facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergzicht de Raaf Landgoed

Bergzicht de Raaf Landgoed

Info

Landgoed Bergzicht "De Raaf" met huisbrouwerij Graaf van Heumen is een locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Zondag is het proeflokaal open

Geschiedenis

Landgoed Bergzicht- De Raaf
Landgoed Bergzicht met de sierlijke tuinen, Orangerie, Villa Bergzicht, Koetshuis met serre, het met wijnranken overkapte terras, de Laagherkelder en de oude kuiperij “De Graaf van Heumen” zeker de moeite waard voor uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Feestelijke bijeenkomsten:
Landgoed Bergzicht is van vroeger uit een ambtswoning met koetshuis, orangerie en een bierbrouwerij. Met de landelijke sfeer en de verscheidenheid aan ruimten, zijn de mogelijkheden van de bijeenkomsten onbeperkt.
. Jaarlijks vinden op Bergzicht vele uiteenlopende activiteiten plaats voor gezelschappen van 20 tot 450 pers. Daarin voeren diners, bruiloften, recepties, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten de boventoon.

Zakelijke bijeenkomsten:
Ook voor trainingen en vergaderingen in het groen ben u bij Landgoed Bergzicht aan het juiste adres. Met de diversiteit aan ruimtes zijn er vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Culinaire invulling:
Voor iedere bijeenkomst verzorgt onze keukenbrigade een passend menu. Of het nu gaat om een picknick in het park, Bourgondisch buffet, tafelen in Toscaanse sferen, Barbecue, diner ambulant of een hele avond culinair tafelen.

Ligging:
Landgoed Bergzicht- De Raaf ligt enkele kilometers van de A73 Nijmegen – Venlo. Het is een bosrijke omgeving met het Maas-Waal kanaal en een hotel op loopafstand.

Adres: Rijksweg 232, 6582AB Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024 358 5960
Stad: Heumen
Route: Rijksweg 232
Postcode: 6582AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Graaf van Heumen, De Raaf molenhoek, Restaurant Heumen, Trouwlocatie Heumen, Brouwerij De Raaf, Rijksweg 232 6582 ab heumen
Recensies
Geweldig gezellige en relaxte locatie. Vriendelijke en nette bediening met heerlijk eten en drinken. Ivm privacy geen foto's van de zaal toegevoegd.
Wat een ongelooflijk mooie lokatie om je bruiloft te vieren. We hebben genoten een prachtige dag gehad met heerlijk eten en zeer vriendelijk en hardwerkend personeel was Top
Geweldig !! In alle opzichten : locatie prachtig Toscaans tafelen . Goed en heerlijk; bediening erg goed en vriendelijk .... gewoon reserveren, gaan en genieten !!
Wat een prachtig bruitspaar
Was weer zeer goed verzorgd, lekker en vriendelijke bediening!
Mooie plek en vriendelijk, gastvrij personeel
Mooie locatie met verschillende ruimtes voor een feestje. Vriendelijk personeel en alles is vooraf bespreekbaar. We hebben een hele fijne tijd gehad.
Het eten was heerlijk
Heel hartelijk.en gastvrij, heerlijke koffie met appeltaart. Nette toiletten Fijne wandel omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid