facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best Western Plus Grand Winston

Best Western Plus Grand Winston

Info

Best Western Plus Grand Winston Hotel. Ultimate comfort in perfectly located surroundings between the royal cities The Hague and Delft, in Rijswijk.

Geschiedenis

Best Western Plus Grand Winston Hotel is perfectly located between the royal cities The Hague and Delft, in the Plaspoelpolder in Rijswijk.
Staying in this hotel, named after the famous statesman Sir Winston Churchill, can be described as a unique experience: ultimate luxury and comfort in surroundings of special design.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 1, 2288 AE Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31 (0) 70 4141 500
Stad: Rijswijk
Route: Generaal Eisenhowerplein 1
Postcode: 2288 AE



op zoek naar gerelateerd: Grand Winston Hotel Rijswijk parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stay at 7 Stay at 7 373 meter Heel schoon, zeer vriendelijk personeel en een ontzettend leuk en eenvoudig hotel!
Recensies
Prima hotel met gelukkig voldoende gratis parkeerplaatsen op de dag dat ik er was. Kamer was voldoende groot en van alle gemakken voorzien. Ik had een redelijk goedkope prijs van €100 voor 1 nacht, heel veel meer zou ik er niet voor betalen. Op zich geen probleem, maar de dame aan de receptie sprak geen Nederlands.
Is geen hotel meer maar een AZC, de nieuwe gasten zorgen voor overlast voor omwonenden. En hotel doet niks om ze in het gareel te houden. Veel meer vervuiling op straat. Openbaar drank en drugsgebruik. Stoepen blokkeren. Maar nu komt het omwonende hondeneigenaren worden wel door de “supervisor” aangesproken. Terwijl de vluchtelingen zelf met ongevaccineerde hond en al daar wonen.
Afgehaakt bij de website. Website laad enorm traag, is onduidelijk en onoverzichtelijk, onduidelijk of er ook ontbijt is. Prijzen van google maps zie ik ook niet terug op de website.
Ga hier niet heen vol vluchtelingen op kosten van de staat iedereen dronken dit is een azc hotel gewordenKamers: 1/5
Kamers hebben oude inrichting. Scheiding met badkamer is van soort melkglas. Die wanden lopen echter niet door tot aan plafond, dus je kunt raden wat er gebeurd bij een grote boodschap of toiletgeluiden. Airco maakt een teringherrie. Bedden zijn keihard. Raam kan niet open. Vanwege corona het is nu half juni 2022 worden de kamers niet schoongemaakt en moet je voor extra handdoeken naar de receptie. Douche deel was niet echt schoon. Schimmel zat op meerdere punten bij de deur van de douchecabine. Vlekken in de vloerbedekking. Ontbijt is vrij summier, niet heel veel keuze en de ontvangst van medewerker bij het ontbijt was niet heel positief. Ontbijt is ook nog ingedeeld in 2 groepen klinkt ook als een oude corona maatregel
Er werd bij boeking helaas niet vermeld dat het hotel gemoderniseerd wordt. Positieve punten. Uitgebreid ontbijtbuffet. Grote kamer. Vriendelijk personeel. Negatieve punten. Afzuig systeem op kamer maakt veel kabaal . De douche en wc afgescheiden door glazen wanden die niet tot plafond reiken. Niet fijn als je partner de grote boodschap gaat doen en je kan 'm zien zitten.en de geurtjes plus de condens van het douchen komt terecht in de kamer geen shampo aanwezig. Tv hangt vast en moet aan en uit gezet worden om weer te werken. Afvoer wasbak zit verstopt, dus we moesten water overhevelen het toilet in en tanden poetsen boven het toilet. Bij het ontbijt waren 2 tafels"gereserveerd" maar je kon op die tafels zien waar de placemats lagen voordat de 1,5 mtr is ingegaan. De medewerker die andere tafels afveegde, klopte de placemats uit op de grond op de vloerbedekking? Terwijl gasten aan andere tafels zitten te eten. En, maar dat is persoonlijk de matrassen zijn keihard.al met al. Voor een nachtje ok maar niet voor herhaling vatbaar.
Personeel over het algemeen vriendelijk. Wel is het hotel verouderd. Het lucht systeem in de kamer maakt best veel geluid. Het badkamer gedeelte is afgeschermd met glazen wanden welke niet tot het plafond lopen. Hierdoor komen Toilet geur en stoom van de douche in de kamer. Deels in het hotel vind er verbouwing plaats wat goed is, maar wat ook voor een mindere sfeer zorgt. Dat is ook wat het hier in het hotel wat aan ontbreekt. Het ontbijt is prima, niet heel exclusief. Parkeerterrein met slagboom is wat moeilijk te vinden. Ook geeft het parkeerplaats kastje altijd aan dat deze vol zit terwijl dat niet het geval is. Verder wel redelijk schoon. Hoog toe aan verbouwing, waar ze mee bezig zijn, dus hopelijk zetten ze dat voort.
Muffe geur in de kamer. Mini koelkast veels te klein. Passen maar een paar blikjes in. Borg weigerde ze terug te betalen na 2 dagen omdat ik dat bij de check out vergat 50 euro. Maak j me geen vrienden mee. Personeel wel vriendelijk en goedz
Ik ben er geweest voor een vergadering. Mooie zaal. Goede koffie. Grote zaal met juste apparatuur.Service: 5/5
Heel net hotel. We waren er tijdens een grootse verbouwing; maar daar had je absoluut geen over- last van. Alles was prima geregeld en superschoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een Glutenvrij ontbijt, lunch of diner was geen probleem. Super heerlijk allemaal Toetjes subliem. Heerlijk uitgerust en relaxt naar mijn werk en savonds van alle gemakken genietend op onze kamer. Hotel ligt dichtbij station dus erg handig ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid