facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernheze makelaars

Bernheze makelaars

Info

Welkom op de bedrijfspagina van Bernheze makelaars! Op zoek naar een woning, bedrijfspand of agrarisch bedrijf? Like onze pagina en bekijk het nieuwste aanbod.

Geschiedenis

De juiste plek om te wonen of te werken. Bij Bernheze makelaars & adviseur doen we ons uiterste best om u daar te krijgen. Hoe we dat doen? Door niet alleen naar gevels en panden te kijken, maar vooral ook door te kijken en te luisteren naar de mensen erachter. Welkom op de bedrijfspagina van Bernheze makelaars!



"Verkoopbemiddeling van woningen, bedrijfsmatig en agarisch o.g. Taxaties en advisering bij onteigening en planschade. 0413-243818"
Adres: Bitswijk 10, 5401 JB Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 243818
Stad: Uden
Route: Bitswijk 10
Postcode: 5401 JB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30

Recensies
Hopeloze makelaar, eerste gebeld voor een bezichtiging voor het betreffende pand. Dit ging al erg moeizaam... vervolgens een bezichtiging gekregen van een makelaar die meer met zijn telefoon zat te spelen dan informatie aan het verstrekken was. zijn uitleg was dat hij al zooooo vaak voor niets naar dit pand was gereden met geïnteresseerde maar het maar niet verkocht kreeg. Nou het pand heeft zwaar achterstallig onderhoud en totaal onbewoonbaar. Dat was voor mij geen probleem had ik aangegeven, wilde het graag aankopen. Paar dagen overheen laten gaan en de makelaar gebeld, deze was niet in de gelegenheid om mij te woord te staan en zou later terugbellen. Na een aantal dagen niets te hebben gehoord zelf maar gebeld. Een marktconform bod neergelegd voor dit pand en hij zou gaan overleggen met de eigenaar en er binnen een paar dagen op terug komen. We zijn inmiddels 4 weken verder en hij moet mij nog gaan bellen. Nee is ook een antwoord. Je zou deze makelaar hebben die jouw huis in goed vertrouwen moet gaan verkopen maar die niet het fatsoen heeft om netjes te reageren of te communiceren met potentiele klanten. Een zware afrader wat mij betreft.
Op de website staat te lezen: 'Onze dienstverlening is met meer dan 25 jaar aan ervaring gedegen, transparant en betrouwbaar te noemen.' Helaas is de service van dit makelaarskantoor niet transparant, noch betrouwbaar voor een tegenpartij. Potentiele kopers opgelet! Dit is zeker geen aanrader- wees gewaarschuwd #geschoffeerd
Gebeld over een huurwoning. Veel moeite gedaan om alle formulieren bij elkaar te krijgen, zelfs voor een aantal dingen betaald, ze zeiden dat ze een aantal weken geleden contact met ons op zouden nemen, hebben ze niet gedaan. Ik heb ze een week erna gebeld en zeiden dat onze gegevens goed binnen zijn gekomen. Er werd wederom gezegd dat ze contact met ons op zouden nemen. Wederom niet gedaan. Slechte zaak. Gaarne voor de volgende keer niks beloven. Scheelt ons een hoop tijd.
Prima bedrijf! Wij zijn uitstekend geholpen bij onze nieuwe woning! Schakelen snel en zijn goed bereikbaar! Dikke top
Zeer goede service en op korte termijn geholpen! Een hoop diverse expertise onder één dak - naast de woningmakelaardij. Aanrader voor iedere particulier of ondernemer die op zoek is naar bemiddeling op het gebied van de makelaardij.
Makelaar R. Olijslagers doet toezeggingen die niet waargemaakt kunnen worden. Slechte informatievoorziening als eenmaal de handtekening gezet is. Laat alles zwart op wit zetten want je kunt er niet van op aan.
Goede ervaringen met Bernheze Makelaars, veel kennis in huis, eens onze woonboerderij verkocht via hen en later een goede aankoop gedaan met ze na goed advies.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede ondersteuning bij ingewikkelde koop of huurovereenkomst.
Geweldige service, goed begeleid tijdens de aankoop van mijn eerste woning
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid