facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bestratingsmaterialen Almere b.v

Bestratingsmaterialen Almere b.v

Info

Bestratingsmaterialen Almere is een toonaangevend specialist op alles wat met tuin en terras verharding te maken heeft. Zoals past bij tuinliefhebbers, gebruiken en leveren wij uitsluitend A-merken met oog voor duurzaamheid.



"Bestratingsmaterialen Almere heeft diverse sierbestrating, natuursteen-, gebakken-, betonnen bestrating, opsluitingen en andere diverse producten. Zoals schuttingen, kunstgras en tuinverlichting. Bestratingsmaterialen Almere heeft ervaring met het aanleggen van tuinen met bestrating, beplanting en bouwkundige elementen zoals een terras of veranda.Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tuin door Bestratingsmaterialen Almere te laten bestraten? Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek. Ook kunt u een kijkje nemen in onze showroom.Bij Bestratingsmaterialen Almere zijn we u graag van dienst!we hebben ook een tuincentrum geopend op onze locatie"
Adres: De steiger 108, 1351 aj Almere
Telefoonnummer: +31644685282
Stad: Almere
Route: De steiger 108
Postcode: 1351 aj


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pro-Woman Pro-Woman 2 km Schilders- en Klusbedrijf
Recensies
Heel mooien60x60tegels Besteld en planten
Mooi bedrijf heefd mooi spul niet te groot
Mooi compacte ruimte, kan je op je gemak jd materialen voor je toekomstige tuin uitkiezen. Personeel/eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam!
Was gesloten terwijl er stond dat ze open waren.
Super gezellig,lekker eten en drinken en bovenal heel leuke bediening..
Nu ook rima assortiment plantjes te koop
Heel veel keus & verstand van hun vak ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid