facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bestelrent

Bestelrent

Info

BestelRent BV is gespecialiseerd in shortlease en verhuur van bestelwagens en personenbussen.



"Een bus huren in Doetinchem en omgeving doet u bij BestelRent B.V. in Terborg. BestelRent is gespecialiseerd in het verhuren van bestelwagens. Met een groot wagenpark met alle soorten en maten bestelwagens kunnen wij u voorzien in elke gewenste bestelbus. U kunt bij ons kleine-, middelgrote en zeer grote bestelwagens, personenbusjes of verhuiswagens huren. Met en zonder laadklep."
Adres: IJsselweg 49, 7061XV Terborg
Telefoonnummer: 0315-683805
Stad: Terborg
Route: IJsselweg 49
Postcode: 7061XV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bestelrent Bestelrent 0 meter Top bedrijf, aanrader. Transparant en scherp geprijsd. Borg nog geen 24 uur later ter...
Tis-Terborg advies voor gebouw gebonden  installatie's Tis-Terborg advies voor gebouw gebonden ins... 88 meter Kundige en vooruitstrevende installateur op het vlak van water-water-warmtepomp met b...
Terborgse Wijncentrale Terborgse Wijncentrale 1 km Uitstekende service. Vriendelijke personeel. Kundig echte vakmensen
Recensies
Voor een heel weekend had ik een bestelbus met laadklep gereserveerd. Deze kon ik op vrijdag, eind van de middag, al halen. Het afhalen was vlot geregeld. Een klein minpuntje was, dat ik er op zaterdag aan het begin van mijn rit achter kwam, dat de bus niet volledig was afgetankt. De klus, die geklaard moest worden, was op de zaterdag al geklaard. Op de avond heb ik de bus weer bij de verhuurder geplaatst. Tot mijn positieve verbazing kreeg ik ook de factuur voor één dag huur. Kortom: ik zal hier weer huren in voorkomende gevallen.
Nette & correcte behandeling/afhandeling. Goede manier van aflevering/inlevering en snelle retournering vd borg.
Ze geven aan dat de gereserveerde bus niet meer beschikbaar is voor de gevraagde dag, prima maar dan wordt vervolgens het zo verteld dat het eigenlijk mijn schuld is? Raar bedrijf, geen enkele klantvriendelijkheid. Gezien ik niet kan reageren, bij deze. De technologie staat voor niks, ieder bedrijf ter wereld heeft een reservatie systeem waarbij enkel reserveren mogelijk is wanneer er beschikbaarheid is. Verder ook geen zin om heel ver door te gaan op een specifieke kwestie, gaan we toch niet uitkomen, je kan aan mijn review geschiedenis opmaken dat dit een van de weinige bedrijven is die een negatieve review krijgt van mij, gezien de reactie ook helemaal terecht, misschien was 1 ster zelfs nog redelijker geweest.
Bus met dubbele cabine gehuurd en daar enorm veel plezier van gehad tijdens een week wintersport. Prettige communicatie, duidelijke voorwaarden, prima afhandeling. En de bus, een VW Transporter reed ook nog eens fantastisch. Waarschijnlijk niet de zuinigste maar ruimte en comfort maakten het een goede keus.
Goed geregeld. Veel keuze in voertuigen. Vriendelijk geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Al vaker een bestelbus gehuurd, altijd goed geregeld.
Perfect bakwagentje, fijne cabine en zeer prettig geholpen. Een aanrader!!
Zeer goede service! Omdat wij op zaterdag ochtend al vroeg gingen verhuizen mochten wij het busje vrijdag einde middag ophalen. Ook werd de borg direct na het weekend teruggestort!
Afgelopen weekend voor de eerste keer een bestelbus hier gehuurd. Hele vriendelijke en snelle dame die me hielp. Mooie nieuwe bus voor een hele mooie prijs. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid