facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernard

Bernard
Adres: Kerkstraat 60 , Voorburg 2271 CT, NL
Telefoonnummer: 070 214 2060
Stad: Voorburg
Route: Kerkstraat 60
Postcode: 2271 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00-01:00
Dinsdag: 09:00-01:00
Woensdag: 09:00-01:00
Donderdag: 09:00-01:00
Vrijdag: 09:00-01:00
Zaterdag: 09:00-01:00
Zondag: 09:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: bernard voetballer, bernard bear, bernard shakhtar, bernard voorburg, bernard betekenis, bernard westworld, bernard hond, bernard naam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chop Stick Palace Chop Stick Palace 550 meter Heerlijk gegeten..Moksi mettie met kippebout en babi panggang... Goede service...
Recensies
Restaurant sluit elke avond om 01:00 uur, maar wij werden deze week om 23:15 uur weggestuurd omdat ze zouden sluiten. Vervolgens is het personeel op onze plek zelf drankjes aan het drinken en sigaretjes aan het roken terwijl wij het restaurant verlaten en de rekening betaald hadden. Ook kregen we terwijl wij nog drinken hadden steeds de vraag of we nog wat wilde hebben voor onze “laatste ronde”. Dit voelde voor ons nogal alsof wij hier niet welkom waren en zo snel mogelijk moesten vertrekken. Gastvrijheid is dus totaal niet zoals het hoort in een goed en mooi restaurant. Voor de rest wel genoten van onze drankjes.
De kaart is veranderd en heeft aziatisch karakter gekregen. Over de wijziging ben ik niet enthousiast. De kwaliteit van het eten is er niet op vooruit gegaan. Mijn vis dreef nog van het vet en het vlees van de partner was teveel doorgebakken. De soep was veel te waterig en de peper overheerste. Wil je bij het hoofdgerecht patat en/of groenten dan moet daar aanzienlijk voor bijbetaald worden. En de roerbakgroenten waren te vet klaargemaakt en daardoor gewoon niet lekker. Onze tafel was in het gedeelte bij het uitgiftepunt. Dit was lawaaiig en zeer rommelig. Bovendien werd de keukenbrigade door het bedienend personeel regelmatig toegeroepen wat rustig eten niet bevorderde. De prijs-kwaliteitsverhouding was o.i. volledig uit balans. Wij zullen niet gauw bij Bernard weer een dikke 150 euro gaan besteden. Het is voor ons gewoon niet waard.
De aankleding is goed en de omgeving ook. Na de eerste keer koffie te bestellen en geleverd te krijgen komt er niemand meer naar het terras buiten. Pas na zorgvuldig in de gaten houden of er iemand bij de bar binnen was en te zwaaien konden we nog iets bestellen. Wellicht net een verkeerd tijdstip want er kwam ook iemand anders, maar ook bij een dienstwissel laat je niet iemand een half uur op een droogje zitten.
Gisteren met het gezin een hapje gaan eten bij Bernhard, we hadden een gezellige plek in een van de "wijnvaten"....voor de Kids stond helaas niets op het menu. Dus hebben we een driegangenmenu genomen aangezien we niet te veel wilde eten. Een goede keuze zowel voor ons als de Kids. Als voorgerecht hadden we garnaal en tonijntartaar met een heerlijke dressing en zeewier. Als hoofdgerecht de risotto met kabeljauw met truffel....erg smakelijk en ook het desert viel bij iedereen in de smaak. Vriendelijke bediening en toegankelijk.
Heb inmiddels meerdere malen op het terras gezeten. Niet alleen genoten van het mooie weer. Maar ook van de heerlijke gerechten en niet te vergeten de uitzonderlijke wijnen. We zijn altijd bediend door leuke jonge mensen die hun best doen om het zo veel mogelijk naar ons zin te maken. Zelfs met hele drukke dagen. Voor ons een aanrader, wij blijven zeker terugkomen.
Vanavond hier gegeten minder van kwaliteit dan voorheen en helaas heeft de bediening de avond "verpest"!!! Verschillende keren een bestelling niet gekregen, rekening werd niet gebracht en het gedrag richting gast was ongepast. Op verschillende moment waren de telefoons en vrienden van de bediening belangrijker dan de gasten in he restaurant!!!! Qua locatie is het geweldig maar weegt niet op tegen de slechte slechte bediening
Bernard is niet aan te bevelen. Eten bij Bernard vergt van de klant: een hoge dosis geduld, heel veel tijd, sociaal incasseringsvermogen, een dikke portemonnee, én een zak broodjes voor de terugweg. Wat om half 5 begon als een gezellige borrel, eindigde 3 uur later met een kater. en dat kwam niet door de drank. Na 1,5 uur op onze zgn "diner-hapjes" wachten, diverse verzoeken waar het eten bleef, én aangespoord door de zeer klantontvriendelijke houding van de supervisor besloten wij op te stappen.
Rare mix tussen Mediteraanse en Aziatise keuken, alsof de chef / eigenaar niet kan kiezen wat hij / zij wil. Eten erg goed, smaak top, presentatie mooi alleen veel vis ei en heel veek kerrie mayo. Soft shell crab erg karig, 1 krabje inkoop 1,20 bij den Heijer voor 12 eu. Smaak was erg goed, en vraagt naar meer. Zou je zeker ook mogen krijgen voor die prijs. Bediening: stop met bezuinigen en neem vakmensen. Als iemand te jong is om een G&T te mogen drinken, laat hem / haar die dan ook niet maken. Rietjes zijn leuk, maar alleen in de limonade van de kleine. Heerlijke middag, terugkomen ???
Wij hebben heerlijk buiten op het terras gegeten met 9 personen. Toen het flink ging regenen, heeft het personeel de parasols aan elkaar geritst. We hebben gelachen en een erg gezellige avond gehad!
Shared dining betekent niet het leeg eten van het bord van je buurman maar de hele avond plateaus met steeds wisselende hapjes. 5 gangen lang genieten van de keuze van de chef is een hele avond tafelen met gezellige gesprekken met mijn gezin en de allerlekkerste hapjes. Bedankt voor een heerlijke zomeravond aan de Vliet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid