facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berkhout Graszoden

Berkhout Graszoden

Info

Met graszoden van Berkhout, dan bent u verzekerd van een uitstekende grasmat!

De zaden voor onze zode worden nauwkeurig geselecteerd. Daarom zijn onze graszoden mooi van kleur, vrij van onkruid, goed betreedbaar en van uitstekende kwaliteit.

Geschiedenis

Met graszoden van Berkhout, dan bent u verzekerd van een uitstekende grasmat!

De zaden voor onze zode worden nauwkeurig geselecteerd. Daarom zijn onze graszoden mooi van kleur, vrij van onkruid, goed betreedbaar en van uitstekende kwaliteit.



"De kennis en kunde die we gebruiken voor het onderhouden van onze golfbanen. Wordt ook toegepast op onze graszoden. Wij streven dan ook naar een hoge kwaliteit"
Adres: Limmerschouw 49B, 1713RM Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0610363644
Stad: Winkel
Route: Limmerschouw 49B
Postcode: 1713RM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Kwaliteit van de graszoden is perfect. Golfbaan kwaliteit. Tips van Theo is pluspunt.
Tot nu toe goed contact....Reageerde meteen op onze vraag voor een nieuw gazon en ging er meteen mee aan de gang. Eind juni komen ze de graszoden leggen.
Snel kunnen schakelen voor de graszoden. Worden aan huis geleverd tegen reguliere transport prijzen. Jammer dat er geen gereduceerd tarief is voor postcodes binnen een straal van 3km. Als je 45 km verderop woont dan snap ik het, maar dit was praktisch om de hoek. Goed, sterk gras.
Onze baan ligt vol met de graszoden van Theo! Wij zijn er altijd erg blij mee!
Hier voor de graszoden geweest, voor een grote partij altijd vooruit bestellen maar voor b.v. 3 of 4 zoden kan je er wel terecht.
Helemaal top. Super service.
We belde Theo op omdat we met spoed 22m2 kleine hoeveelheid graszoden nodig hadden. Dit was elders nergens verkrijgbaar door aanhoudende droogte. Dit was geen enkel probleem, we wilde het graag zelf ophalen en Theo had er voor gezorgd dat alle zodes op afgesproken tijd voor ons klaar stonden!lees; dezelfde dag nog! Al met al een prachtig kwaliteit gras levert deze man! Ik raad hem zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid