facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Besteman Glas

Besteman Glas

Info

Besteman Glas, uw specialist in glas.
Bij Besteman Glas bent u op het juiste adres voor allerlei soorten glas. Wij werken in alle denkbare afmetingen, vormen, diktes, soorten, kleuren en afwerkingen. Wilt u informatie over de mogelijkheden bel of mail

Adres: Buysballotstraat 33, 1704 SK Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 - 5717791
Stad: Heerhugowaard
Route: Buysballotstraat 33
Postcode: 1704 SK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Spirit Of Glas The Spirit Of Glas 2 km Super workshop gehad.
Recensies
Heel prettig geholpen en geadviseerd door Patrick. Alles tot in de puntjes geregeld, echte vakman. Samen met zijn collega is het glas kundig geplaatst, prachtig resultaat!
Aan deze vakman kan je gewoon de klus overlaten. Geweldig vakwerk, neemt zorgvuldig de offerte met je door zodat je niet voor " verrassingen komt te staan. Integer bedrijf met een fijne persoonlijke benadering.
Fijn bedrijf , vakmensen.
Dubbelglas in de achterpui laten vervangen voor HR glas door Patrick en Maurice. Ging soepel en is het weer een stukje warmer in huis. Fijne, duidelijke en snelle communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid