facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur

Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur

Info

Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur
Italiaanse designkeukens en ecologische keukens

Geschiedenis

In onze showroom vind u Valcucine keukens, Comprex keukens en het eigen product: De Ecologische Keuken van massief, gecertificeerd hout.
Bert van Vlijmen is niet alleen keukenontwerper, maar verzorgt ook als binnenhuisarchitect complete interieurs.

Voor meer informatie, zie de website.
www.vanvlijmenkeukens.nl
www.ecologischekeukens.nl

Openingstijden Showroom:
Dinsdag - Donderdag 9.30u - 18.00u
Vrijdag 9.30u - 20.00u
Zaterdag 10.00u - 16.00u
Zondag en Maandag gehele dag gesloten



"Het woord ‘keukenarchitectuur’ komt niet uit de lucht vallen. Bert van Vlijmen is van huis uit binnenhuisarchitect en zit zijn leven lang al als ontwerper in de ex -en interieurwereld. Waarvan de laatste 25 jaar in de keukens. Wij nemen veel tijd om samen met u uw eigen keuken te creëren, daarin meegenomen uw individuele wensen, functionaliteit en ergonomie. Natuurlijk wordt het ontwerp afgestemd op de rest van uw huis. We komen zo op een creatieve manier tot een passend keukenconcept dat op uw huis is geschreven. Waar nodig kunnen wij u ook een bouwkundig advies geven.Openingstijden Showroom:Dinsdag - Donderdag 9.30u - 18.00uVrijdag 9.30u - 20.00uZaterdag 10.00u - 16.00uZondag en Maandag gehele dag gesloten"
Adres: brugstraat 18a, 5382 JD Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-5324280
Stad: Vinkel
Route: brugstraat 18a
Postcode: 5382 JD


Recensies
Nog steeds is het iedere dag genieten van onze Italiaanse keuken uit 1998 door Bert van Vlijmen getekend. Geweldige kwaliteit, vakwerk! Afgelopen week is onze keuken wat aangepast met een alu spatwand, inductieplaat. Wederom tot een geweldig resultaat gekomen dankzij Raoul, Dorien en vakkundig werk van de monteur. Uitstekende communicatie, begeleiding, vriendelijkheid. Een aanrader!!
Een hele mooie zaak, uitstekende service en een idee waar we zelf niet aan hadden gedacht perfect tot leven gekomen. Enorm blij met onze keuken!
Super goed prima tekening bij de keuken fijn om mee samen te werken.
Vertaald door Google OK Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid