facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernard Reichling

Bernard Reichling

Info

Personal trainer/coach and strength specialist



"Project IJzersterk is een online fitness organisatie die zich richt op het inspireren, informeren en activeren van mensen om fysiek en mentaal sterker te zijn door middel van hoge kwaliteit educatie en coaching.Dit doen wij door middel van online fitness coaching, personal training en een webshop met trainingsschema's en voedingsadvies.Bij Project IJzersterk staat persoonlijk contact voorop."
Adres: Wibautstraat 131c, 1054 Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Wibautstraat 131c
Postcode: 1054


Recensies
Mooie progressie geboekt met de coaching van Project IJzersterk. Ik ben van start gegaan met een 12 weken traject om wat kilo's aan te bulken want ik heb altijd al moeite gehad met gewicht aankomen. Toen ik 7kg aangekomen was, heb ik vervolgens de keuze gemaakt om nog even door te vlammen met een periode droogtrainen. Op het begin was dit mentaal even wennen. Ik was zo gewend om te focussen op aankomen dat afvallen ineens een gek idee leek. Met behulp van coach Joris is dit allemaal goed uitgelegd. Ik viel 8kg af en ik zag dat mijn fysiek de afgelopen maanden positief veranderd was. Ik was eerst wat sceptisch over de prijs en het principe van online coaching maar nu het erop zit vind ik het het geld meer dan waard. Ik kreeg ondersteuning in de trainingen, voeding en in het mentale! Dankzij de begeleiding heb ik de bouwstenen om zelfstandig door te pakken. Bedankt Joris!
Ik ben aan Ijzersterk begonnen, middenin een verbouwing, net 2 weken vader, met een bruiloft in zicht en een fulltime baan. Geen slechtere timing om intensief te gaan sporten en afvallen, zou je zeggen, maar mijn gedachte was: als ik het nu kan, kan ik het altijd, kan ik het vasthouden. De coaching van Don was daar ook op ingesteld: duurzame verandering, de keuzes die je maakt mbt eten en je gedrag en gedachten. Naast het korte-termijndoel in shape raken voor mijn bruiloft was dat een belangrijke reden voor mij om deel te nemen. Ik ben nu fitter dan ooit, ben bijna 10 kilo afgevallen kom van 82 kilo, 1.76m, nu 73kg en 13cm buikomvang kwijt, in iets meer dan 12 weken tijd. Maar vooral zit ik beter in mijn vel, heb ik een structuur aangebracht qua voeding en training waar ik altijd op kan blijven voortborduren. De wekelijkse check-ins met Don gaven mij zicht op mijn progressie/ontwikkeling, ook als ik die zelf even niet zag, en gaven me tools om dingen zoals voeding nog verder te finetunen. Al met al niets dan lof en dank voor Don en IJzersterk!
Toen ik dit avontuur aan ging had ik geen idee eigenlijk wat mij te wachten stond. Vond ik het heel moeilijk of zou ik het leuk vinden. In de intake met mijn coach Joris kreeg ik al snel een vertrouwd gevoel. Dit zorgde er ook voor dat het werken met Joris ook heel soepel ging. Joris heeft mij heel erg geholpen tijdens dit avontuur. Op basis van techniek, tips maar ook om mij even terug te roepen om de legendarische woorden te zeggen, het is een marathon geen sprint Nick. Project ijzersterk is echt een aanrader en heeft mij op heel veel vlakken geholpen. Fysiek, mentaal maar naast alles ook hoe je dit als lifestyle kan toepassen. Hoe je toch lekkere dingen kan eten en sociaal actief kan zijn maar toch kan droogtrainen. Ik had nooit gedacht dat mijn lichaam zo kon veranderen maar met de juiste hulp en feedback van mijn coach is het mij gelukt. Ik voel mij fitter, sterker en vooral gelukkig in mijn lichaam. Ik heb mijn doelen gehaald en heb zin om mijn verdere doelen ook te behalen.
Ik wilde graag wat kilo’s afvallen en meer spier definitie krijgen! De weekenden waren erg lastig met feestjes en festivals. We zijn samen gaan kijken naar een goede combinatie van droogtrainen en feestjes. Kcal gingen we van maandag tot vrijdag sparen zodat, ik zaterdag wel een drankje kon doen! Door de tips van Don behield ik het sociale leven maar, heb ik ook een goed traject kunnen doen! Ik ben 7,5 kilo afgevallen en heb veel meer spier definitie. Ik ben super tevreden met het resultaat en maakt alle harde werk in 1 keer goed! Onlangs dat de energie af en toe ver te zoeken was door lange dagen werk en goede gym sessie’s wat het zeker de moeite waard!
Via een YouTube video kwam ik uit bij Project Ijzersterk. Na een intro met Bernard dacht ik, laat ik me aanmelden voor een maandje; ik kan altijd opzeggen als het niet bevalt. Ik had namelijk twijfels over online coaching. Hoe gaat dat precies werken op afstand vroeg ik me af? Fast forward 3 maanden en ik ben 9kg lichter, ik heb meer energie, ik voel me fit en belangrijker nog, ik heb mijn spiermassa behouden. Precies datgene wat in mijn vorige pogingen om af te vallen niet was gelukt. Mijn coach, Joris, was top. Wekelijks een check in video met feedback op mijn oefeningen. Bijna dagelijks contact via Whatsapp in het begin natuurlijk veel meer. Joris weet veel over voeding en training en deelt zijn kennis graag. Ik kon terecht met allerlei vragen en hij wist mij goed te begeleiden. Ik heb in de afgelopen 3 maanden meer geleerd dan in de afgelopen 5 jaar. Online coaching is niet goedkoop maar je krijgt wel wat terug voor je geld. Je kan natuurlijk alle informatie op Google vinden, maar dat is allemaal heel algemeen. Project Ijzersterk maakt een programma speciaal voor jou en jouw doelen, gebaseerd op jou gewicht, ervaring, kennis en beschikbaarheid. Sterker nog, ik kan op eigen houtje verder training door alles wat ik de afgelopen 3 maanden van Joris heb geleerd. Zou ik het aanraden? Absoluut! Maar, je moet 100% geven, anders heeft het geen zin. Wil je resultaat zien, dan moet je open staan voor verandering in je leven. Niet morgen, niet volgende week of januari volgend jaar. Nee, nu.
Ik vond het belangrijk om fit te worden en na een groeifase voor de zomer toe te werken naar zichtbare buikspieren. Omdat ik zeker wilde weten dat het droogtrainen dit jaar goed zou verlopen heb ik de hulp ingeschakeld van Project Ijzersterk. - Ik ga al een aantal jaar naar de sportschool maar had altijd veel moeite met het vinden van de juiste balans en strategie in voeding, levensstijl en sport. Dit kwam veel door een gebrek aan kennis of een druk leven. - Project Ijzersterk heeft me laten zien hoe je met een druk en sociaal leven de juiste balans realiseert tussen druk zijn, iets leuks doen met vrienden en op slaap, voeding en fitness focussen. Van te voren hebben we duidelijke doelstellingen gesteld. Gedurende het traject was er wekelijks ruimte voor verbetering en eigen input om zo de perfecte strategie te kunnen slijpen. Dit heeft me handvaten, kennis en een duurzame strategie gegeven die ik de komende jaren kan volhouden. - Ik ben in 12 weken van 79kg naar 72kg gegaan. Eerst was het doel 73kg maar omdat we zo lekker gingen, lukte het zelfs om het doel nog iets voorbij te gaan. Het doel van zichtbare buikspieren is dan ook gehaald. Dit is vooral te danken aan de goede begeleiding van coach Don. - Ik ben vooral heel tevreden met het resultaat. Na jarenlang struggelen kan ik deze keer zeggen dat ik tevreden ben met wat ik in 12 weken samen met coach Don heb bereikt. Project Ijzersterk heeft me laten zien dat je in 12 weken écht kunt transformeren.
Al sinds mijn 16e ben ik actief in de fitness branche, en ik ben nu 26 jaar. Ik ben al jaren lang bezig met fitness/ voeding/ en Lifestyle, en ben zelf ook actief als Personal Trainer. Juist als Personal Trainer loop je er snel tegen aan dat je weinig prioriteit legt op je eigen voeding en training. Dit was ik zat, en daarom heb ik in 2022 contact opgezocht met Bernard. Ik ben bij Project IJzersterk terecht gekomen door de geniale content die zij maken. Nu ruim een jaar verder ben ik nog steeds bezig met de coaching van Bernard, en dit bevalt mij ontzettend goed. Het is leuk om de puntjes op de I te zetten met bepaalde processen, en ik ben echt heel tevreden met de shape die ik deze zomer heb neer gezet met behulp van Bernard. Op naar een nog langere IJzersterke samenwerking
Top Coach Kan niet anders zeggen ! Ik heb de afgelopen maanden met Joris gewerkt en ik kan eerlijk zeggen dat het een geweldige ervaring was. Joris is zeer professioneel en deskundig op het gebied van fitness en voeding. Hij heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken en mijn conditie en kracht te verbeteren. Niet alleen was joris zeer bekwaam, maar hij was ook erg motiverend en inspirerend. Ik voelde me altijd gemotiveerd om mijn best te doen en mijn grenzen te verleggen dankzij zijn aanmoediging en ondersteuning. Ik zou Joris ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en competente coach om hen te helpen hun doelen te bereiken in welke vorm dan ook.
Bij de mannen van ijzersterk kwam ik terecht via een collega. Ik had mezelf een doel gesteld om 1 keer in mijn leven naar een 6-pack te trainen. Heel mijn leven heb ik altijd al beetje buikje gehad en merkte dat ik hier alleen niet naar toe kwam. Hier heeft coach Don heel goed bij geholpen door een strak eet en gym schema neer te zetten. Het resultaat hebben we dan ook bereikt! Dus daar ben ik erg blij mee! Om gedrag te veranderen is je omgeving heel belangrijk coach Don was goed voor de tips en structuur en thuis waren ze ook supporter. Dit beide heeft uiteindelijk bijgedragen om dit doel te bereiken.
Zeer te spreken over Project Ijzersterk. Afgelopen 14 weken met coach Joris aan de slag gegaan. Ik heb zo veel geleerd over efficiënt trainen en voeding waardoor mijn output in de gym optimaal is. Mijn vooraf gestelde doelen zijn behaald, in alle opzichten: vet verlies en een sterker gespierder lichaam. Maar nog belangrijker: vitaliteit en mentale vooruitgang geboekt doordat je tevens werkt een zelfdiscipline. Ik heb voldoende basis gekregen om met de opgedane kennis verder aan de slag te gaan. Dank Team Project Ijzersterk en Joris in het bijzonder.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bernard Reichling.

Amsterdam coach

openingstijden, locatie, vervoer. Wibautstraat 131c amsterdam model kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bernard Reichling adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bernard Reichling. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bernard Reichling delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FCL1 FCL1 2 km First-Class Leadership offers tools, techniques, and best practices for leaders to le...
Young Colfield Young Colfield 2 km Persoonlijke, betrokken organisatie. Als trainee voel ik me thuis bij Young Colfield ...
Yema Yema 2 km Aso weggebruikers
Students Moving Forward Students Moving Forward 2 km Wij zijn zeer goed geholpen door verhuizers Mick & David van deze verhuisservice!...
EYE C Minkss EYE C Minkss 2 km "Lashes speak louder than words" Spreken is niet onze sterkste kant, gelukkig spreke...
Mark Otten Coaching Mark Otten Coaching 3 km Unleash your music producer talent! The Mark Otten Coaching sessions for producers in...
Mobilis CrossFit Mobilis CrossFit 3 km Gezellige box, zowel voor ervaren en beginners welcoming. De trainers houden rekening...
Cloud Nine Coaching Cloud Nine Coaching 3 km My mission is to help everyone discover their full potential by reducing the impact o...
Train like a Pro Train like a Pro 4 km Kleine traint hier.Zeer tevreden met hoe het trainen hier word gegeven
Next Level Agency Next Level Agency 4 km Wij zijn Casting directors - dus wij gaan actief op zoek naar de right people for eve...
Lisa Portengen Lisa Portengen 4 km Lisa Portengen deelt hier liefdestips en nieuwtjes. Meer info: surf naar www.lisapor...
Kindervreugde Kindervreugde 4 km Gezellige plaats om een feestje te vieren. Het is een soort clubgebouwtje aan de Kram...
Be Hue Be Hue 4 km Wil je inzicht vergaren in ‘hoe je het doet’, waarom je het zo doet; wat het je oplev...
Compassionate Connection Compassionate Connection 4 km I would love to see a world where there is more compassion, in connection with the en...
As On Eagles Wings As On Eagles Wings 4 km As On Eagles Wings coacht, ondersteunt en adviseert ondernemers en leidinggevenden c...
Rodent Club Rattonia Rodent Club Rattonia 4 km Kleine Knagers en aanverwante pelsdieren.
AstridEenig.nl AstridEenig.nl 5 km Live from your core. Choose for passion! Connect to your inner strength and increase ...
Remco van den Berg Teamcoach Remco van den Berg Teamcoach 5 km Ik begeleid managers van hoogopgeleide professionals bij het ontwikkelen van een onde...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid