facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bertmans

Bertmans
"Bertmans is an all day veggie driven restaurant with an international menu located in the heart of Rotterdam.We are in the city centre close to hotels, museums and theatre.We serve breakfast, brunch, lunch, drinks, bites and dinner. For every lifestyle choice we serve many options, from vegans to Keto.Our spacious restaurant and terrace can host larger groups as well, so reach out to us if you have something to celebrate.We love to see you soon in our urban oasis.With warm regards,Team Bertmans"
Adres: Zaagmolenkade 15 , Rotterdam 3035 KA, NL
Telefoonnummer: 010 844 8860
Stad: Rotterdam
Route: Zaagmolenkade 15
Postcode: 3035 KA


Openingstijden

Maandag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00
Zondag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: bertmans schouwburgplein, bertmans rotterdam centrum, bertmans rotterdam schouwburgplein, bertmans rotterdam karel doormanstraat, bertmans karel doormanstraat, bertmans noord, bertmans centrum, bertmans iens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Kaaswaag de Kaaswaag 465 meter
Marhaba Marhaba 534 meter Vriendelijk personeel met een goede sfeer. Jammer dat het koud buiten was. Bij het bi...
Lokaal 1e Klas Koffie Lokaal 1e Klas Koffie 983 meter Authentiek restaurant op perron 1 van het Centraal Station Amsterdam. Alsof je terugg...
Dutch Diner Dutch Diner 1 km Vandaag heerlijk ontbeten bij Dutch Diner. Eten was lekker, veel en zag er goed verzo...
Pannenkoekhuis Seth Pannenkoekhuis Seth 1 km Lekker 'ouderwets'poffertjes gegeten,hartje stad. Leuk sfeervol restaurant,ook buiten...
Lunchroom Lef. Lunchroom Lef. 1 km Brasserie is een benaming waar je vroeger hoge verwachtingen bij had. Nu echter wordt...
Kitsch en Kunst Kitsch en Kunst 1 km Alweer heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving op een fantastische plek in Rotter...
Guliano Guliano 1 km In de rij staan om binnen te komen, maar het wachten meer dan waard. Goede verse prod...
Délifrance Délifrance 1 km Heerlijk glutenvrij broodje met tonijn salade gegeten. Echt een heerlijk bruin broodj...
By Jarmusch By Jarmusch 1 km Klantvriendelijkheid en presentatie Prima niks op aan te merken. Steak and cheese mag...
Caffè Booon Caffè Booon 1 km Zeer slechte bediening. Werden pas na een half uur geholpen en na een uur stonden er ...
Served Served 1 km Goeie koffie en lunch. Vriendelijk personeel en leuke zaak. Het broodje had iets grot...
Picknick Picknick 1 km Ik heb hier heerlijk gegeten en op een leuke plek! Het duurde wel lang tot er iemand ...
Nine Bar Nine Bar 1 km Snelle bediening, prima toast en uitstekende koffie
Recensies
Een fijne plek om te zitten in het zonnetje en te genieten van wat hapjes en drankjes!Wij hadden de polenta friet met pittige mayonaise zoals op de kaart staat besteld. Prijs: €5,95. Wij kregen hier zes stuks van. De maisgriesmeel was zacht van smaak en niet overheersend. Prima met een sausje. Cijfer: 7. Daarnaast hadden wij de geroosterde bloemkool gevraagd. Dit was even wennen door de zoetzure saus en sesamzaadjes maar verder knapperig en goed op smaak. Cijfer: 7,8. Gemberdrankje met sprankelend water en basilicum blad €4,50 was lekker. Bij het afrekenen betaalden wij bijna voor 2x polenta friet. Aangeven en dit was 1x eraf gehaald. Wij moesten tot onze verbazing wel €0,80 extra betalen voor de saus bij de polenta friet, terwijl dit wel op de menukaart en tevens online wel als één geheel wordt aangeboden. Toen wij dit aangaven, ontkenden zij dit. Helaas waren wij in een haast, anders hadden wij dit wel laten zien meer ter lering: weet wat op je kaart staat en wat je aanslaat. Verder prima gelegen in het centrum. Je kijkt uit naar Pathé op het Schouwburgplein. Toiletten hebben een mooie, aparte en nette ruimte. Zie foto’s voor meer info.
Heerlijke brunch gedaan bij Bertmans Rotterdam. Het restaurant is gezellig ingericht en het personeel was vriendelijk. Ik had de spelt pannenkoekjes met appel besteld en deze waren echt heerlijk. Ik vond het wel wat weinig, zeker voor het geld wat je betaald. Alsnog een leuke plek, prima voor ontbijt, brunch, lunch of gewoon een koffietje!
Tijdens ons verblijf in Rotterdam heerlijk ontbeten bij Bertmans. Rijkelijke keuze aan ontbijt! Vriendelijke dames in de bediening en mooie sfeer volle zaak.
Heerlijk en snel gegeten! Het brunch bordje was lekker, ook al mocht het voor mij nog ietsje meer zijn
Lekker om te onbijten net uitzicht op het plein, goede koffie lekkere smaakvolle onbijt gerechten.Eten: 5/5
Gisteren hier overheerlijk vegan gegeten! De kok weet waar hij mee bezig is. Alles perfect op smaak. Mooie stijlvolle zaak. Vriendelijke bediening. Porties zijn goed, kon perfect 3 gangen op. Enige tip die ik zou geven is om de tonic naast de gin te serveren. Dan kan de gast zelf kiezen hoe sterk hij zijn gin wil. Kom sowieso terug!
Het ziet er gezellig en stijlvol uit, maar ik heb hier slecht gegeten voor te veel geld. Ik had de boerderijkip burger, er zat nauwelijks smaak aan en de kip was roze van binnen. Toen ik vriendelijk aan de serveerster vroeg of de kip wel goed gaar was, gaf ze aan dat het zo hoort... Bediening is gehaast en 'gemaakt' vriendelijk. Mijn vriendin had peer/salie thee besteld en dit was letterlijk heet water met een paar schijfjes peer en citroen en een takje salie. En dat voor 4 euro! Wij komen hier in ieder geval niet meer terug.
De gastvrouw was onbeleefd en het eten was niet lekker. Aangegeven bij de gastvrouw dat het eten niet lekker was na een enorm zucht gaf ze aan VERVELEND OM TE HOREN en dat was het! Er kwam geen ruimte meer om door te vragen of dat ik kon aangeven waarom het eten niet lekker was. Ik moest zelf aan de bar personeel vragen of wij geholpen konden worden na 15 minuten. Het eten was te pittig, zoete aardappel was niet gaar, bloemkool in de curry was hard en de burger was smaakloos. Dit allemaal aangegeven bij het afrekenen waar ik spijt van heb werd er aangegeven dat er contact met mij zou worden opgenomen door de eigenaar want ze vond het heel naar om dit allemaal te horen. Je kan het al raden nog niks gehoord!
Een restaurant dat mikt op een beschaafd publiek. De inrichting is trendy. De bediening beantwoordt aan het beoogde imago. De capucino is zeer goed. Het gebakassortiment is strikt vegetarisch.
Hele fijne ervaring hier! Vanwege mijn coeliakie glutenallergie van te voren gebeld of ik kon worden geaccommodeerd, ik werd verzekerd dat dat kon. Bij binnenkomst uitgebreid tijd voor mij genomen om door het menu heen te lopen, waarna er met de chef werd overlegd. Uiteindelijk gekozen voor de Kale Caesar salade zonder geroosterde zoete aardappel in de oven werd ook brood gebakken en ik ben vaak gevoelig voor dit soort kruisbesmetting mét polenta frietjes in plaats van polenta crunch wederom oven en gepocheerd ei. Daarbij had ik heerlijk aardappelfrietjes met miso-mayonaise, uit de glutenvrije frituur. Super lekker gegeten en voelde me erg veilig en serieus genomen. Niet ziek geworden, dus zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid