facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beter Horen

Beter Horen
"Het team van Beter Horen Leek laat mensen weer genieten van een goed gehoor. Daar zijn we trots op! Beter Horen is al 110 jaar dé hoorspecialist en met meer dan 200 winkels en servicepunten verspreid over heel Nederland is Beter Horen nooit ver weg. U krijgt bij ons altijd een hooroplossing op maat. Als eerste stellen onze audiciens een uitvoerige diagnose: hoe gaat uw gehoor bijvoorbeeld om met hoge tonen en rumoerige situaties? Vervolgens nemen we ruim de tijd om uw persoonlijke behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Ten slotte combineren we al deze kennis met de laatste technologie om uw hoortoestel volledig op uw situatie af te stemmen. Zodat u volop kunt genieten van de dingen die u plezier geven!"
Adres: De Dam 38, 9351 AN Leek
Telefoonnummer: 0594 517 636
Stad: Leek
Route: De Dam 38
Postcode: 9351 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beter Horen actie, Beter Horen afspraak maken, Beter Horen audicien, Beter Horen afspraak afzeggen, Beter Horen Webshop, Beter Horen Amstelveen, Beter Horen winkels, Schoonenberg of Beter Horen
Recensies
Wat een vriendelijk en kundig personeel.Alle aandacht en tijd wordt er voor je vrijgemaakt
Wat een deksel op de neus, mijn moeder komt hier al jaren, heeft altijd een hoortoestel bij deze winkel aangeschaft. Nu op vakantie kreeg ze veel pijn aan het oortje zelf, beter horen Steenwijk heeft geprobeerd dit op te lossen.... super service ze kon zo binnen lopen.Helaas zonder het gewenste resultaat. Er was een stukje afgeknapt wat scherp in het oor stak. Eenmaal thuis gelijk contact opgenomen met beter horen Leek, duidelijk aangegeven dat mij n moeder enorme pijn had, maar helaas er was geen tijd om maar even te kijken wat er loos is . Beter horen heeft voor haar afgedaan .!! Slechte zaak .
Mijn vriend, die zeer slechthorend is, moet erg lang wachten op een afspraak. Zonder gehoorapparaten hoort hij niks Als hij dan eindelijk aan de beurt is, blijkt dat de afspraak niet door kan gaan i.v.m. ziekte. Hierover is geen bericht gedaan. Even van Groningen op en neer voor niks. Dus weer 2 week wachten. Hij is erg afhankelijk van zijn gehoorapparaten. Bestaat er niet zoiets als spoed voor deze mensen?
Bij het telefoongesprek meld ik in het begin dat ik erg doof ben ja natuurlijk en ik vraag of ze langzaam en duidelijk willen praten. Gesneden koek, zou je denken. Maar nee hoor, er wordt snel en onduidelijk gerebbeld. Dat ligt niet aan mij, mijn uitstekend horende dochter hoorde het ook. Bovendien vragen ze twee keer naar dezelfde informatie. Werd intussen nog een klant in de winkel geholpen misschien? Slechte start hoor.
Voor controle geweest.Zeer vriendelijk geholpen.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd tijd voor mij gemaakt ondanks dat het druk was.
Vriendelijk, veel aandacht, kundig!
Laten ze alsjeblieft Beter Horen in Leek! Tot 2 keer toe mijn moeder bellen met de vraag of mijn vader ook thuis is die overleden is....wat confronterend en verdrietig!
Goede service. Doppen waren niet helemaal ok, maar goed opgelost. Vriendelijk personeel.
Perfecte service ook via de telefoon werd ik goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid