facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernhard Kuiper Visuals

Bernhard Kuiper Visuals

Info

Gespecialiseerd in het maken van 3D BIM modellen, artist impressions, visualisaties en animaties.

Geschiedenis

Bouwkundig Bureau gespecialiseerd in het maken van 3D BIM modellen, artist impressions, visualisaties en animaties.

BIM gaat een steeds grotere rol spelen in de bouwwereld. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij gebruiken hiervoor Autodesk Revit. Dit is een uitermate geschikt programma om mee te werken en sluit volledig aan bij andere 2D tekenprogramma's als Autocad. Uw eigen 2D Cad bibliotheek omzetten met standaard details naar een Revit bibliotheek is geen probleem.

Denkt u hierbij aan een makkelijk te gebruiken eigen bibliotheek, 3D modelleren en exporteren naar een IFC model om met andere partijen te communiceren. Wij richten basis Template's in die geschikt zijn voor het modelleren in 3D Bim e.e.a. volgens de Dutch Revit Standards. Helemaal afgestemd op uw bedrijfstak met eigen logo,s en toe te passen materialen, componenten en bibliotheken die voor u van toepassing zijn.

Wij helpen u op weg om een start te maken met werken met 3D Bim en blijven u ondersteunen in dien gewenst. Het ondersteunen kan op locatie of afstand waarbij uw pc kan worden overgenomen en we ook online u kunnen voorzien van de benodigde ondersteuning tijdens het moduleren.

Vanuit het BIM model bestek- en verkooptekeningen genereren kan vrij eenvoudig worden ingericht.

Ook het beheren van uw 3D Bim behoort tot de mogelijkheden zodat u overal en altijd online over u Bim modellen kunt beschikken.
Het inrichten, vullen en onderhouden van een (online) BIM-cartotheek.
BIM (Bouwwerk Informatie Model) is een digitaal driedimensionaal gebouwmodel waarin alle gegevens ten behoeve van het ontwerp-, bouw- en beheerproces zijn geïntegreerd en waarmee door alle betrokken partijen in dat proces wordt gewerkt. Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw BIM-cartotheek.

Kortom een Bouwkundig Bureau die u van A tot Z kan voorzien van tekenwerk en kan begeleiden voor diverse fases van het bouwproces..

Startende ondernemers hebben vaak te maken met social media en het maken van een eigen website. Om hier wegwijs in te worden kan Bernhard Kuiper | Visuals u hierbij ondersteunen.

Neem een kijkje op onze website : www.bernhardkuipervisuals.nl .
en kijk wat Bernhard Kuiper | Visuals voor u kan betekenen.

Adres: Ipestrjitte 2, 9051 ST Stiens
Telefoonnummer: +31641142426
Stad: Stiens
Route: Ipestrjitte 2
Postcode: 9051 ST


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FaberExposize Stiens FaberExposize Stiens 664 meter FaberExposize zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt. Van ontwerp tot productie verzorgen...
2Xperience Creative Dsign 2Xperience Creative Dsign 1 km Super betrouwbaar bedrijf, voor al uw reclame drukwerk!
Van Dijk Vormgeving Van Dijk Vormgeving 1 km Van Dijk Vormgeving is een grafisch bedrijf dat zich specialiseert in webdesign & dev...
De Détépé Studio De Détépé Studio 1 km DTP- en ontwerpstudio
Recensies
Onze aanbouw is prachtig op papier gekomen en kon daardoor door het bouwbedrijf gemakkelijk gerealiseerd worden.
Topper, luistert goed naar de opdrachtgevers en kan het geweldig in de tekening vertalen zeker een aanrader voor uw plannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid