facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berkman Tankstation Rijkers

Berkman Tankstation Rijkers
"Tanken kan voordelig bij tankstation Berkman Den Bosch. De benzinepomp is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je beschikbaar! Je kunt hier ook betalen met de Berkman tankpas."
Adres: Kooikersweg 56A, 5223 KB Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0736217461
Stad: Hertogenbosch
Route: Kooikersweg 56A
Postcode: 5223 KB


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 07:00 - 22:00

Recensies
Blij met de mogelijkheid dat wij hier onze was snel konden doen. Wel bijzonder dat de wasmachines voor de ramen staan, weet niet of dat de meest sociaal veiligste plaatsing is. Kan me voorstellen dat je dan vanuit het tankstation gezien een verminderd zicht op eventueel ongewenste gasten hebt.
Niet vriendelijk, onbeschoft, grote bek. Niet klantvriendelijk. Slechtste service ooit. Kampers/tokkies gevallen. Vreselijk. Mensen hier nooit gaan tanken.
Prima benzinestation met regelmatig concurrerende prijzen met onbemande stations
Er is daar gezellig altijd vriendelijk ontvangst. Benzine goedkoop
Erg behulpzaam personeel, vriendelijk, niet duur, kunt er wassen, staan 2 wasmachines env1 droger, waspoeder inbegrepen. Erg handig, 1 machine 8 kilo een machine voor echt zware stukken. Een autowasserette, ruime nette winkel, en de pompen natuurlijk.
Hele goede prijs ten opzicht van andere tankstations in de omgeving
De pomps lijken gefraudeerd te zijn. Tijdens het tanken schiet de prijs ineens onrealistisch omhoog omhoog. En toen moest ik 9,50 betalen voor een halve liter e10. Je hebt geen been om op te staan met die storende/gefraudeerd pompen van hun. Dus moest ik verplicht afrekenen maar ik zou de volgende werkdag terug gebeld worden ivm de storende pomp. Dit is nooit gebeurd. Dat was de. Laatse keer dat ik daar heb getankt!
Het goedkoopste tankstation van den Bosch.
Google wil echt alles van een recensie voorzien, dus vandaar dat jij nu de recensie over een tankstation zit te lezen. Wat maakt Beekman nou zo'n bijzonder tankstation? Het personeel kan ik je als eerste melden. Je treft er de ene leuke meid na de andere leuke vrouw achter de balie. Dan als tweede, het assortiment. Uiteraard tref je zowel buiten als binnen de nodige olieproducten. Maar daarnaast hebben ze er een hele lekkere fles frisdrank, 2 liter voor 2,50 en vol chemische smaak en kleurstoffen. Maar lekker! Dan hebben we het nog niet over de wasstraat gehad. En dan bedoel ik die voor kleding. Want de voorgevel is zowat dichtgebouwd met een was- droogcombinatie van epische proporties. Dus, koffie of een drankje erbij en gaan met die was banaan. Oja, en ze verkopen er ook nog benzine..
Mooie prijzen voor brandstoffen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid