facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bervoets Installaties

Bervoets Installaties

Info

Loodgietersbedrijf Bervoets Installaties is al jaren een begrip in West-Brabant. Wij bieden u installatie, onderhoud en service op maat.

Geschiedenis

Loodgietersbedrijf Bervoets Installaties is al jaren een begrip in West-Brabant. Wij bieden u installatie, onderhoud en service op maat.

Adres: Kastanjelaan 13, 4793AW Fijnaart
Telefoonnummer: 0168 820 396
Stad: Fijnaart
Route: Kastanjelaan 13
Postcode: 4793AW



op zoek naar gerelateerd: Aanbieding Remeha cv-ketel, Aanbieding Remeha, Remeha Elga Ace installatie, Cv-ketel aanbieding
Recensies
24/7 'service' dmv een formulier invullen op de website ipv een storingsnummer wat altijd bereikbaar is. Onderdelen die vervangen zijn worden door de monteur meegenomen, je hebt dus geen controle of dat iets daadwerkelijk is vervangen, geeft mij iig een wrang gevoel.
Goeie service en keurig geholpen
Na het uitblijven van een offerte was onze indruk niet zo best. Een stevig telefoongesprek resulteerde in een prijstechnisch scherpe offerte. Waardering vooralsnog van 1 naar 3 sterren. Als er aanleiding toe is zal ik de review nogmaals herzien.
Super meedenkend!
Vriendelijk, welwillend en schappelijk!
1 van de betere
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid