facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berkhout Busreizen

Berkhout Busreizen

Info

Voor groepen van 8-200 personen beschikt Berkhoutreizen over eigen bussen waarmee we uw familie, vrienden, collega’s veilig naar het juiste adres brengen.

Geschiedenis

Berkhout taxi is al jaren een begrip in de omgeving Zutphen. Maar wij breiden uit! Wij bieden nu ook groepsreizen, jongeren reizen en ouderen reizen aan. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Berkhoutreizen? Dat kan! Bel ons of neem contact op via [email protected]. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Adres: Industrieweg 99 J, 7202 CA Zutphen
Telefoonnummer: 0575525345
ln.tuohkrebixat@ofni
Stad: Zutphen
Route: Industrieweg 99 J
Postcode: 7202 CA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 05:00
Zaterdag: 08:00 - 05:00
Zondag: 08:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: taxi berkhout, taxi berkhout boode, berkhout reizen, taxi zutphen, taxi berkhout dieka, dieka bus zutphen, berkhout reizen dieka, dieka bus ruurlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feesthummer Feesthummer 4 km Wat een wagen.... en wat een muziek zit er in die bak,...fantastische ervaring ermee ...
Recensies
Hadden een reserving op naam gemaakt voor een rit vanaf Landgoed Huis De Voorst naar Fletcher Zutphen. Chauffeur heeft mensen meegenomen die geen reserving hadden gemaakt en naar een compleet ander adres moesten. Telefoontje naar de centrale resulteerde in een antwoord dat ze daar niets aan konden doen. Er werd geen alternatief aangeboden en werden aan ons lot overgelaten. Bedankt, kakkerlakken!
Top service, echt een aanrader! Zowel het contact als de betaling gaat erg soepel. Je kunt namelijk contant betalen, pinnen of zelfs via tikkie als dat wenselijk is. We gingen met een groep van 45 jongeren een avondje uit in Enschede. De buschauffeur deed totaal niet moeilijk, zolang we de boel maar heel houden. Ook was alcohol gewoon toegestaan tijdens de rit. Op zijn beurt waren we natuurlijk erg blij dat de chauffeur voor ons wilde rijden, dus iedereen kon zich gewoon gedragen óók de terugweg!. De chauffeur liet weten dat we hem weer mochten bellen als we weer met de bus willen. Dat gaan we dan ook zeker doen!
Extreem slechte service. Zowel op de heenweg als terugweg veel te laat. We hebben met een grote groep mensen 55 minuten zonder jassen in de kou gestaan. Ik zou taxi berkhout nooit aanraden en ze hadden erg onvriendelijk personeel. We werden afgesnauwd en uitgescholden toen we belden waarom onze bus zo laat was. Bij aankomst was de contactpersoon stoned en dronken en had geen tanden en was erg onbeleefd. Jan de buschauffeur was erg aardig maar macel de contactpersoon was verschrikkelijk en noemde iemand van ons een kleine snotneus. We moesten "respect voor hem hebben" omdat hij bij de marine had gezeten.
Supervriendelijke chauffeur woonachtig in de Hoven Zutphen. Koffers werden in en uit busje getild. Gezellig gebabbeld tot aan eindbestemming, prima service en op tijd.
Geweldige service, komt afspraken na, taxi besteld 25/12 om 17:30 uur taxi aanwezig om 17:28 uur. Terug, taxi volgens afspraak om 21:30 uur, taxi aanwezig om 21:29 uur, complimenten naar dit bedrijf en de chauffeurs.
Vandaag een rit van Zutphen naar Apeldoorn. Vriendelijk, op tijd en goed geregeld. Zeer comfortabel vervoer, mooie auto met een enorme tankinhoud .
Heel erg slecht. Gereserveerd en andere mensen rijden met de taxi weg. Echt geen service what so ever.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid