facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best4u Group B.V.

Best4u Group B.V.

Info

De online partner van het MKB. Volg ons voor de nieuwste trends en ontwikkelingen die bijdragen aan jouw online succes.

Geschiedenis

Met ruim 12 jaar ervaring en 2500 klanten behoren wij tot één van de snelstgroeiende internetbedrijven in de Benelux.

Wij streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid:

★ Wij bieden sensationele service en support en zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Ook buiten kantoortijden.

★ Je vindt in ons een kennispartner op gebied van webdesign, webdevelopment en internetmarketing. Wij zullen jou proactief informeren over belangrijke trends en ontwikkelingen en wij bieden jou de meest handige tips en informatie via onze supportafdeling en ons kenniscentrum.

★ Veiligheid staat bij ons voorop. Wij focussen iedere dag op de veiligheid van jouw website, webshop, applicatie en e-mail zodat jij onbezorgd kunt blijven ondernemen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin voor de nieuwste trends en ontwikkelingen die kunnen bijdragen aan jouw online succes.

Wil je meer weten? Bel of mail ons!
Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze vestigingen.

T: 0575 512 125
E: [email protected]



"Al 15 jaar is onze missie het MKB voorzien van geweldige websites!Wij weten waar een goede website uit bestaat en wat hiervoor nodig is.We snappen ook dat een ondernemer geen tijd heeft om weken bezig te zijn met het opzetten van zijn nieuwe website.Hiervoor hebben wij als Best4u het SNELSTE website ontwikkel proces van Nederland neergezet.Het is efficient en vergt maar op enkele momenten de input van jou als ondernemer met name bij de start en aan het eind.Wij beloven jou vanaf het moment dat we starten dat jou site door ons binnen 2 weken opgeleverd wordt!Dus wil je super snel en efficient je nieuwe website realiseren, sluit je dan vandaag nog aan bij de snelste van Nederland."
Adres: Zaadmarkt 95, 7201 DD Zutphen
Telefoonnummer: 0575 512 125
Stad: Zutphen
Route: Zaadmarkt 95
Postcode: 7201 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Best4u Media, Best4u Internet Marketing, Best4u reviews, Onwise, Professionele webshop laten bouwen, Website laten maken, Webshop laten maken, Wat kost een webshop laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kamakara Kamakara 281 meter Zeer goede hulp gekregen voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Transparant, ee...
Webdesign by Ray Webdesign by Ray 2 km Info
Webdesign

"Webdesign by Ray is een webdesigner uit Zutphen ...
Create-by Create-by 3 km Wij zijn een creatief en flexibele organisatie die jouw media wensen verwezenlijken. ...
Web a Lot Web a Lot 3 km Web a Lot - alle webdiensten onder één dak: - websites en webshops - SEO - webteksten...
Recensies
ik zal deze partij. niet aanraden. afspraken worden niet nagekomen. en het wordt allemaal afgeschoven op anderen of opdrachtgever. erg teleurstellend.
Erg goede service. Snelle reactietijden en duidelijk veel verstand van zaken bij het aanpassen van websites. Een echte aanrader.
Ik zal deze mensen totaal niet aanraden. 2 webshops laten maken geen een is afgeleverd, daarnaast betaal je volle pond voor templates die zij aan iedereen aanbieden. mijn aanvraag oktober gedaan ook betaald wij zitten nu in Maart in het nieuwe jaar geen enkele webshop is af maar nu dreigen met een incassobureau. Deze gasten zijn alleen maar op geld uit en ben je buitenlander wordt je helemaal als uitschot behandeld.
Best4u of beter gezegd best in oplichting. In het begin ziet het er top uit. Tot dat je contracten tekent. Met contracten en kleine lettertjes zo in te richten pakken ze je. En dan het werk snel afraffelen. En dan moet je snel je handtekening zetten en krijgt je geen eens tijd om het werk te controleren. Helaas was alles fout. Ik wijs ze op de fouten die gemaakt waren en vroeg ze dit te herstellen maar nee! Wat een prutsers en vervolgens ook niets meer laten horen. Ik wijs ze op het overeengekomen die via de e-mail gemaakt was, maar zij ontkennen. En verschuilen zich achter het contract van hun. En krijg ik te horen dat het allemaal goed is. Nou ik zal je zo zeggen deze hele opdracht + bij komende koste van de schade wat Best4U heeft aangericht kwamen natuurlijk voor rekening van mij. Want omdat ik niets meer hoorde was ik het vertrouwen totaal kwijt en moest ik wel naar iemand anders. Want mijn bedrijf moet natuurlijk ook door. Weet wel dit proces heeft een half jaar geduurd en is nooit opgelost. Talloze berichten gestuurd maar nooit reactie of zelf geblokkeerd te worden door de vertegenwoordiger. Ze richten hun contracten zo dat ze je zo leeg trekken. Ik heb aan best4U ruim 10000 euro verloren. Zelfs de rechts bijstand verzekering zij dat je Jurist moet zijn voor hun contracten! Ik ben nooit zo van het plaatsten van dit soort bericht maar ik ben opgelicht door dit bedrijf en dit heb meer dan dubbele kosten moeten betalen voor iets waar ik nooit om heb gevraagd. Beste mensen kijk uit met dit bedrijf!
Geweldige service, zeer klantgericht en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Iedereen vindt de site erg mooi en je wordt snel geholpen door kundige medewerkers. Ook is er echt een prettige samenwerking en je voelt je vriendelijk geholpen en goed ondersteund.
Best4u is een solide partner op het gebied van design en beheer van websites. Er wordt bij problemen snel gehandeld, waardoor eventuele problemen direct worden opgelost. Maar ook voor technisch meer uitdagende project is Best4u de juiste partij!
Super goede en snelle service! En allemaal vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Dry Works is super tevreden met Best4U Media als webdesigner.
Super bedrijf met de focus op de klant gericht! Er wordt volop meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. Ik raad Best4u aan, zonder enige twijfel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid