facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berrie's Frietrestaurant

Info

Voor heerlijke verse friet bent u hier aan het goede adres!



"Onze cafetaria bevindt zich op slechts 5 autominuten afstand van A2. Uiteraard kunt u naast onze verse friet en snacks ook een huisgemaakte burger of uitgebreid menu bestellen. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze menukaart.Wij zijn ook te vinden op Facebook. Voor relevante informatie, acties en openingstijden neem een kijkje op onze Facebook pagina."
Adres: Kapelstraat 5, 5334 JN Velddriel
Telefoonnummer: 0418 632080
Stad: Velddriel
Route: Kapelstraat 5
Postcode: 5334 JN


Recensies
Ontzettend vriendelijk en enthousiast personeel. Ruime keuze op de menukaart met veel huisgemaakte gerechten. Super lekkere frietjes, echt zoals frietjes horen te zijn! Onwijs lekker gegeten, van mooi opgemaakte borden. Zeker voor herhaling vatbaar als we weer in de buurt zijn.
Top! Uitermate goed gegeten. Je krijgt wat je verwacht en meer! Je kunt er lekker zitten en goede service.
Dit was toch echt even een review waard!... Wij waren op doorreis en konden nog net 10 minuten voor sluitingstijd terecht. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en alle benodigde apparaten werden aangezet. Dit maak je niet vaak meer mee, echt top! Daarnaast waren de frietjes, hamburgers en snacks echt heerlijk!
Alles wat je van een snackbar kan verwachten. Vlotte en vriendelijke bediening, goed bord of bak eten, hygiëne op orde,
Niet meer zoals het geweest is sinds de nieuwe eigenaar. De shaslicks waren niet meer dan paar stukjes doorbaken/droog vlees en wat paprika en ui op een stokje. 6 shaslicks en 2 blikjes cola € 29,- willen snel geld verdien Zeer teleurstellend! Wij zullen hier onze vrijdagmiddag snack in ieder geval niet meer halen... "steenfabriek"
Slechtste tent die er is krijg een xxl frikandel speciaal om gekeerd eerst saus en ui en daar de frikandel er op hoe?
Vriendelijk personeel en de verse friet is Echt een aanrader.
niet meer zoals vroeger nu met de nieuwe eigenaar. droge friet de hachee is nu niet vers meer gemaakt helaas maar uit een blikje er zat zelfs een stuk aorta ofiets tussen. zelfs de viandel was niet lekker. thuis maar wat gegeten nog. mischien in de toekomst dat ze het nog leren hoe het wel moet zijn.
Helaas sinds de nieuwe eigenaar er is het na 2x geprobeerd te hebben Is het niet meer wat het was.. Kwaliteit friet en sate kan ik het niet meer noemen.. Jammer..
Prima snackbar met goed eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid