gevonden!
Eerlijke prijzen, goede service, vriendelijk. Nadat mijn normale mama fiets goed gemaakt was hier mijn elektrische bakfiets meteen maar gekocht:-
Super service! Last minute voor sluitingstijd kon mijn slot gemaakt worden waarbij er meteen wat extra mankementen van mijn fiets opgelost werden. Mega blij mee!
Hier geweest vanwege nieuwe zadel, vriendelijk geholpen en goed te woord gestaan. Ik kocht hier een nieuwe zadel en een zadelpen, na een week fietsen vond ik de zadel niet prettig en ben teruggegaan. De zadel omgeruild voor een andere zadel en ben tevreden weggegaan. Fijne fietswinkel met veel keuze aan nieuwe en tweedehands fietsen en zeer netjes geholpen.
Service is altijd top hier en de mensen erg vriendelijk! Vandaag kwam ik met een los achterspatbord, wat snel gemaakt was en ook mijn voorspatbord werd gelijk aangedraaid.
Uitstekende ervaring, goede prijzen en heel vriendelijk personeel. Zeer aan te raden om je fiets te laten maken!
Op basis van eerdere reviews ging ik naar deze zaak omdat mijn fiets niet goed schakelde. Ik wandelde binnen zonder afspraak en voor ik wist was mijn derailleur afgesteld, schoongemaakt en was ik weer onderweg. Dit alles werd gedaan onder het mom, service. Dit noemen ze nog eens klantenbinding! Als mijn fiets wat mankeert kom ik hier zeker terug!
Hier mijn fiets gekocht en daarna een aantal keer gegaan voor reparaties. Ik ben altijd heel goed geholpen: hele goede service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beterfietsen met het openbaar vervoer


Amsterdam, Arent Krijtsstraat 110 meter
19
N87
Diemen, Arent Krijtsstraat 120 meter
19
Amsterdam, Diemerbrug 420 meter
19
Diemen, Beukenhorst 420 meter
44
N87
Diemen, Beukenhorst 440 meter
44
N87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid