facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergmans Jeanshouse Son

Bergmans Jeanshouse Son

Info

DAMESMODE:Only,Elvira,Enjoy,Zoso,LTB,Red Button HERENMODE:Jack & Jones, Vanguard, Wrangler, Petrol, No Excess, Noize, Cars Jeans, Dragster, Brams Paris<

Geschiedenis

Zeer uitgebreid assortiment jeans voor Dames en Heren. Tevens een leuke collectie Dames- en Heren tops.
Onder het genot van een kopje koffie en de dorpse gemoedelijkheid gaat ook U als een tevreden klant bij ons naar buiten

Adres: Nieuwstraat 4, 5691AC Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499460738
Stad: Son en Breugel
Route: Nieuwstraat 4
Postcode: 5691AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bergmans Bergeijk, Bergmans spijkerbroeken, Bergmans Son openingstijden, Bergmans Lommel openingstijden, Bergmans Outlet, Bergmans son facebook, Bergmansoutlet review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jola Mode Son Jola Mode Son 70 meter Altijd leuk om je garderobe in het voor- en najaar aan te vullen. Bij Jola slaag ik a...
Recensies
Veel duurder dan voorheen in Eindhoven en compleet ander concept met zomerjassen van 350 euro niet mijn zaak.
Bergmans Jeans in Son en Breugel, is een fijne winkel met volop jeans broeken. Ze hebben jeans in vele maten, zo ook in extra grote maten. Daarnaast hebben ze ook andere kleding! Je wordt er goed en vriendelijk geholpen. Een aanrader!
Ruime keuze, vriendelijke mensen die je goed helpen.
Geweldige winkel kom er al jaren. Wordt er vriendelijk geholpen en hebben verstand van zaken. Ga zo door en tot de volgende keer.
Altijd gezellig mooie kleding en behulpzaam personeel!! Toppers
2022: Nog steeds prettige en vriendelijke bediening. Mooie en goede kwaliteit kleding. Wel wat duurder dan de gemiddelde stadswinkel maar de kleding is ook meer uniek en kwaliteit is hoog. Loop je eens niet rond in kleding van de vlaggetjes-week of zoiets. 2019: Goede service en mooie kleding.
Dit is gewoon een super winkel. Ruime keus, top service, gezellig, klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Je kunt rustig op je gemak rondkijken zonder opdringerig personeel, vragen worden beantwoord en als je zo ver bent wordt je op een prettige manier geholpen. Aanrader.
Altijd een geschikte spijkerbroek maar ook breed assortiment shirts, rokken, blouses, enz. Fantastische hulp zodat je altijd iets leuks vindt.
Voor jeans maar voor nog meer leuke dames en herenmode is dit een populair adres in Son En Breugel. Maar ook uit de verre omgeving weten ze Bergmans te vinden om de uitstekende adviezen bij bv aanschaf spijkerbroek.
Gewoon goed hier hebben ze nog tijd voor je. Uitgebreide keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid