facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bestfloors BV

Info

JOUW specialist in pvc vloeren, tapijt(tegels), laminaat, vinyl, houten vloeren en karpetten! Een betere prijs/kwaliteitverhouding bestaat er niet!

Geschiedenis

Uw specialist in PVC vloeren, tapijt(tegels), laminaat, houten vloeren enz.

Voor alle vloertypen hebben wij de beste kwaliteitsvloer voor u geselecteerd zodat u voor elke ruimte in huis bij ons terecht kunt! Dit combineren wij met het aanbieden van de scherpst mogelijke prijzen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in pvc vloeren, laminaat en exclusieve tapijttegels rechtreeks van de fabriek.
Hoge kwaliteit vloeren, lage prijzen een goede service en productgarantie bieden u de zekerheid van een goede keuze!

Wij zijn Nederlands goedkoopste met hoge kwaliteitsvloeren!

Kom langs in onze showroom aan de rand van centrum Beuningen (naast Nijmegen) voor het bezichtigen van al onze vloeren in werkelijke situatie, persoonlijk advies en uiteraard een verse kop koffie! Ook komen wij vrijblijvend aan huis voor gericht advies ter plaatse.

Wij staan u graag persoonlijk ten dienst en uw gereden kilometers worden bij slagen door ons vergoed! U kunt gratis parkeren voor de deur.


Voordelen van Bestfloors:

-Laagste prijs garantie
-Deskundig advies van specialisten
-Vloeren te bekijken in werkelijke situatie
-Ruim assortiment
-Gratis parkeren voor de deur
-Gratis advies aan huis



"Bestfloors is de beste en grootste vloerenspeciaalzaak in de regio Nijmegen en Arnhem. Topkwaliteit A-merken onder één dak. Direct van de fabriek. Gratis inmeten incl. vochtmeting en vakkundig gelegd door onze eigen stoffeerders. Natuurlijk zijn we CBW-erkend. Zo bieden we u altijd jarenlange garantie.Sinds 1999 helpen wij jaarlijks gemiddeld 1.277 tevreden klanten aan een kwaliteitsvloer voor de laagste prijs. Niet voor niets dat wij altijd zeggen: ‘Een vloer kunt u overal kopen, maar u kunt pas tevreden zijn als ie perfect is gelegd!’"
Adres: Hadrianussingel 34, 6642 AJ Beuningen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-7370142
Stad: Beuningen
Route: Hadrianussingel 34
Postcode: 6642 AJ



op zoek naar gerelateerd: Houten vloer Beuningen, PVC vloeren projectkwaliteit, PVC laminaat 8mm, PVC vloer en vocht, Kan ik een PVC vloer over laminaat leggen, PVC laminaat 10 mm, PVC vloer op vochtige ondergrond, Vochtmeting vloer PVC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decorazone Decorazone 40 meter Decorazone is een woonwinkel gespecialiseerd in vloeren, raambekleding en wanddecorat...
Moor Design Parket Moor Design Parket 4 km Aangenaam ik ben Wesley Moor. Ik werk al 25 jaar op de vloer en in 2014 ben ik gest...
Recensies
Goede informatie vooraf. Fijne voor- en naservice en een ongelooflijk goede vloerlegger. Zelfs de hoeken zijn tot in detail mooi gelegd. Wij zijn superblij met onze nieuwe vloer!
Relaxte medewerkers en weten wat vloeren zijn. Leggen heel erg goed, hebben professionals in dienst die het mooi afwerken. Het belangrijkste mocht er iets niet naar zin zijn: dan herstellen ze het weer netjes.
Geen opdringerige verkopers, krijgt het advies waar je om vraagt. Meerdere stalen mee gekregen. Daarna keurige offerte, inmeten, duidelijk contact wanneer er wat gaat gebeuren en ook de collega's die kwamen egaliseren en de vloer leggen werken keurig netjes. Top ervaring!
Door familie bij bestfloors terecht gekomen, afspraak gemaakt om een vloer uit te zoeken. Zijn hier heel erg goed geholpen voor medewerker Steve, heeft alles netjes zoals afgesproken geregeld. 2weken terug hebben ze de vloer en trap gelegd dit hebben ze super gedaan met 4 man. Aan het einde van de dag met alle plinten plakken , waren er een deel verkeerde deze zijn netjes door Steve dezelfde middag gebracht zodat alles nog afgemaakt kon worden. Top werk geleverd! Erg tevreden.
Wij waren op zoek naar een Moduleo Moods pvc vloer en wegens de goede reviews kwamen wij uit bij Best Floors. Goed voorgelicht en direct met een offerte naar huis. Na het opmeten in de woning stuitte we toch op een kleine miscommunicatie over het materiaal. Gelukkig vlot opgelost door Best Floors. De planning werd gelijk bijgesteld en met een paar dagen zat alles er toch mooi in ondanks het echt meer werk was dan voorheen bedacht Over de leggers ook geen kwaad woord. Vriendelijk in omgang en leveren vakwerk af. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over onze nieuwe vloer!
Uitstekend bedrijf. Wij hebben een PVC vloer laten leggen in visgraat met band en bies. Het zijn echte vaklui zijn en gaan bijzonder nauwkeurig te werk. Van te voren wordt alles secuur uitgemeten en besproken hoe het wordt gelegd. Bij twijfel wordt je er bij geroepen om een keuze te maken. Verder gaan ze liever een uurtje langer door dan niet perfect. Het waren bovendien gezellige lui. Ik kan ze alleen maar aanraden.
Mooie producten, goede service, duidelijke communicatie en meedenken met de klant. In het voortraject fijn contact gehad met zowel René als Niels. We zijn goed geadviseerd en kosten noch moeite werden gespaard om ons te helpen - de omstandigheden waarin de vloer gelegd moest worden waren niet de gemakkelijkste met een te hoog gesmeerde en later weggebikte zandcementvloer. BestFloors heeft hierin onze zorgen weten weg te nemen en het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Ook de vloerenleggers hebben uitstekend werk geleverd, echte vakmannen! Wij willen BestFloors dan ook van harte aanbevelen!
3 verschillende breedtes vloerdelen. Levering ging niet helemaal van een leien dakje, maar super opgelost.
Ik schrijf graag een review voor het bedrijf dat in ons huis op 3 verdiepingen in 2 termijnen vloeren heeft gelegd. Het eindresultaat is fantastisch, ondanks een aantal hobbels onderweg. Eén hobbel was de levering van de vloer: de fabriek had een productiefout gemaakt en de verkeerde kleur geprint PVC. De manager had dit zelf ontdekt en belde ons direct op om te overleggen: hij heeft de fabriek overtuigd om de juiste vloer als eerste op de lijst te zetten en vond een collega die het op een feestdag wilde gaan leggen vanwege hun volle planning. Top service! Een andere hobbel was dat bij een moeilijk hoekje onder de trap de vloerverwarming te ondiep was aangelegd, waardoor het bij de voorbereiding voor het aanbrengen van de vloer een lekkage ontstond. Erg vervelend, maar niet echt de schuld van iemand. Opnieuw applaus voor de manier waarop Bestfloors hiermee om is gegaan: volledige flexibiliteit en het voor hun rekening nemen van de reparatiekosten. Opnieuw werd de vloer snel afgemaakt in de vrije uurtjes van de leggers. Al met al het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt, wat niet standaard meer is in deze tijd! - Winkel: aardig personeel, stond altijd klaar voor talloze vragen en was meestal geduldig t.a.v. onze keuzestress. Het is altijd mogelijk om stalen mee naar huis te nemen, daar wordt niet moeilijk over gedaan. Wij hadden alleen geen klik met één van de verkopers die wat opdringerig was, maar dat is subjectief. - inmeten: flexibel en belangrijk. Aanpassing n.a.v. onze bouwtekening die een te klein oppervlak weergaf. - leggen: Dit zijn toppers, zeer aardige vaklui die het zien als hun passie om de vloer perfect aan te leggen. Tip: check aan het einde of alle plinten naar wens zijn aangelegd, soms zijn er nog onafgewerkte hoekjes of losse plinten. Tip: Moduleo PVC vloeren. Worden duurzaam gemaakt in Belgie de rest komt uit China en hebben volgens Bestfloors de grootste printer wat zorgt voor het meest uitgebreide patroon met daardoor weinig herhaling.
Kwaliteit uitstekend. Personeel die de PVC vloeren leggen zijn toppers. Verkopers en showroom personeel geven duidelijke en vakkundige informatie. Complimenten voor het totale pakket aan voorlichting, communicatie, prijs/kwaliteit verhouding, service, uitvoering en levering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid