facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bessels Tweewielers VOF

Bessels Tweewielers VOF
Adres: Ugchelseweg 161 , Ugchelen 7339 CH, NL
Telefoonnummer: 055 533 1129
Stad: Ugchelen
Route: Ugchelseweg 161
Postcode: 7339 CH



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Apeldoorn, Jansen fietsen, Tweedehands fietsen met garantie, Trek fietsen Apeldoorn, RG Tweewielers, Elektrische fietsen, Goedkope tweedehands fietsen Apeldoorn, Kringloop Apeldoorn fietsen
Recensies
Noodreparatie ketting eraf op vrijdagmiddag om 16u; bij Bessels geen probleem. Binnen half uurtje gefixed. Goede service, aardige Fietsenmaker.
Nadat je 4-5 dagen hebt moeten wachten en de fiets je enige vervoersmiddel is was ik blij dat ik hem eindelijk kon ophalen. Laten ze je met een halfzachte band vertrekken onderweg gebelt, meteen afschuiven naar een andere medewerker. Weet niet wat zijn beweegredenen zijn geweest slechte zaak. Geef gewoon toe dat dit zo niet kan. Ik had hiervoor ook al een slechte ervaring bij Bike Totaal die lieten mij ook al naar huis lopen dus had enigsinds hoge verwachtingen van deze fietsenzaak. En die medewerker schuift het naar een andere medewerker neemt niet eens verantwoordelijkheid. Echt een slechte zaak. Klantgerichtheid lijkt steeds verder te zoeken in deze tijd.
Onderweg de racefiets lek gereden en hier langs gegaan om hopelijk snel weer op pad te kunnen. De vriendelijke fietsenmaker had er binnen no time een nieuwe binnenband op zitten en ik kon weer verder. Ik kon niet beter wensen!
Zijn niet bereid even een band te plakken een uur voor sluiting tijd. Laten je liever 4 km lopen met lekke band Service is tegenwoordig ver te zoeken. Richaar
Twee prima fietsen gehuurd voor een rondje op de Veluwe en door persoonlijke omstandigheden kwam na 2 uur een einde aan de rit. En nu, Bessels maar gebeld en binnen kwartier werden wij op gehaald en deze geste willen wij niet onvermeld laten. Prima zaak met een goede service en sociale inleving. Bedankt we komen nog langs .
Tijdens vakantie ontstond er een probleem met de fiets. Ondanks de drukte werd het probleem vakkundig en snel opgelost. Klasse!
Goede service, nette prijs bij reparatie. Vakwerk wat geleverd wordt met kwaliteit producten.
Uitstekend en snel geholpen bij pech onderweg met mijn Koga. Vriendelijke en geweldige service!!
Zeer fijne ervaring, hier werken mensen met verstand van zaken!!
Super vriendelijk en zeer correct. Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid