facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernhoven

Bernhoven

Info

Bernhoven wil het meest mensgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. We bieden de allerbeste basiszorg met focus op ouderenzorg, vaatzorg, bekkenbodemcentrum en pijngeneeskunde.

Geschiedenis

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers. Bernhoven wil het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland zijn, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiënten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven. Onze deskundigheid, onze gastvrijheid en de unieke ligging van onze hoofdlocatie, met natuurgebied De Maashorst als decor, vormen de pijlers onder deze ambitie. Net als ons streven om zorg voor iedereen in Noordoost-Brabant dichtbij te houden. Naast onze hoofdlocatie in Uden is daarom in Oss per mei 2013 een poliklinisch diagnostisch centrum ingericht voor met name onze chronische en oudere patiënten. De locatie Veghel volgt later. Voor een impressie van Bernhoven: kijk op www.bernhoven.nl

Voor toekomstige medewerkers biedt het nieuwe ziekenhuis veel mogelijkheden.



"Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg."
Adres: Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Nistelrodeseweg 10
Postcode: 5406 PT



op zoek naar gerelateerd: bernhoven medewerkers, bernhoven telefoonnummer, bernhoven veghel, bernhoven ziekenhuis medisch specialisten, ziekenhuis bernhoven vacatures, bernhoven oss, bernhoven uden bezoektijden, bernhoven orthopedie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, Sport & Beweegzorg Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, S... 3 km Goede begeleiding tijdens Medische Sporten. Danique een toppertje.
Recensies
Ik ben heel vaak in dit ziekenhuis geweest met mijn vader die een hele rits aan kwalen heeft. Ook voor spoedeisende hulp. Eigenlijk op alle afdelingen die we zijn we wel goed geholpen. Altijd heldere communicatie. Die ene keer dat we een slechte ervaring hadden met een arts hebben we gevraagd of we een andere toegewezen konden krijgen en dit was zo gebeurd. De verpleegkundigen en maaltijden zijn boven verwachting.
De interne geneeskunde heeft mijn vrouw vertelt dat ze met haar pijn moet mee leven en hij niks voor haar kan doen. Ook weet hij dat zij af en toe op werk, school en thuis flauw valt. Zelfs zwaare antibiotica gegeven om voor altijd te slikken. Er is veel meer onderzoek nodig om te kijken wat zij heeft maar dat doet niemand.
Ben opgenomen afgelopen zondag ochtend met pijn op mijn borst na onderzoek bleek het een zware longontsteking met zeer lage bloeddruk na ongeveer 8 liter vocht er ingepompt te hebben want bepaalde functies van nieren enz waren al aangetast met de juiste zorg. Kan ik vertellen dat ik veel geluk heb gehad . Ik zat dichter bij de dood dan kans op leven . Bedank doctoren en verpleegkundigen zowel huisartsen post eerste hulp en ic personeel inclusief de na zorg. Ongelooflijk herstel in amper vier dagen .als het goed is mag ik vandaag weer naar huis dus is echt rap gegaan toppers in dit geval.
Heel gemakkelijk te bereiken en te parkeren. Als je binnen komt is het een fijne atmosfeer en veel hulp om via hun 'route' systeem naar de juiste plaats in het mooie rustige ziekenhuis te komen.
Erg mooie grote zorginstelling gelegen in een mooi natuurrijke omgeving. Je kunt er een mooie lange wandeling maken en hierbij zelfs streekhoning halen bij nabijgelegen Imker. In het ziekenhuis zelf oogt alles erg nieuw en modern en vooral ook ruim. Er is een mooie binnenplaats. Je kunt binnen ook een hapje eten en drinken. Net buiten het ziekenhuis hebben ze een afgesloten speeltuintje aangelegd waar je als patiënt met je visite naartoe kunt gaan. De omgeving is tevens erg rustig.
Als je daar binnen komt en je weet niet waar je naar toe moet, of iets anders wil weten, je wordt daar meteen geholpen, er staan altijd 2 zeer vriendelijke mensen bij de ingang die je meteen helpen. Afspraken zijn goed georganiseerd je hoeft zelden lang te wachten. Ze Afspraken nemen ze de tijd voor jou.
Een grote poppenkast. Dokters die geen donder doen dan je eigen risico elk jaar weer uit je zak te toveren. Er klopt geen donder van uitslagen maar ze kijken elke 3 maanden en dan nog eens 3 maanden en dan nog eens 3 maanden en dan denken ze er maar 6 maanden van te maken en dan kost het weer een hoop geld. Ze zoeken niet naar oplossingen ze zoeken naar geld. Ze onderzoeken niet verder en de dokters kunnen ook al heel goed kijken met röntgenogen nog nooit een fatsoenlijk onderzoek gehad.
Goede zorg, zonder de mensen die er werken en de snelle handelingen had ik het niet overleefd, hele schone kamer en aardige en goede zorg. Ondertussen ben ik weer thuis. Dankjulliewel voor alle goede zorgen en hulp bij revalidatie! Even voor de mensen die klagen over dit ziekenhuis, ga maar eens naar helmond dan wil je heel graag naar Bernhoven Uden. In Helmond kom ik nog niet al ga ik dood. Daar zijn ze onvriendelijke mensen en in uden zelden, ik heb ook wel eens een baaldag.
23:50 aangekomen voor spoed, 10 mensen staan in de rij 1 arts aanwezig. Triest voor woorden.
Slechter dan slecht, te erg voor woorden ze kennen niks anders dan paracetamol kunnen niet helpen en willen niet helpen. Vreselijk en schandalig lange wachttijden niet serieus worden genomen om over te kotsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid