facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best Intermediair Groep

Best Intermediair Groep

Geschiedenis

Best Intermediair Groep is een dynamisch bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.

Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Best bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuid-Oost Brabant.

Kiezen voor Best Intermediair Groep is kiezen voor een vertrouwde en kundige organisatie. Voor zorg en aandacht. Waar men voor u klaar staat en zes dagen per week actief is.



"Best Intermediair Groep is een dynamisch bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Best bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuidoost Brabant."
Adres: Bosseweg 3, 5682 BA Best
Telefoonnummer: 0499398725
Stad: Best
Route: Bosseweg 3
Postcode: 5682 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Best Intermediair Leende, Best Intermediair Budel, Valkenswaardseweg 2 Leende te koop, Best Intermediair Maarheeze, Bivastgoed, Best Intermediair verkocht, Best Intermediair Facebook, Makelaar in Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Heijden Makelaardij Van der Heijden Makelaardij 1 km Wij hebben veel makelaars gesproken in de omgeving van Eindhoven, maar zijn het best ...
Recensies
Door de hulp van Kim en Henk was ons huis snel verkocht. We hadden niet het gemakkelijkste huis om te verkopen, maar mede dankzij een serie mooie foto’s, een prachtige video en het enthousiasme van Kim en Henk is het gelukt. Kim en Henk zijn altijd goed bereikbaar voor vragen, houden je goed op de hoogte over de voortgang en denken graag met je mee. We raden dit makelaarskantoor dan ook zeker aan!
Goede en kundige service! Ik zou deze makelaar zeker aanraden!
Super gezellig de sfeer en de gehele entourage! Het eten was heerlijk
Super professionele hulp bij taxatie
Vertaald door Google Oké dingen werden snel en nauwkeurig afgehandeld Origineel Ok sprawy załatwiane szybko i dokładnie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid