facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergman Juridisch Adviesbureau

Bergman Juridisch Adviesbureau

Info

De Facebookpagina van Bergman Juridisch Adviesbureau



"Bergman Juridisch Adviesbureau levert rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Bergman maakt het verschil in elk geschil!"
Adres: Henri Dunantlaan 2, 9728 HD Groningen
Telefoonnummer: +31507852282
Stad: Groningen
Route: Henri Dunantlaan 2
Postcode: 9728 HD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tarieven juridisch adviesbureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nova Legal - Juristenkantoor Nova Legal - Juristenkantoor 3 km Gezien het feit dat een afnemer na vele toezeggingen toch besloot een fors openstaand...
IoT Juristen IoT Juristen 3 km Een zeer positief en perfect resultaat hebben we met Nawid Jahanyar ervaren met onze ...
Jurist Jahanyar Jurist Jahanyar 3 km Ons primaire doel is jouw belangen behartigen. Samen met jou gaan wij het gewenste re...
Recensies
Bergman Juridisch Advies, in persoon van de heer Bergman, heeft ons bij een lastige zaak prima juridisch terzijde gestaan en ons uitstekend geadviseerd. Met rust en vertrouwen hebben wij het juridische proces door kunnen lopen, waarbij de informatieverstrekking van Bergman Juridisch Advies een belangrijke rol heeft gespeeld. Ook buiten werktijd werden wij door hen persoonlijk op de hoogte gesteld van belangrijke ontwikkelingen. Een aanrader!
Bergman is een ervaren jurist, en kan zich meten met duurbetaalde grote juridische dienstverleners! Maatwerk en een persoonlijke benadering staat centraal. No nonsense, resultaatgericht met een menselijke doch professionele aanpak. Tevens scherp geprijsd. Op zoek naar een initiële juridische weg, of juist zonder resultaat weg bij een peperdure advocaat? Bergman Juridisch Adviesbureau staat voor je klaar!
Dhr. Bergman heeft mij ontzettend goed geholpen met meerdere juridische akkefietjes. Hij heeft mij voorzien van goed en constructief advies en ook meerdere malen met succes voor mij geprocedeerd. Zeker een aanrader!
Bergman heeft mij goed geholpen om mijn juridische zaken netjes op orde te krijgen. Hij luistert goed naar mijn wensen en komt met waardevolle oplossingen.
Dhr. Bergman behandelt je als mens en niet als nummer. Toont begrip voor de zaak en geeft goede adviezen. Denkt mee om de juiste oplossing te vinden. Niet duur en zet zich voor 100 % in. Zeer tevreden!
Ik ben helemaal blij met de inzet en hulp van mijnheer Bergman, voor de medewerking en de adviezen die hij geeft.Ik zou willen dat er overal zoveel inzet was, maar omdat dát er nu net niet is, hebben we mensen als mijnheer Bergman hard nodig!!
Dhr heer Bergman heeft mij snel en goed geholpen. mocht ik weer een probleem hebben kom ik zeker bij hem.
Ik had een groot probleem met de ING maar door bemiddeling van dhr. Bergman is het helemaal opgelost.
Heel goed geholpen door Geoffrey. Hij kwam snel met een voorstel en het contact verliep erg soepel. Op basis van mijn huidige ervaring zeker een aanrader.
Ik ben uitstekend geholpen, goede service. Er werd netjes naar mijn verhaal geluisterd, en meneer heeft precies gedaan wat werd overlegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid