facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best Body Coach

Best Body Coach

Info

Best Body adviseert en begeleidt individueel en kleine groepen bij afvallen, aankomen, leefstijlverandering en bewegen. Begeleiding wordt veelal vergoed.

Geschiedenis

Een verantwoord eetpatroon en een gezonde leefstijl helpen bij het bereiken en vasthouden van een gezond gewicht, verhogen je energieniveau, verhelpen klachten als vermoeidheid, slecht slapen, darmklachten en hoofdpijn en helpen prestaties bij het sporten te vergroten. Best Body ondersteunt en begeleidt bij het vinden van een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl.

Best Body biedt persoonlijke en deskundige begeleiding bij voeding en fitness en beantwoordt vragen over een verantwoord eetpatroon en een gezonde leefstijl. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk en lekker eten. Veiligheid en vertrouwen staan voorop. Maar ook plezier in bewegen en voeding krijgen een belangrijke plaats. Voor mensen die gewicht willen verliezen bestaat de mogelijk dit te doen met een kleine groep van ongeveer zes personen tijdens een traject dat 10 weken duurt. Eén van de voordelen van samen gewicht verliezen, is dat je elkaar hierbij kunt ondersteunen en motiveren. Doordat de groepen klein zijn, blijf je verzekerd van de aandacht die je verdient.

Adres:
Telefoonnummer: 0615158231
Stad: Scheemda


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bailine Scheemda Bailine Scheemda 1 km Heel professioneel niet alleen figuurvorming maar zeker voor pijn bestrijding en nabe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid