facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernhoven

Bernhoven
Adres: Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 404 040
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Nistelrodeseweg
Huisnummer: 10
Postcode: 5406 PT


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Voorbeeldproject voor zinnige zorg.nArtsen communiceren hier duidelijk met patient en mantelzorger.nDe omgeving is erg mooi. Het ziekenhuis staat aan de rand van natuurgebied de Maashorst.nOok is er inspirerende kunst in en om het gebouw.nEn een gezellige koffiehoek.
Duidelijke routebeschrijving en voor als je het toch wat lastig vind ,vraag het aan de zeer vriendelijke gastdames-en heren. Restaurant is aan te bevelen. Snel, smakelijk en betaalbaar.nEnig minpuntje is dat sommige bezoekers het idee hebben dat je bij de Hoofdingang kunt parkeren. Taxi's moeten capriolen uithalen om passagiers uit de taxi te laten.
Erg mooie grote zorginstelling gelegen in een mooi natuurrijke omgeving. Je kunt er een mooie lange wandeling maken en hierbij zelfs streekhoning halen bij nabijgelegen Imker. In het ziekenhuis zelf oogt alles erg nieuw en modern en vooral ook ruim. Er is een mooie binnenplaats. Je kunt binnen ook een hapje eten en drinken. Net buiten het ziekenhuis hebben ze een afgesloten speeltuintje aangelegd waar je als patiënt met je visite naartoe kunt gaan. De omgeving is tevens erg rustig.
De hoeveelheid sigaretten peuken op de grond op weg naar de ingang is echt ongelooflijk.nHonderden!! Beslist geen visitekaartje.nMisschien een idee om bakken met zand te plaatsen om dit milieuonvriendelijke gedrag in goede banen te leiden.
Lof voor BernhovennHelaas moest ik onlangs 2 dagen gebruik maken van de diensten van ziekenhuis Bernhoven - afd. Spoedeisende hulp - unit Neurologie/SCU - alle lof voor alle betrokkenen voor de geweldige zorg en aandacht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid