facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bestsellers.eu

Bestsellers.eu

Info

Van wasmachine tot televisie: Bestsellers.eu!

Geschiedenis

Bestsellers.eu, uw elektronica webwinkel! Van wasmachine tot televisie. Bestsellers.eu is officieel dealer van alle Nederlandse importeurs.



"Bestsellers is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet."
Adres: De Corantijn 18G, 1689 AP Zwaag
Telefoonnummer: 0229 268474
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn 18G
Postcode: 1689 AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BESTSELLER kleding, BESTSELLER Nederland, Bestsellers tv, BESTSELLER kleding online, Bestsellers Amazon, BESTSELLER klantenservice, BESTSELLER DIRECT, Bestsellers Vero MODA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CLAUDI Cushions CLAUDI Cushions 380 meter Wij zijn al jaren een verkooppunt van deze prachtige kussens. Een plezier om te mogen...
Droommeubel Concurrent Droommeubel Concurrent 423 meter Vriendelijk en aardige bezorger
Tegeloutlet Zwaag Tegeloutlet Zwaag 502 meter Prima service, meedenken en de juiste prijs
Instruments Online Instruments Online 564 meter Superleuke instrumenten webshop. Hebben een bezoek gebracht, werden vriendelijk ontva...
Highleytall - fashion & sportswear for tall people Highleytall - fashion & sportswear for tall ... 643 meter Ik heb laatst kleding besteld bij Highley Tall en ik kan het iedereen aanraden! Onlin...
OBQ Grill OBQ Grill 662 meter De nieuwe OBQ. Een combinatie van je eten grillen in eindeloze variaties en de gezell...
Kerstbomen Verkoop Zwaag Kerstbomen Verkoop Zwaag 805 meter Mooie bomen in verschillende prijscategorieën. Gewone spar en Nordmann, van een tie...
You and Kidz You and Kidz 956 meter Op afspraak
Vet stoer Vet stoer 1 km Ben jij opzoek naar stoere kleding voor jongens en meiden vanaf maat 128? Wij verkope...
The Dutch Prepper The Dutch Prepper 2 km Enorm goed bedrijf! Heb zojuist mijn product ontvangen en de kwaliteit is fantastisch...
Recensies
De wasmachine werd beneden uitgepakt en zonder gebruiksaanwijzing en toebehoren boven neergezet. Wij kwamen er pas achter dat deze er bij hoorden nadat we instructie filmpjes online googleden omdat meachine ging lopen door gebrek aan instructies hadden we niet gerealiseerd dat er verhuis-pinnen in zaten. Na mail contact werden we ten eerste behandeld alsof wij het verhaal verzonnen we hebben dit nog nooit mee gemaakt. Onze installateurs doen alles altijd perfect verder werd ons gezegd dat ze niks konden doen aan de potentiële schade door draaien met pinnen en dat de toebehoren zouden worden opgestuurd. Na 4 maanden nog niks ontvangen. Al met al dus een teleurgestelde klant. Een pluspunt; ze zijn wel goedkoop.
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling van onze klacht over het koffieapparaat super kon volgens ons niet sneller. Super bedankt.
Goede service! Super goed en snel geholpen met een garantie product. Binnen een week had ik mijn stofzuiger weer in huis.
Een wasmachine bestelt en even later kreeg ik een bericht dat dit niet tijdig geleverd kon worden en dit werd netjes opgelost door een vergelijkbare nieuwe versie te leveren dat iets meer kost maar ik mocht deze hebben voor dezelfde prijs, bedankt voor de mooie oplossing en goede service. De wasmachine is ook goed aangesloten door de installateur maar er bleek even later een lekkage te zijn en de installateur kwam terug om te kijken wat er aan de hand was maar dit lag niet aan de wasmachine, het lag aan de sifon van afvoerbuis en dit heeft de installateur netjes opgelost. Bedankt voor de extra service :
---------UPDATE----- Ze hebben dezelfde dag contact opgenomen! Dus voor mij tot nu toe prima behalve dat een tussentijdse status van de bestelling niet overbodig zou zijn. Voor de eerste keer besteld bij Bestsellers.eu. Via kieskeurig kwam ik bij hen uit. Onze wasmachine was niet voorradig, dat kon nog even duren. Wél was er een upgrade beschikbaar tegen een meerprijs. Hier hebben we vanaf gezien omdat de wasmachine niet direct nodig hadden. Nu inmiddels 12 dagen verder en niets meer gehoord. Ik heb gebeld en de voicemail ingesproken maar ben nog niet terug gebeld. Ik hoop dat ze snel contact opnemen en dat ik niet zo een nare ervaring ondervind als de andere mensen hier.
Toen bleek dat onze pas aangeschafte monoblock airco niet in orde was stelde Bestsellers voor een nieuwe te leveren. We waren blij verrast dat er samen met de airco twee mensen meekwamen die de unit naar boven tilden en deze gratis monteerden. Prima geregeld en onze hartelijke dank hiervoor.
Online bij Bestsellers een droger besteld. Nog dezelfde dag kregen we bericht dat de door ons gekozen droger helaas niet meer leverbaar was. Maar dat wij wel voor hetzelfde geld een luxer model konden krijgen. Dit model was eigenlijk €80 duurder. Een geweldige oplossing waar wij niet op gerekend hadden. Deze luxere droger is een dag later bezorgd. Geweldige en snelle service! Wij komen hier zeker terug.
Excuus, vorige review was een foutje van mij. Door elkaar gehaald met andere bestelling bij andere webshop. Mijn AEG stofzuiger werd keurig en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachting.
Fijne snelle levering, ook was de babyfoon bij hun het goedkoopst! Erg blij met onze aankoop. Toch fijn idee dat je je kindje zo in de gaten kan houden!
Ik heb n AEG stofzuiger gekocht die uit de Consumentenbond naar voren kwam als beste koop. Snelle en goede afhandeling door Bestsellers. Ben super tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid