facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beslist Natuurlijk Reico advies en verkoop

Beslist Natuurlijk Reico advies en verkoop

Info

Reico NL is vertegenwoordiger van Reico in Nederland en staat voor natuurlijke producten voor mens , hond, kat en paard.

Geschiedenis

Reico werd in 1992 opgericht door dierentherapeut Konrad Reiber. Herr Reiber specialiseert zich al meer 40 jaar in het welzijn van mens en dier.
Uitgangspunt is de natuur en dat wat deze van oorsprong al aan ons mensen en dieren te bieden heeft.
Door een nieuw en uniek facricage procédé heeft heer Reiber door gebruik te maken van gemicroniseerde kruiden,wortels en algen een compleet voedingsaanbod gecreëerd voor:
Mens
Hond
Kat
en Paard

Het microniseren van deze kruiden , wortels en algen heeft als gevolg dat alle waardevolle stoffen behouden blijven en dat het lichaam deze direct kan opnemen.

Reico onderscheidt zich op het beied van honden- en kattenvoeding vooral in het volgende
- minimaal 67% vlees in het natvoer (blik/worst)
- minimaal 43% vlees/vis in het brokvoer
- altijd uitgebalanceerde toevoeging van algen / mineralen
- geen toevoeging van kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen of andere niet natuurlijke toevoegingen
- indien er dierlijk bvijproduct op onze verpakking staat dan is dat NOOIT vleesmeel of meel maar enkel vleesbijproduct
-alle gebruikte vlees komt van Duitse gecontroleerde slachterijen
(kijkt u maar eens op uw verpakking ...wat is uw hoofdbestanddeel? ....Rijst.....graan... mais?)

Vlees gebruikt in ons natvoer is van levensmiddelen kwaliteit dat zoveel wil zeggen als : het kan door mensen worden geconsumeerd zonder er ziek van te worden .

Voor de katten, die normaliter nogal eigenzinnig zijn, heeft REICO ervoor gezorgd dat het voer volledig voorziet in het binnenkrijgen van de juiste stoffen.

Vlees als hoodproduct, voldoende taurine dat de kat nodig heeft (zelf niet aanmaakt) tegen hartkwalen en problemen met de ogen. Verder speciale ballaststoffen die de darmactiviteit stimuleren en daarmee haren (haarballen) makkelijk laten uitscheiden. Een optimale PH waarde ter voorkoming van blaasgruis.

Voor de mens een 4 tal unieke producten
-Allmin
-Cellmin
-Regasaft
-Levisaft

Om de uitleg hier kort te houden krijgt u bij Allmin en Cellmin een zuiver natuurproduct uit gedroogde algen dat via een uniek procédé ultrafijn zijn gemicroniseerd waardoor opname door het lichaam optimaal en snel is. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt ervoor dat de stofwisseling in ons lichaam beter op gang komt en u voedt en ontdoet van afvalstoffen.

Cellmin heeft de unieke eigenschap dat er 2 basiselementen ( mineralen en zuurstof) zo zijn samengebracht dat grondstoffen die kooldioide opnemen en zuurstof uitademen ervoor zorgen dat meer zuurstof in uw lichaam ontstaat en de cellen sneller en beter gevoed worden. Ideaal in de sport, werk en aciviteiten.

De rega- en Levi saft zijn cascade fermentatie producten van vruchten , noten en groenten. Het is ter bevordering en ondersteuning van het regulatieproces . Vooral mensen met darmklachten hebben veel baat bij deze kuur die u 14 dagen lang mag gebruiken.

Graag informeren we u over de mogelijkhden van gebruik en de werking van onze producten.

Het Reico NL-Team

Adres: Oosterdijk 46, 1601DB Enkhuizen
Telefoonnummer: 0031653156240
Stad: Enkhuizen
Route: Oosterdijk 46
Postcode: 1601DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sparkle 4 All Sparkle 4 All 5 km Wanda is een fijne lieve vrouw met kennis van alles op gebied qua behandeling èn ingr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid