facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berk Autobanden

Berk Autobanden

Info

Berk autobanden de banden specialist. Stop met zoeken en neem contact op. Wij zoeken uw banden voor u.

Geschiedenis

Welkom bij Berk Autobanden

Berk autobanden is uw leverancier voor welke band u maar zoekt. Wij verkopen complete sets maar ook enkele stuks. Via http://www.marktplaats.nl/verkopers/18911907.html adverteren wij onze banden. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact op, en wij zoeken het voor u!



"Meer dan 10.000 banden op voorraad. Eigen montageservice snel en vakkundig. Banden zijn uitvoerig getest voor montage. Neem contact op voor een afspraak!"
Adres: Nijverheidsstraat 68, 7575BK Oldenzaal
Telefoonnummer: 0031 (0) 615350237
Stad: Oldenzaal
Route: Nijverheidsstraat 68
Postcode: 7575BK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Edisonstraat 30 Oldenzaal, Autobanden Bocholt Duitsland, Winterbanden Enschede, Gebruikte autobanden Enschede, Part Worn Tyres Oldenzaal, Gruba uitlijnen, Berk Autobanden Marktplaats, Autobanden Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Bleeker Oldenzaal B.V. Auto Bleeker Oldenzaal B.V. 1 km BMW 218 cabrio gekocht aan de andere kant van Nederland. Zeer goede communicatie. Int...
Recensies
Super goed en snel service! Goeie prijs voor een setje banden. Eerlijke mensen! Bedankt heren.
Zeer nette zaak, goed geholpen door het personeel en ook nog eerlijk en duidelijk advies gekregen bij een kleine vibratie in de auto.
Ondanks dat ze eigenlijk helemaal vol gepland waren toch nog goed geholpen goede banden voor een spotprijsje vriendelijk en vakkundig personeel
Vriendelijk personeel. Denken goed met je mee over de mogelijkheden voor je auto. Voor alle prijsklasse hebben ze wat. Of het nou voor nood of langer is, ze kunnen je altijd snel helpen. Koop hier altijd setjes banden. Nieuw en gebruikt. Zelfs met velg als je het nodig hebt. Top service weer vandaag en bedankt voor het nieuwe wintersetje! Aanrader voor iedereen! De koffie is ook heerlijk hier.
Op afspraak langs geweest, banden stonden klaar en direct gingen de jongens aan de slag! Top service tot snel weer!!
Zwaar trillen van mijn auto is verholpen. Erg snelle service door vriendelijk personeel voor een goede prijs!
Super bedrijf. Beantwoorden snel en eerlijk vragen. Geven eerlijk advies over banden vervangen zo dacht ik begin vh jaar aan vervangen maar raadde men me aan om nog een tijdje door te rijden tot de zomer. Van te voren even appen of bellen voor actueel aanbod. Hebben genoeg keuze. Heel vakkundige montage met respect voor je auto/velgen. Ook voor grote bandenmaten en brede banden. Aanrader!
Super snelle service smiddag,s om 14:00 gebeld voor welke bandjes ze hadden en ze hebben de juiste banden voor de juiste prijs zeer tevreden over deze mannen toppers zijn her ! Ga zo door mannen en jullie zullen me als klant altijd behouden en aan anderen aanbevelen !!
Zonder afspraak langsgegaan en werd direct geholpen! Goede tips en adviezen en weer veilig de weg op voor een hele scherpe prijs!!! Bedankt!!
Ik had laatst 2 gebruikte banden nodig en niet duur. De service was fantastisch, de medewerkers klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid