facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betanco Trailers

Betanco Trailers

Info

Trailer huren of kopen? www.betanco.nl

Adres: De Waterman 4, 4891 TL Rijsbergen
Telefoonnummer: 076 596 83 23
Stad: Rijsbergen
Route: De Waterman 4
Postcode: 4891 TL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: BW Trailers, Fokkema Breda, Aanhangwagens West-Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STR International Logistics STR International Logistics 1 km Onbetrouwbaar bedrijf, willen facturen niet betalen intussen al 7maand aan het vragen...
Recensies
In september 2021 een nieuwe Ifor Williams autotrailer gekocht bij Betanco. Eén van de weinige of wellicht wel de enigste in NL welke op dat moment een dergelijke trailer op voorraad had. Telefonisch ingestemd met koop van de trailer waarna deze snel en vakkundig klaar gemaakt is voor aflevering. Helaas na net geen jaar enkele defecten aan de behuizing van de achterlichten. Iets waar je niet op zit wachten nadat je een nieuwe trailer gekocht hebt. Dit snappen ze bij Betanco ook en het is dan ook zonder gedoe of extra kosten keurig opgelost. De rit vanuit Noord-Limburg dus waard!
Deze mensen weten hoe het werkt , goede service !
Waarschuwing!!, Let op wanneer je een wat oudere paardentrailer bij Betanco aanbied voor onderhoud. Ik wilde mijn goed onderhouden maar oudere paardentrailer een onderhoudsbeurt laten geven. De afspraak was dat er een vast bedrag zou worden gerekend voor algemeen onderhoud en dat wanneer er veel extra kosten bij zouden komen er overlegd zou worden. Na een dag hoorde ik dat ik beter de trailer zou kunnen afschrijven omdat er teveel kosten waren om nog veilig met deze trailer de weg op te kunnen. Er werd voorgesteld dat ik het beste met mijn kentekenbewijs kon langskomen zodat ze de trailer van mijn naam zouden afhalen en dan zou Betanco de trailer afvoeren. Totaal overdonderd heb ik daarmee ingestemd. De volgende dag heb ik gebeld met de vraag wat het dan eigenlijk zou gaan kosten. De meest kosten zouden in de bodem gaan zitten, die moest volledig worden vervangen. Met boden zou ik rond de € 2500 aan kosten uitkomen. Op mijn vraag wat het zonder bodem was zou dat € 1670 zijn. Inderdaad veel te hoog, dus ik vroeg wat ik dan nog voor mijn trailer zou krijgen wanneer ik hem inderdaad daar zou achterlaten. Dat zou € 100 uit coulance zijn, er was niets meer wat de moeite waard was aan die trailer. Nog steeds overdonderd stemde ik daarmee in. Maar toen het allemaal wat bezonken was vond ik het een vreemd verhaal. Twee dagen later gaf ik aan mijn trailer toch te komen ophalen en toen werd dat vreemde gevoel versterkt. Want het werd niet positief ontvangen dat ik toch besloot mijn trailer mee te nemen. Heel vreemd , het ging immers om een wrak toch? Ik kreeg heel sterk het gevoel dat er een heel andere bestemming voor mijn trailer was gevonden dan de sloop. Dat gevoel werd bevestigd toen ik mij trailer bij een ander goedgekeurd bedrijf gespecialiseerd in traileronderhoud aanbood. Inclusief bodemreparatie geen complete vervanging dus was het een totaalbedrag van € 285!!!! Er werd hard gelachen om het verhaal dat het hier om een wrak zou gaan. Er werd verteld dat ik zo’n € 1500 bij een opkoper voor deze trailer zou krijgen. Ik ben blij op mijn onderbuik gevoel te vertrouwen. Eerlijkheid duurt het langst! Ik ga nooit meer naar Betanco.
Goed bedrijf met goede kennis van zaken, en leuke mensen.
Uitstekende prijs en kwaliteit in aanhangers en service. Super tevreden over m'n limited edition aanhanger in zwarte uitvoering!
Enorm goed geholpen met de aanschaf van onze Williams machine transporter zelfs bij ons in Den Haag afgeleverd
Verkoop en verhuur van aanhangwagens, perfect bedrijf
Prima bedrijf, denken met je mee. De mensen zijn zeer behulpzaam
Goede service ,vriendelijke mensen ,veel keus en goede kwaliteits aanhangers!
Gastvrij en vriendelijk onthaal door eigenaar en medewerkers met mooie mobiele producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid