facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bert Plantagie

Adres: Laagveld 10, Cuijk
Telefoonnummer: +31485313247
Stad: Cuijk
Route: Laagveld 10



op zoek naar gerelateerd: Bert Plantagie korting, Bert plantagie Outdoor, Bert Plantagie prijslijst, Bert Plantagie tweedehands, Bert plantagie barkruk, Bert plantagie Bijzettafel, Bert Plantagie Flip, Bert plantagie hocker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matou Matou 1 km Voor Matou meubelen en maatwerk
Recensies
Mooie ontwerpen en geeft ruimte voor creatieve vrijheid. Helaas is de kwaliteit niet constant, en daarnaast is BP vrijgesteld van aftersales service, deze is namelijk voor de verkopende partij. Bij een van onze Kiko Plus eetkamer stoelen heeft bakkeliet armsteun losgelaten. En dit slechts op de 29e dag van in het bezit zijn. Bij nadere inspectie van de montagelijm het armsteun is slechts gelijmd is de lijm in de lengte deels plakkerig en deels droog, wat duidt op onvolledig verharding. De service monteur van de desbetreffende winkel heeft dit opgelost met eenvoudige montage kit. Wat ik graag had gezien is dat BP gecertificeerde reparatiemiddelen, positioneringsmallen en onderdelen beschikbaar geeft aan de service partners van hun verkooppunten. Waarbij de kwaliteit, onderhoud en reparatie geheel door Bert Plantagie gewaarborgd kan worden. Nu is het sell and forget.
Als reactie op uw reactie aan C Ray : Blijkbaar schiet aan de communicatie tussen uw organisatie en uw dealer duidelijk tekort. Wij hebben op advies van uw medewerker de heer M.V. Aftersales aangegeven richting de dealer niet akkoord te gaan met de herstofferingskosten a 407,- + 75,- transportkosten per stoel of verf met een kwast a 75,-. Vervolgens verneem ik nu via u dat wij met de dealer tot een bevredigende oplossing zijn gekomen...totaal niet dus! En nogmaals gezien onze gezinssituatie met een minimale belasting I.c.m. de door ons gekozen Catagorie 1 leerkwaliteit is een herstoffering na ruim 4 jaar absoluut niet reëel. U gebruikt de term “gebruikerssporen” een ieder ander zal zeggen “slijtage”, zijn overigens volledig op aanname gebaseerd. Het leer is van dusdanige teleurstellende kwaliteit dat al onze stoelen aantoonbare tekortkoming in de kwaliteit vertonen, zodoende wil ik via deze weg potentiële geïnteresseerde behoeden en in kennis stellen van de dramatische kwaliteit en service-afhandeling van Bert Plantagie.
Prachtige tafels en stoelen met goede ergonomie, uiteraard hangt hier ook een prijskaartje aan vast. Echter matig qua flexibiliteit rondom bestellen en leveren. "Onze" stoelen worden over ruim een maand geleverd, vandaag kon er al niks meer gewijzigd worden aan de order het gaat niet om grote wijzigingen. Daarnaast liet binnen 1 jaar één van de bakeliet armsteunen los van de stoel, deze zat verlijmd. Dit heb ik aangegeven bij de dealer, deze hebben het proberen te lijmen echter liet de lijm binnen een halve dag weer los. Daarom heb ik dit nogmaals aangeven bij de dealer en inmiddels is de leuning gekit en houdt deze zich alweer een jaar sterk.
Meerdere malen per mail contact gehad om te informeren of het deurtje van de tv-kast te repareren of te vervangen zou zijn, waarvan de plank bij het scharnier gescheurd was, waardoor de klep open moet blijven staan om grotere schade te beperken, foto's opgestuurd, gebeld met mevrouw Plantagie, ze zou het gaan informeren bij de fabriek en nooit meer iets van gehoord. Dat is alweer maanden geleden. Slechte service!
Bolerofauteuil gekocht. 13 weken moeten wachten. Geen probleem maar bij levering bleek dat de stoel heel slecht en lelijk met overal plooien was gestoffeerd. Gereclameerd met foto's bij de verkopende zaak die het gemeld heeft bij Plantagie. Antwoord was jammer: "Over plooien mag je niet zeuren". Bij IKEA kunnen ze beter werk af leveren. Stoel kostte 1350 euro. Daarvoor mag ik toch meer verwachten. Erg teleurgesteld.
Superfijn geholpen en de keuze was reuze. De levering ging ook top! Nu genieten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bert Plantagie met het openbaar vervoer


Cuijk, Het Riet 160 meter
91
92
Cuijk, Het Riet 210 meter
91
92
Cuijk, De Hork 420 meter
91
92
Cuijk, De Hork 440 meter
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid