facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beter Horen

"Het team van Beter Horen Middelharnis laat mensen weer genieten van een goed gehoor. Daar zijn we trots op! Beter Horen is al 110 jaar dé hoorspecialist en met meer dan 200 winkels en servicepunten verspreid over heel Nederland is Beter Horen nooit ver weg. U krijgt bij ons altijd een hooroplossing op maat. Als eerste stellen onze audiciens een uitvoerige diagnose: hoe gaat uw gehoor bijvoorbeeld om met hoge tonen en rumoerige situaties? Vervolgens nemen we ruim de tijd om uw persoonlijke behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Ten slotte combineren we al deze kennis met de laatste technologie om uw hoortoestel volledig op uw situatie af te stemmen. Zodat u volop kunt genieten van de dingen die u plezier geven!"
Adres: Gedempt Kanaal 91, 3241 DB Middelharnis
Telefoonnummer: +31187477146
Stad: Middelharnis
Route: Gedempt Kanaal 91
Postcode: 3241 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Die ene ster is omdat ik 40km moet rijden om naar deze beter horen winkel te komen.. Personeel kan er niets aan doen.. De organisatie sluit winkels omdat ze geen personeel kunnen krijgen... Geloof er geen barst van. Als je in de buurt woont is het best een fijne zaak maar voor mij een bron van ergernis en extra kosten.. Beter Horen.. Geen vervolg verhaal
Ben er goed geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel. Je krijgt veel informatie en ze nemen alle tijd voor je. Helaas ging er bij mij 1 apparaat kapot heeft door leverings problemen van de leverancier iets langer geduurd.
Zeer goed geholpen, deskundigheid, geduldig, vriendelijk, betrokken, met veel aandacht voor de klant. Zeer tevreden!
Zeer goede en vakkundige service en hoorzorg Ik ben heel erg goed geholpen met mijn complexe hoor problemen.
Wat een prima bedrijf, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik had een kapotte knijper op mijn veelgebruikte telefoonclip . Zonder problemen gratis gerepareerd ondanks 5 jaar oud . Klasse , veel kennis van wat men verkoopt en goede audicien. Een echte aanrader bij hoorproblemen.
Vriendelijke mensen die doen wat kan, proberen wat moeilijk is en ook gewoon vertellen als iets niet kan. Gewoon een prima hoorboer.
Fijne winkel waar ik regelmatig moet komen vanwege mijn gehoor verlies. Hele goede service!
Snel en goed geholpen vriendelijk personeel
Goed geholpen aardige mensen
netjes en vriendelijk geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid